Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

paklausiau pirmos pamerges ka ji apie visa sia nesamone mano tai atsake kad cia visada tai buvo g.gif o del automobiliu tai mes turim ne uz papuosimus o uz nuoma sumoket doh.gif
jau sugalvojau viena dalykeli lotuliukas.gif paprasysiu jaunuju kad butu mano vestuvese svotais ir pateiksiu visa sarasiuka ivairiu dalykeliu.paziuresim kaip jaunoji tada jausis biggrin.gif
Atsakyti
tai aisku,kad nesamone doh.gif jei man taip kas padarytu, tai as netik, kad i poras neiciau, bet ir i pacias vestuves cool.gif ir jei cia tavo busimo vyro brolis, tai ko tavasis tyli? negi tik tu viena nesamone izvelgi tame? ax.gif arba kai jus patys svesit vestuves, tai galesit atsirevansuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
blogiausia kad mano busimas vyras visa tai palaiko! doh.gif neva as durna ir tokiu elementariu dalyku nezinau
jau dvi dienas del to susipyke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2008 05 11, 17:06)
arba kai jus patys svesit vestuves, tai galesit atsirevansuoti  lotuliukas.gif

Bet kentes kiti nekalti wink.gif negarai taip elgtis wink.gif
Atsakyti
man del islaidu tai absoliuciai dzin bet PIKTA kad taip zmones gali daryt
Atsakyti
tai as net nezinociau, ka tokiu atveju daryt, as tikrai atsisakyciau dalyvaut vestuvese doh.gif as suprantu, kai tevai paremia, bet dabar 'ubagauti' is poru?! doh.gif jei negali issikelti vestuviu pats, tai ir nekelk arba daryk kuklias g.gif
Atsakyti
QUOTE(afene @ 2008 05 11, 17:11)
blogiausia kad mano busimas vyras visa tai palaiko! doh.gif neva as durna ir tokiu elementariu dalyku nezinau
jau dvi dienas del to susipyke verysad.gif

Tai duok asavo vyrui paskaityti sia tema tegu pats isitikina uz ka turi buti atsakingos pamerges ir pabroliai wink.gif
Atsakyti
taip ir galvojau duot paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 05 11, 16:40)
Automobilio nuoma, fotosesija tai tikrų tikriausiai yra organizuojančių vestuves ir vestuvinį biudžetą reikalas, o ne porų  schmoll.gif

Be jokios abejonės. Juk realiai- poroms jokio skirtumo, sėdės limuzine ar paprastam mašiniuke, a nia? O už fotografijas juk irgi mokės iš savo kišenės. Ir ne po du ar tris litukus už vieną.
QUOTE(afene @ 2008 05 11, 17:02)
del automobiliu tai mes turim uz nuoma sumoket doh.gif

Pasakykit, kad jei ponia taip nori, tegu ir susimoka. O jūs galit ir su savu važiuot mirksiukas.gif
QUOTE(afene @ 2008 05 11, 17:11)
blogiausia kad mano busimas vyras visa tai palaiko!

Na, iš kitos pusės- šiaip ar taip, jūsų poros atveju- išlaidos iš tos pačios šeimos kišenės. Bet labai neskaniai viskas pateikta schmoll.gif
QUOTE(afene @ 2008 05 11, 17:20)
taip ir galvojau duot paskaityt smile.gif

Duok duok. Mes jam dar ir asmeninę konsultaciją surengt galim laugh.gif
Atsakyti
aciu jums mielosios uz palaikyma thumbup.gif butu gerai cia ir jaunajai apsilankyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(afene @ 2008 05 11, 17:58)
aciu jums mielosios uz palaikyma thumbup.gif butu gerai cia ir jaunajai apsilankyt biggrin.gif

O tu jai delikačiai užsimink, kad yra tokis neblogas forumiukas, kur gali pasigaudyt idėjų, kaip gražiai atrodyt tą dieną ar ką panašaus suregzk. A mažu ir susigundys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(afene @ 2008 05 10, 16:57)
as nevilty doh.gif  tiksliau man geda uz jaunaja.mes eisim antra pora ir is musu jaunoji pareikalavo 10 buteliu degtines,10 sampano,sumoket uz automobiliu nuoma po 100lt,apmoket fotosesija belmonte,neskaitant geliu,3kg saldainiu ir kitu smulkmenu unsure.gif manau ia toks naglumas verysad.gif niu negaila man to,bet kaip galima tokias nesamones isgalvot..nu vienu zodziu verysad.gif ar daro taip kas is jusu ar cia jau as tokia atsilikusi verysad.gif
o pirmajai porai isvis nepavydziu..jiems dvigubai visko ir dar sale papuost uz savo pinigus verysad.gif
kaip zmogui paaiskint kad tai jaunajaigeda per visa pasauli unsure.gif
buciau nesutikusi dalyvauti vien is principo bet negaliu.cia mano busimo vyro brolio vestuves
patarkit ka daryt cry.gif

norėčiau būti tos nuotakos vietoje - uh, chebrytė gerą veseilią iškelia. Dar ir muzikantams turbūt susimokėsit? biggrin.gif ir dar dovanų vokeliais surinksit, kaip gi be dovanų biggrin.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 11, 09:12)
....Tai iš pulko kišenės nori veselią apsimokėt? Išsipirkimui tiek visko nereikia.
Siūlyčiau mandagiai atsisakyt būt pulke "oficialiai" ir dalyvaut kaip svečiams, tačiau palaikyt kompaniją jaunimo vojažuose po gamtą.
kaip supratau ji atsisakyti negali, visgi giminė būsima...

QUOTE(afene @ 2008 05 11, 16:02)
paklausiau pirmos pamerges ka ji apie visa sia nesamone mano tai atsake kad cia visada tai buvo g.gif o del automobiliu tai mes turim ne uz papuosimus o uz nuoma sumoket doh.gif
jau sugalvojau viena dalykeli lotuliukas.gif paprasysiu jaunuju kad butu mano vestuvese svotais ir pateiksiu visa sarasiuka ivairiu dalykeliu.paziuresim kaip jaunoji tada jausis biggrin.gif

esi tikra, kad savu laiku jie susimokės? Sakys neturim tongue.gif ir ką tu?

o ten gal tokia giminė, kad ten visada baliavojama iš svečių kišenės, ne tik vestuvės, bet ir jubiliejai/gimtadieniai? biggrin.gif
Atsakyti