Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(Leyla @ 2008 05 19, 06:06)
Sveikos, būsiu pamerge vestuvėse pirmą kartą.. ir man įdomiausia visgi žaidimai visokie per vestuves,kur pabrolys ir pamergė dalyvauja, ar yra ko bijoti?smile.gif nes nei aš mačiau tą pabrolį savo, nei matysiu ligi vestuvių greičiausiai. tarkim kiek žinau būna, jog reik jaunuosius bučiuotis mokint,tai kažkaip su bet kuo čia taip nesinorėtų... doh.gif

Taigi niekas neprivers, jei pati nenoresi mirksiukas.gif as tai pavyzdziui kai reikejo mokint jaunuosius buciuotis pasakiau "nu tai jau jeigu jaunieji nemoka, tai is kur mums?.." Visi nusijuoke ir aplenke mus - nors buvom vyriausia pora tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 05 20, 02:31)
niu jo,cia taj neblogai sugalvojo,as tiesiog pasakyciau kad mano finansai tiek neleidzia ir tiek smile.gif Manau kad ta mergaite maziausiai tukstantuka turetu tureti doh.gif

drinks_cheers.gif tada ir pačiai reik atvirai pasakyt- neturiu tiek pinigų. draugas manau turėtų suprast. jetau, juk viena kalba šnekat... blink.gif tikrai susitarsit. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes ,noriu jusu paklausti ar tiesa kad negaliba vedusem buti pabrolui ir pamergei
bigsmile.gif kaip yra is tiesiu 4u.gif atciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexsandra: 20 gegužės 2008 - 17:16
QUOTE(afene @ 2008 05 10, 17:57)
as nevilty doh.gif  tiksliau man geda uz jaunaja.mes eisim antra pora ir is musu jaunoji pareikalavo 10 buteliu degtines,10 sampano,sumoket uz automobiliu nuoma po 100lt,apmoket fotosesija belmonte,neskaitant geliu,3kg saldainiu ir kitu smulkmenu unsure.gif manau ia toks naglumas verysad.gif niu negaila man to,bet kaip galima tokias nesamones isgalvot..nu vienu zodziu verysad.gif ar daro taip kas is jusu ar cia jau as tokia atsilikusi verysad.gif
o pirmajai porai isvis nepavydziu..jiems dvigubai visko ir dar sale papuost uz savo pinigus verysad.gif
kaip zmogui paaiskint kad tai jaunajaigeda per visa pasauli unsure.gif
buciau nesutikusi dalyvauti vien is principo bet negaliu.cia mano busimo vyro brolio vestuves
patarkit ka daryt cry.gif

as tave mergyt uzjauciu.kam tiek visko daug?
as pati sia vasara busiu pirma pamerge,bet man tiek daug nereikes.keli buteliai sampo,baltos.koks kilas saldainiu.puoksteles man ir pabroliui dovana jauniesiems.o papuosimai tai visas pulkas metas taip
pat ir jaunieji

Papildyta:
QUOTE(cawx @ 2008 05 12, 21:09)
jo, mane irgi labai nervina, juk ir spalva gali netikti, ir modelis ka bekalbeti ir apie kaina,,jei turi kokia suknute , jau galetum ir sutaupyti tuos 200 liuku, kuriuos ant nuomos praleisi.

beje, idomu, o kiek vidutiniskai kainuoja pabuvimas pamerge?

mano paskaiciavimas :
mergvakaris (nuo zmogaus mazdaug)  100-130
kirpykla - 30 lt
makiazas 50 lt
i vokeli desiu 150 arba 200 lt
batelius, suknele turiu, jei reikes puokstele pirkti tai kaina gali buti iki 40 lt (pazistama pasakojo kad tiek kainavo jos pamergine puokstele)

viso virs 400 lituku gaunas
o jei dar suknia nuomotis -200
jei dar tortas (mes nenesim) -40
tada kainele isauga iki 650.

blin, daugoka...
blush2.gif
ka pamazinti butu galima

pas mus sukneles tai po simtuka kainuoja....

Papildyta:
mergaites gal gali padet sugalvot jaunajai kokiu nors uzduociumergvakariui.mes nieko nesamdom viska darom savo galvelem,taipatarimu ieskau jau per visur... smile.gif
Atsakyti
sveikutes gal as cia ir ne itema paklausiu.nepykit noriu jusu paklausti ar tikrai negalima pamergem buti istekejusiom.nes vieni sako galima kiti negalima.nieko nesuprantu dekui uz atcakimus
Atsakyti
Tuomet žinok ir berniuką blogai prieš vestuves bučiuoti, ir sudaužius veidrodį teks kambaryje 7 metams užsirakinti, o nėščią pamačius nebandyk pilvuko paglostyti nes gali "iš šventos Dvasios" pastoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tų prietarų tiek, kad jei jais visais tikėsi tai greit vienoje įstaigoje atsidursi lotuliukas.gif

Patikėk, tikrai ne tai lemia vedybinę laimę ar pulke vedę ar nevedę, ar milijoną išloši, jei per vestuves liūtis prasidės biggrin.gif

