QUOTE(aridax @ 2008 03 28, 14:18)
Sveikutes.. norejau paprasyti jusu visu patarimo...
bus mano vestuves, jose trys poros, panos - visos mano drauges, vienas pabrolys irgi... Kaip manot, ar galima paprasyt kad pamerges (manau, kartu ir su pabroliais) papuostu masinas? turiu omeny ne tik fiziskai, bet ir finansiskai..
Vestuves nebus tradiciskos, bet vat tokie pagrindiniai dalykai tai bus...
Is pradziu as buvau galvojus viska apsiimt pati, bet tada kyla klausimas, kam tas pulkas

tortu pamergem tikrai nereikes nestis, tik saldainiuku vaziuojant i ceremonija - jei kas netycia sumanytu sveikint, kelia tvert ar pan. Mergvakario pati nenoriu.. Nei tostu sakyt, nei vakaro vest, nei vainikelio segiot... sale puost manau per brangu, bet masinoms gal ne
na, pabroliams tai teks sumoket uz pamergiu puoksteles...
ir siaip.. as cia uzsigriebiau viska sau, o dabar galvoju, kad labai praverstu ir pulkelio pagalba.. gal galetumet patarti, kokius dalykus galima prasyt padet, padaryt, kad per daug ju visu nenuskriausciau, bet ir kad jaustusi, jog pulkas ne tik nuotraukoms?...
Mano galva, pulkui ir taip yra islaidu: sukneles, sukuosenos, puokstes, gelytes i atlapus, saldainiai, buteliukas stalo ispirkimui, gal kazkam teks tai progai ir kostiuma pirkti, dovana jauniesiems ir t.t. Dar turint galvoj, kad pulke dazniausiai buna jaunimas, kuris arba dar nedirba, arba turi nedideles pajamas... Gal del tu masinu nenubiednetu labai, bet ir ar nenoretum pati issirinkti papuosimu pagal savo skoni? O gal issirinksi pati ir liepsi kitiems moketi?
Na, cia gal tik mano nuomone. Nors siuo momentu esu jaunoji, bet pagalvoju, kaip jausciausi kitu vietoj, nesinori nieko varginti. Pirmoji pamerge pati pasiteiravo, ar jai reiks puosti masinas, atsakiau, kad ne - jau tuom pasirupinta