Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(pukita999 @ 2008 03 03, 23:07)
Na manau tai tampa pakankamai populiarus derinukas, gal Lietuvoj dar reciau naudojama, bet manau greitai praeis tie laikai, kai nuotakos kreipia demesi i bobuciu snekas ir prades daryti tai kas joms grazu ir patinka. Jeigu tau paciai grazu juodos pamergiu sukneles tai net neabejok ir drasiai igyvendik savo ideja. Kad nebutu labai niuru, gali daryti ryskesnes pamergiu puokstes, tikrai atgaivins vaizda. Plius prie juodai apsirengusiu pamergiu jaunoji tikrai graziai ir ryskiai ziurisi  mirksiukas.gif  4u.gif  Idedu keleta pavyzdeliu. Grazios tau ir isimintinos sventes  4u.gif

Sutinku, kad reikia daryti taip kaip tau paciai (jaunajai) grazu, taciau nors ir pati tikrai megstu juodos spalvos drabuzius, nedrisciau pamergiu aprengti juodai, o ir nuotraukose tikrai kaip laidotuvese atrodo... schmoll.gif
Atsakyti
Siaip labai graziai atrodo margos juodai/baltai sukneles smile.gif nera tokios juodos, o ir atrodo lb graziai.... cia is vienu vestuviu foto smile.gif na ne visos paneles juodai batos, bet kur juodai baltos, man labai graziai atrodo. bet merginos esancios foto nesiskaito pulke smile.gif nes jo nebuvo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglootia:): 19 kovo 2008 - 17:51
O pas mus tai tik viena pora bus, tad gali rengtis kokia nori spalva 4u.gif
Atsakyti
o pas mus tai bus 10 nporu ir as sugalvojau , kad pamergiu suknytes bus turkio spalvos, na jei jau neras tai nors melyna, zn, kad tikrai nebus visos tokios spalvos, bet man turkis ir melyna tai supper spalva, tai skau bent i ta puse, burzgia kitos pamerges, kad jom netinka ir t,t na bet juk tai mano vestuvers ir as galiu sugalvot kaip noriu. Nors pries tai buvai nuomones, kad geriau tegul rengias kaip kas nori, bet kad paskui pagalvojau nemazai poru ir jei visi skirtingai tai bus baisu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danonkiukas @ 2008 03 26, 13:50)
o pas mus tai bus 10 nporu ir as sugalvojau , kad pamergiu suknytes bus turkio spalvos, na jei jau neras tai nors melyna, zn, kad tikrai nebus visos tokios spalvos, bet man turkis ir melyna tai supper spalva, tai skau bent i ta puse, burzgia kitos pamerges, kad jom netinka ir t,t na bet juk tai mano vestuvers ir as galiu sugalvot kaip noriu. Nors pries tai buvai nuomones, kad geriau tegul rengias kaip kas nori, bet kad paskui pagalvojau nemazai poru ir jei visi skirtingai tai bus baisu....  biggrin.gif

Melyna tai melyna, bet turkio blink.gif pati negraziausia spalva man schmoll.gif neisivaziduoju saves su tokios spalvos suknele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 03 26, 14:57)
Melyna tai melyna, bet turkio  blink.gif pati negraziausia spalva man  schmoll.gif neisivaziduoju saves su tokios spalvos suknele  blink.gif

