QUOTE(cawx @ 2008 05 12, 22:09)
jo, mane irgi labai nervina, juk ir spalva gali netikti, ir modelis ka bekalbeti ir apie kaina,,jei turi kokia suknute , jau galetum ir sutaupyti tuos 200 liuku, kuriuos ant nuomos praleisi.
beje, idomu, o kiek vidutiniskai kainuoja pabuvimas pamerge?
mano paskaiciavimas :
mergvakaris (nuo zmogaus mazdaug) 100-130
kirpykla - 30 lt
makiazas 50 lt
i vokeli desiu 150 arba 200 lt
batelius, suknele turiu, jei reikes puokstele pirkti tai kaina gali buti iki 40 lt (pazistama pasakojo kad tiek kainavo jos pamergine puokstele)
viso virs 400 lituku gaunas
o jei dar suknia nuomotis -200
jei dar tortas (mes nenesim) -40
tada kainele isauga iki 650.
blin, daugoka...
ka pamazinti butu galima
Nors jau pamerge nebusiu, bet negaliu nepakomentavusi...
Asmeniskai man juokinga, kai zmogus prie sventes islaidu skaiciuoja makiaza, kirpejos paslaugas, batelius ar suknele. Turbut sutiksi su manim, kad ir dalyvaudama vestuves paprastu sveciu noresi pasipuosti, juk neisi su dzinsais ir tysmaike

Mano nuomone, tai tik tam tikra investicija i savo grozi
Del sukneles nuomos, tai jeigu Jusu jaunoji galvojanti mergina, tai susikvies visas pamerges ir bendrai aptarsite visoms tinkama varianta. Tortas - kuriu galu ji siais laikais tempti i vestuves, niekas ten ju per daug nevalgo, juk buna jaunuju ir svocios tortai, dar sakociai ir t.t. Puokstele pamergei - 40 Lt. manau tikrai daugoka, pernai mano pamergems si atributika kainavo 15 Lt. Puoksteles buvo tikrai grazios ir atlaike visa diena, pabroliu gelytes irgi nenuvyto
Tai kokios mums lieka islaidos - vokelis. Cia mano nuomone jau tiesiogines islaidos. Smagiu vestuviu ir nepykite, nes cia tik mano nuomone
Tiesa, kazkas dar minejo, kad jaunoji reikalauja nupirkti desimtis buteliu gerimu. Cia jau visiska akiplesa. Jos vestuves, lai ji ir rupinasi gerimais. Na suprantu, kad pabrolys turi tureti pora buteliu, gal kokia tvora bus, ar stalo issipirkimas, bet jau tikrai ne 10.... O ka daryti su 3 kg. saldainiu

As apakus nuo tokiu kiekiu