Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

Tau siūlau pasikalbėti su jaunaisiais ir išsiaiškinti, ko jie tikisi iš jūsų ir ką jus turit daryti, nes kitaip gali būti ne kas ir jums nuotaika bus sugadinta ir jiems. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Tai va esmė tame, kad nelabai jie ką sako, kiek klausinėjom: tik prigalvokit tostų ir kuo daugiau žaidimų, kad tik nebūtų "pošli", o nieko pirkt ir daugiau daryt nereik... Bet mum patiem kažkaip nesmagu taip - išeina kad vos be jokių pareigų... sad.gif
O čia dėl to, nes jie pergyvena, kad mums labai brangiai išeina kėlionę, virš 160 lt, o abu dabar nedirbam, tiesa, maniškis įsidarbino, bet dar pirmos algos nebuvo gavęs... Jaučiu, viskas būtų kitaip, jei jie nežinotų, kad mums su pinigais nekas, bet labai norėjo kad būtųme jų pirmą pora, todėl taip ir sako, kad nieko nereikia, o mum tai nesmagu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ana_21: 02 rugpjūčio 2007 - 19:54
o kas gali buti pamerge? tk netekejusi ir neturinti vaiku?
Atsakyti
Na nemanau kad turi buti tik netekejusios, nesenai buvau sveciuose tai ten tik pirma pamerge buvo netekejusi kadangi jaunosios nuometa jai sega tongue.gif , kadangi vis vyresnes poros tuokiasi sunku rasti pulka kad visi butu nesusituoke biggrin.gif , as tik kita met teku, bet pas mane visos poros nesusituoke 4u.gif .
Papildyta:
Na o del puoksteliu as pati buvau pamerge tai pacios pirkom prie savo sukneliu bigsmile.gif
Atsakyti
gerai kai yra nesusituokusiu, o ka daryti, kai turi draugiu ir nori pakviesti, taciau jos susituokusios verysad.gif o ko nenoriu kviesti jos laisvos..
Atsakyti
Sveikos ,
bukit geros pasakykit savo nuomone.
Gruodzio menesi einu i vestuves, vat gruodis salta ir pan. Tai antros vestuves i kurias eisiu per savo gyvenima. Eisiu su draugu, na jis mane vedasi i savo draugo vestuves. Nepazystu nei jaunojo nei jaunosios(baisus padetis) na dar turiu vilties gal su kuom nors susipazinsiu unsure.gif bet vat mano brangiausias pasake kad eisim i poras, sukneles spalva kazkokia zalia...
Visu pirma labai nejauku eiti i tas vestuves
Galvoju gal parasyti jaunajai pasiteirauti del vestuviu ir pan, bet nedrystu ji gi manes nepazysta as jos taip pat ... pagalvos kad kaip kokia mazvaike.
dbr galvoju kad reikejo sakyti kad neisiu kol dar buvo laiko
Atsakyti
RUTYLEIN manau nesuk sau galvos,siaip jei normali jaunoji,pati turi su tavim susisiekti ir viska papasakoti,ta pati zalia spalva gali buti skirtinga visu ir siaip yra smulkmenu kurias turetum zinoti pries vestuves. O beto manau kad su kirtom pamergem susipazinsi per mergvakari,aisku jei toks bus. Nesijaudink viskas bus gerai,eik iskelta galva. As irgi organizuoju savo vestuves ir kai kuriu pamergiu nepazystu,taj tikrai su jomis susitiksiu ir susipazinsiu,dar gerokai pries vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutylein @ 2007 12 02, 16:27)
Sveikos ,
bukit geros pasakykit savo nuomone.
Gruodzio menesi einu i vestuves, vat gruodis salta ir pan. Tai antros vestuves i kurias eisiu per savo gyvenima. Eisiu su draugu, na jis mane vedasi i savo draugo vestuves. Nepazystu nei jaunojo nei jaunosios(baisus padetis) na dar turiu vilties gal su kuom nors susipazinsiu  unsure.gif  bet vat mano brangiausias pasake kad eisim i poras, sukneles spalva kazkokia zalia...
Visu pirma labai nejauku eiti i tas vestuves
Galvoju gal parasyti jaunajai pasiteirauti del vestuviu ir pan, bet nedrystu ji gi manes nepazysta as jos taip pat ... pagalvos kad kaip kokia mazvaike.
dbr galvoju kad reikejo sakyti kad neisiu  kol dar buvo laiko

Nesuprantu jaunosios, kuri kazka organizuoja, planuoja vestuves, o su pulku jokio bendravimo.... Pati vestuves atsvenciau pries pusmeti, bet likus porai menesiu iki vestuviu visi susedom ir bendrai aptarem pamergiu sukneles, gelytes ir t.t.
Maziau nervuokis, daryk taip kaip tau patogu, jeigu jau jaunoji tokiais dalykais nesidomi, tai kodel tu turi sukti sau galvele. Rupinkis savo groziu, jeigu iseina pabandyk pasidairyti i pageidaujamos spalvos sukneles ir maziau nervu, i vestuves eik, bus smagu, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui, jauciu neisivaizduojat kaip gera kai net ir nepazystami zmones padrasina biggrin.gif thumbup.gif jop reiks ziureti suknele nuomotis, bet kiek ziurejau tai ten tos sviesiai zalios nera labai daug tu skirtingu atspalviu, turetu buti nelabai ryski. tai vat rolleyes.gif

plunksnyte_irl o pamergiu sukneles vienodas imsi?
o beje korsetai dar madingi ar dabar i vestuves jau nebeina su jais?
Atsakyti
QUOTE(Rutylein @ 2007 12 03, 15:04)
dekui, jauciu neisivaizduojat kaip gera kai net ir nepazystami zmones padrasina biggrin.gif  thumbup.gif  jop reiks ziureti suknele nuomotis, bet kiek ziurejau tai ten tos sviesiai zalios nera labai daug tu skirtingu atspalviu, turetu buti nelabai ryski. tai vat  rolleyes.gif 

plunksnyte_irl o pamergiu sukneles vienodas imsi?
o beje korsetai dar madingi ar dabar i vestuves jau nebeina su jais?

manau, rinkis pagal savo figura smile.gif jei tau grazu ir PATOGU korsetai, kodel neturetum jo detis smile.gif nes atmink kad pamerge neturi buti perkreiptu veidu del to kad suknele nepatogi smile.gif ir dar patarimas - geri patogus bateliai butini:) siemet irgi buvau vienose vestuvese pamerge, o pries baliu bateliu nepramesiojau, tai poto vos necypiau del nutrintu koju smile.gif nes pamergem daug vaikscioti tenka, o dar jei sokiai iki ryto, tai avalyne svarbu smile.gif
Atsakyti
o tai korsetai gali buti nepatogus? o gal jie tiesiog nebemadingi, juk vestuviu mados irgi keiciasi
o dabar sukneles pamergem ilgos ar trumpos geriau?
Atsakyti
QUOTE(Rutylein @ 2007 12 04, 15:55)
o tai korsetai gali buti nepatogus? o gal jie tiesiog nebemadingi, juk vestuviu mados irgi keiciasi
o dabar sukneles pamergem ilgos ar trumpos geriau?

o cia jau kaip paciai patogiau ir graziau 4u.gif Mes su pamergem sutarem, kad visos bus iki keliu suknutes, nes merginos jaunos, lieknos, tai nesinorejo kisti i tas ilgas suknes. Visiems patiko ir atrode labai graziai, kaip lelytes wub.gif
Atsakyti