Mūsų vestuvėse bus ne tik vedę, bet ir tie, kur vaikiukų turi mirksiukas.gif Ir nieko čia blogo, mes tiesiog paskutiniai likom iš draugų, tai ką dabar daryti? mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu! biggrin.gif na pas tai vedusiu nebus, na tiksliau pirsliai vede, bet nematau nieko blogo kad butu ir vede zmones!
Atsakyti
Sveikute
Galima buti istekejusiom. Tik sako negalima buti pulke tada kai laukiesi, nes pagal prietarus tada jaunieji gali sunkiai pastoti ar vaikuciu netureti (tpu tpu tpu ). Na cia man sake taip
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2008 05 12, 22:09)
jo, mane irgi labai nervina, juk ir spalva gali netikti, ir modelis ka bekalbeti ir apie kaina,,jei turi kokia suknute , jau galetum ir sutaupyti tuos 200 liuku, kuriuos ant nuomos praleisi.

beje, idomu, o kiek vidutiniskai kainuoja pabuvimas pamerge?

mano paskaiciavimas :
mergvakaris (nuo zmogaus mazdaug)  100-130
kirpykla - 30 lt
makiazas 50 lt
i vokeli desiu 150 arba 200 lt
batelius, suknele turiu, jei reikes puokstele pirkti tai kaina gali buti iki 40 lt (pazistama pasakojo kad tiek kainavo jos pamergine puokstele)

viso virs 400 lituku gaunas
o jei dar suknia nuomotis -200
jei dar tortas (mes nenesim) -40
tada kainele isauga iki 650.

blin, daugoka...
blush2.gif
ka pamazinti butu galima

Nors jau pamerge nebusiu, bet negaliu nepakomentavusi...
Asmeniskai man juokinga, kai zmogus prie sventes islaidu skaiciuoja makiaza, kirpejos paslaugas, batelius ar suknele. Turbut sutiksi su manim, kad ir dalyvaudama vestuves paprastu sveciu noresi pasipuosti, juk neisi su dzinsais ir tysmaike lotuliukas.gif Mano nuomone, tai tik tam tikra investicija i savo grozi ax.gif
Del sukneles nuomos, tai jeigu Jusu jaunoji galvojanti mergina, tai susikvies visas pamerges ir bendrai aptarsite visoms tinkama varianta. Tortas - kuriu galu ji siais laikais tempti i vestuves, niekas ten ju per daug nevalgo, juk buna jaunuju ir svocios tortai, dar sakociai ir t.t. Puokstele pamergei - 40 Lt. manau tikrai daugoka, pernai mano pamergems si atributika kainavo 15 Lt. Puoksteles buvo tikrai grazios ir atlaike visa diena, pabroliu gelytes irgi nenuvyto thumbup.gif
Tai kokios mums lieka islaidos - vokelis. Cia mano nuomone jau tiesiogines islaidos. Smagiu vestuviu ir nepykite, nes cia tik mano nuomone rolleyes.gif

Tiesa, kazkas dar minejo, kad jaunoji reikalauja nupirkti desimtis buteliu gerimu. Cia jau visiska akiplesa. Jos vestuves, lai ji ir rupinasi gerimais. Na suprantu, kad pabrolys turi tureti pora buteliu, gal kokia tvora bus, ar stalo issipirkimas, bet jau tikrai ne 10.... O ka daryti su 3 kg. saldainiu blink.gif As apakus nuo tokiu kiekiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(alexsandra @ 2008 05 20, 19:17)
sveikutes gal as cia ir ne itema paklausiu.nepykit noriu jusu paklausti ar tikrai negalima pamergem buti istekejusiom.nes vieni sako galima kiti negalima.nieko nesuprantu dekui uz atcakimus

Sveika,
vasara busiu svocia.... Mano jaunoji jau labai moderni doh.gif Ji irgi buvo sumanius pamergem istekejusias moteris pakviesti(jos pakankamai jaunos iki 30m.) taciau visi is jos pasijuoke ir ji atsisake sios minties.. O praeita vasara kai pirsliavau buvo poru, kurie pulkui nepriklause, bet vistiek visur kartu vazinejo ir zaidimus zaide ir prie stalo salia sedejo ir drabuziai puosnus buvo...tai jie kaip ir nesiskyre.....ir jiems super smagu buvo tongue.gif . Taigi apsispresti pacaii reikia. O pas mus lietuvoje tradiciskai pamerges buvo netekejusios......ir atsiminiau viena juokuti, kad vienose vestuvese, jaunosios sesuo(kuri istekejusi ir issiskyrusi apie 35 metu) pamerge sutiko buti, tai jau labai kvailai tarp tu jaunuciu atrode ir pabroli is proto vare schmoll.gif .....taigi, jeigu ka, nepastatykite saves i kvaila ir nepatogia padeti.
Atsakyti
tai suprantu kad galima pamergiai buti istekejusei su savo vyru smile.gif tai pasmus toke situacija kad visi vede.o mus pakviete sesers vyro sesuo kad pamerge su pabroliu butume
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexsandra: 22 gegužės 2008 - 12:15
QUOTE(alexsandra @ 2008 05 22, 14:09)
tai suprantu kad galima pamergiai buti istekejusei su savo vyru smile.gif tai pasmus toke situacija kad visi vede.o mus pakviete  sesers vyro sesuo kad pamerge su pabroliu butume
4u.gif

tiesa sakant nelabai suprantu kas cia sukeverzota... g.gif
Atsakyti