Tau siūlau pasikalbėti su jaunaisiais ir išsiaiškinti, ko jie tikisi iš jūsų ir ką jus turit daryti, nes kitaip gali būti ne kas ir jums nuotaika bus sugadinta ir jiems.
Tau siūlau pasikalbėti su jaunaisiais ir išsiaiškinti, ko jie tikisi iš jūsų ir ką jus turit daryti, nes kitaip gali būti ne kas ir jums nuotaika bus sugadinta ir jiems.
Tai va esmė tame, kad nelabai jie ką sako, kiek klausinėjom: tik prigalvokit tostų ir kuo daugiau žaidimų, kad tik nebūtų "pošli", o nieko pirkt ir daugiau daryt nereik... Bet mum patiem kažkaip nesmagu taip - išeina kad vos be jokių pareigų... 
O čia dėl to, nes jie pergyvena, kad mums labai brangiai išeina kėlionę, virš 160 lt, o abu dabar nedirbam, tiesa, maniškis įsidarbino, bet dar pirmos algos nebuvo gavęs... Jaučiu, viskas būtų kitaip, jei jie nežinotų, kad mums su pinigais nekas, bet labai norėjo kad būtųme jų pirmą pora, todėl taip ir sako, kad nieko nereikia, o mum tai nesmagu...
O čia dėl to, nes jie pergyvena, kad mums labai brangiai išeina kėlionę, virš 160 lt, o abu dabar nedirbam, tiesa, maniškis įsidarbino, bet dar pirmos algos nebuvo gavęs... Jaučiu, viskas būtų kitaip, jei jie nežinotų, kad mums su pinigais nekas, bet labai norėjo kad būtųme jų pirmą pora, todėl taip ir sako, kad nieko nereikia, o mum tai nesmagu...
Na nemanau kad turi buti tik netekejusios, nesenai buvau sveciuose tai ten tik pirma pamerge buvo netekejusi kadangi jaunosios nuometa jai sega
, kadangi vis vyresnes poros tuokiasi sunku rasti pulka kad visi butu nesusituoke
, as tik kita met teku, bet pas mane visos poros nesusituoke
.
Papildyta:
Na o del puoksteliu as pati buvau pamerge tai pacios pirkom prie savo sukneliu
Papildyta:
Na o del puoksteliu as pati buvau pamerge tai pacios pirkom prie savo sukneliu
Sveikos ,
bukit geros pasakykit savo nuomone.
Gruodzio menesi einu i vestuves, vat gruodis salta ir pan. Tai antros vestuves i kurias eisiu per savo gyvenima. Eisiu su draugu, na jis mane vedasi i savo draugo vestuves. Nepazystu nei jaunojo nei jaunosios(baisus padetis) na dar turiu vilties gal su kuom nors susipazinsiu
bet vat mano brangiausias pasake kad eisim i poras, sukneles spalva kazkokia zalia...
Visu pirma labai nejauku eiti i tas vestuves
Galvoju gal parasyti jaunajai pasiteirauti del vestuviu ir pan, bet nedrystu ji gi manes nepazysta as jos taip pat ... pagalvos kad kaip kokia mazvaike.
dbr galvoju kad reikejo sakyti kad neisiu kol dar buvo laiko
Gruodzio menesi einu i vestuves, vat gruodis salta ir pan. Tai antros vestuves i kurias eisiu per savo gyvenima. Eisiu su draugu, na jis mane vedasi i savo draugo vestuves. Nepazystu nei jaunojo nei jaunosios(baisus padetis) na dar turiu vilties gal su kuom nors susipazinsiu
Galvoju gal parasyti jaunajai pasiteirauti del vestuviu ir pan, bet nedrystu ji gi manes nepazysta as jos taip pat ... pagalvos kad kaip kokia mazvaike.
RUTYLEIN manau nesuk sau galvos,siaip jei normali jaunoji,pati turi su tavim susisiekti ir viska papasakoti,ta pati zalia spalva gali buti skirtinga visu ir siaip yra smulkmenu kurias turetum zinoti pries vestuves. O beto manau kad su kirtom pamergem susipazinsi per mergvakari,aisku jei toks bus. Nesijaudink viskas bus gerai,eik iskelta galva. As irgi organizuoju savo vestuves ir kai kuriu pamergiu nepazystu,taj tikrai su jomis susitiksiu ir susipazinsiu,dar gerokai pries vestuves
QUOTE(Rutylein @ 2007 12 02, 16:27)
Sveikos ,
bet vat mano brangiausias pasake kad eisim i poras, sukneles spalva kazkokia zalia...
Nesuprantu jaunosios, kuri kazka organizuoja, planuoja vestuves, o su pulku jokio bendravimo.... Pati vestuves atsvenciau pries pusmeti, bet likus porai menesiu iki vestuviu visi susedom ir bendrai aptarem pamergiu sukneles, gelytes ir t.t.
Maziau nervuokis, daryk taip kaip tau patogu, jeigu jau jaunoji tokiais dalykais nesidomi, tai kodel tu turi sukti sau galvele. Rupinkis savo groziu, jeigu iseina pabandyk pasidairyti i pageidaujamos spalvos sukneles ir maziau nervu, i vestuves eik, bus smagu, pamatysi
dekui, jauciu neisivaizduojat kaip gera kai net ir nepazystami zmones padrasina
jop reiks ziureti suknele nuomotis, bet kiek ziurejau tai ten tos sviesiai zalios nera labai daug tu skirtingu atspalviu, turetu buti nelabai ryski. tai vat
plunksnyte_irl o pamergiu sukneles vienodas imsi?
o beje korsetai dar madingi ar dabar i vestuves jau nebeina su jais?
QUOTE(Rutylein @ 2007 12 03, 15:04)
dekui, jauciu neisivaizduojat kaip gera kai net ir nepazystami zmones padrasina
jop reiks ziureti suknele nuomotis, bet kiek ziurejau tai ten tos sviesiai zalios nera labai daug tu skirtingu atspalviu, turetu buti nelabai ryski. tai vat
manau, rinkis pagal savo figura
o tai korsetai gali buti nepatogus? o gal jie tiesiog nebemadingi, juk vestuviu mados irgi keiciasi
o dabar sukneles pamergem ilgos ar trumpos geriau?
QUOTE(Rutylein @ 2007 12 04, 15:55)
o tai korsetai gali buti nepatogus? o gal jie tiesiog nebemadingi, juk vestuviu mados irgi keiciasi
o cia jau kaip paciai patogiau ir graziau