as kaip tik pagalvojau, kaip nerealiai turetu atrodyti turkio spalvos suknytes! as kazka panasaus galvoju savo pamergytems.
Atsakyti
Sveikutes.. norejau paprasyti jusu visu patarimo... ax.gif
bus mano vestuves, jose trys poros, panos - visos mano drauges, vienas pabrolys irgi... Kaip manot, ar galima paprasyt kad pamerges (manau, kartu ir su pabroliais) papuostu masinas? turiu omeny ne tik fiziskai, bet ir finansiskai.. ax.gif
Vestuves nebus tradiciskos, bet vat tokie pagrindiniai dalykai tai bus...
Is pradziu as buvau galvojus viska apsiimt pati, bet tada kyla klausimas, kam tas pulkas g.gif tortu pamergem tikrai nereikes nestis, tik saldainiuku vaziuojant i ceremonija - jei kas netycia sumanytu sveikint, kelia tvert ar pan. Mergvakario pati nenoriu.. Nei tostu sakyt, nei vakaro vest, nei vainikelio segiot... sale puost manau per brangu, bet masinoms gal ne g.gif
na, pabroliams tai teks sumoket uz pamergiu puoksteles...
ir siaip.. as cia uzsigriebiau viska sau, o dabar galvoju, kad labai praverstu ir pulkelio pagalba.. gal galetumet patarti, kokius dalykus galima prasyt padet, padaryt, kad per daug ju visu nenuskriausciau, bet ir kad jaustusi, jog pulkas ne tik nuotraukoms?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 03 28, 14:18)
Sveikutes.. norejau paprasyti jusu visu patarimo...  ax.gif
bus mano vestuves, jose trys poros, panos - visos mano drauges, vienas pabrolys irgi... Kaip manot, ar galima paprasyt kad pamerges (manau, kartu ir su pabroliais) papuostu masinas? turiu omeny ne tik fiziskai, bet ir finansiskai..  ax.gif
Vestuves nebus tradiciskos, bet vat tokie pagrindiniai dalykai tai bus...
Is pradziu as buvau galvojus viska apsiimt pati, bet tada kyla klausimas, kam tas pulkas  g.gif  tortu pamergem tikrai nereikes nestis, tik saldainiuku vaziuojant i ceremonija - jei kas netycia sumanytu sveikint, kelia tvert ar pan. Mergvakario pati nenoriu.. Nei tostu sakyt, nei vakaro vest, nei vainikelio segiot... sale puost manau per brangu, bet masinoms gal ne  g.gif 
na, pabroliams tai teks sumoket uz pamergiu puoksteles...
ir siaip.. as cia uzsigriebiau viska sau, o dabar galvoju, kad labai praverstu ir pulkelio pagalba.. gal galetumet patarti, kokius dalykus galima prasyt padet, padaryt, kad per daug ju visu nenuskriausciau, bet ir kad jaustusi, jog pulkas ne tik nuotraukoms?...  ax.gif

Mano galva, pulkui ir taip yra islaidu: sukneles, sukuosenos, puokstes, gelytes i atlapus, saldainiai, buteliukas stalo ispirkimui, gal kazkam teks tai progai ir kostiuma pirkti, dovana jauniesiems ir t.t. Dar turint galvoj, kad pulke dazniausiai buna jaunimas, kuris arba dar nedirba, arba turi nedideles pajamas... Gal del tu masinu nenubiednetu labai, bet ir ar nenoretum pati issirinkti papuosimu pagal savo skoni? O gal issirinksi pati ir liepsi kitiems moketi?
Na, cia gal tik mano nuomone. Nors siuo momentu esu jaunoji, bet pagalvoju, kaip jausciausi kitu vietoj, nesinori nieko varginti. Pirmoji pamerge pati pasiteiravo, ar jai reiks puosti masinas, atsakiau, kad ne - jau tuom pasirupinta wink.gif
Atsakyti
Na, finansine prasme tai visi "stovi" gerai ar net labai gerai...
Dabar kai Tu uzsiminei, pagalvojau - kaip tik man butu labai smagu, kad pamatyciau masinas papuostas be mano isikisimo ax.gif
mmm.. kita vertus, tokiem noram igyvendint galima duot pinigu ir paprasyt, kad viska nupirktu ir papuostu savo nuoziura... g.gif
Atsakyti
As manau, kad jei nenurodysi, kaip masinos turi buti papuostos, tai tik prasyk! Ir joms pacioms bus faina kazka gero padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 29, 13:32)
As manau, kad jei nenurodysi, kaip masinos turi buti papuostos, tai tik prasyk! Ir joms pacioms bus faina kazka gero padaryti smile.gif

Na man tikrai nera svarbu, kad masinos butu ispuostos brangiomis gelemis ir didziuliais kaspinais.. smile.gif kogero pasiulysiu toki dalyka pamergelem, pasitarsiu su jom, ir bus aisku. Nors siaip manau, kad turetu sutikt... g.gif
Atsakyti
as taj savo vestuves organizuoju patys ir uz viska mokam patys thumbup.gif As busiu laiminga jei susirinks visi mano artimieji ir geriausi draugai thumbup.gif Man net tokios minties nekilo,kad dar pulkas prisidetu finansiskai thumbup.gif Jiems ir taip daug islaidu,ir rubai ir sukuosenos,ir manikiurai,ir kostiumai,ir dovana,taj manau jiems pakaks islaidu smile.gif
Atsakyti