Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

nejau ir mano mylimasis tokiu paziuru kaip ir jie verysad.gif
net negalim pasikalbet apie tai nes susipyke esam del sios nesamones verysad.gif
bet jau nusprandziau kad tikrai neisiu i poras.idomu tik kaip sureguos maniskis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 11, 11:12)
- Mergvakarį organizuoja draugės. Nebūtinai jos turi būti pamergės  schmoll.gif Tas pat ir su berniokais.
- Pamergės saldainius tik dalina  biggrin.gif Jais rūpinasi pabroliukai.
- Pagal susitarimą. Ir tai- tik su vyriausiaja.
- Čia jau jaunųjų/ tėvelių/ organizatorių darbai. Be abejo, nuoširdi pagalba visada pravers.
- Puokštelėmis paprastai pasirūpina jaunieji.

Tai iš pulko kišenės nori veselią apsimokėt? Išsipirkimui tiek visko nereikia.
Siūlyčiau mandagiai atsisakyt būt pulke "oficialiai" ir dalyvaut kaip svečiams, tačiau palaikyt kompaniją jaunimo vojažuose po gamtą.

dazniausai drauges ir buna porose wink.gif na taip del to sutinku kad nebutinai porose, bet dazniausai daugumas buna porose, na kiek as zianu ir keik man tevai pasakojo tai pamerges ir perka saldainius, o vyrai alkoholi, dzniausai viskuom rupinasi jaunoji arba svocia, bet puoksteles apmoka pabroliai. masinu puosyba taip pat dazniausai pamerges padeda smile.gif
Cia kiek girdejua visada taip, na bet jei klystu tebunie wink.gif
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2008 05 12, 00:25)
Cia kiek girdejua visada taip, na bet jei  klystu tebunie wink.gif

Nei vienose vestuvėse, kuriose dalyvavau kaip pamergė, saldainių nepirkau- tuo pasirūpino pabroliai, nešiausi tik tortą.
Ir šiaip dėl daugumos dalykų apmokėjimo tariamasi, tačiau jei piršliai ne patys artimiausi ar ne iš didelių turtuolių, protingi jaunieji stengiasi išvaduoti juos nuo didelių finansinių nuostolių- juk ir taip nemažai jėgų ir pinigėlių kainuoja visos fintikliuškos akcijoms- atrakcijoms, pasipuošimui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 12, 06:29)
Nei vienose vestuvėse, kuriose dalyvavau kaip pamergė, saldainių nepirkau- tuo pasirūpino pabroliai, nešiausi tik tortą.
Ir šiaip dėl daugumos dalykų apmokėjimo tariamasi, tačiau jei piršliai ne patys artimiausi ar ne iš didelių turtuolių, protingi jaunieji stengiasi išvaduoti juos nuo didelių finansinių nuostolių- juk ir taip nemažai jėgų ir pinigėlių kainuoja visos fintikliuškos akcijoms- atrakcijoms, pasipuošimui ir t.t.

Bet turbūt kai visos poros yra ir gyvenime poros, nebelieka skirtumo ar pabrolys ar pamergytė apmoka puokštę ar saldainius, vistiek tai iš vienos kišenės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ! Man irgi arteja metas daryti mergvakari ... klausykit, gal kuri zinot kur galima nupirkti pripuciama lele zmogaus ugio?? Arba tokia minksta? ir kad butu nelabai brangiai? ka? =) maciau viena karta kad buvo parduodamas toks minkstas vyriskis =) su usais ... bet dabar jau neberadau to skelbimo ..
Atsakyti
sveikos
mano galva jei kartu su jaunaisiais vazinejasi fotkintis visas jaunimas, tai nera reikalo isskirti "poras"-pamerges su pabroliais.
nu koks skirtumas ar tu pulke ar ne, jei kartu su dar 5 poromis vedusiu draugu visur vazineji..
nes jokio gerumo ner eiti i poras, --kas , ar cia garbes daugiau, ar kaip..nesuprantu,tik dar girdejau kad kiti sako, jog islaidu daugiau...
na, jei nuotaka liepia suknia nuomotis tokia ir anokia, tai beabejo daugiau islaidu--velgi, tada geriua i svecius eiti.
labai grazxiai atrodo man ant mergaiciu dalyvaujanciu vestuvese -ar tai sveciu/ ar tai pamergiu rolese, visai nesvarbu, nes kaip ir nematau didelio skirtumo tarp ju, tik ivardinamos kitaip..---kokteilines suknytes--kad ir su taskiukais, ar tamsios.labai stilingai mano akiai tai atrodo.

mergavkari mano galva turi daryti geros drauges, o ne jos laukti, kad pamerges, kurios kita karta ir maziau pazista nuotaka negu istekejusios drauges, imtusi sitos veiklos

o siaip, tai manau kad visos kitos "pareigos" ar tiesiog pagalba jauniesiems turetu buti aptarta su jaunaja, ko ji nori, ko ji tikisi is zmoniu pakviestu i poras.

eisiu i vestuves birzeli.
esu porose.kas bus ir ar aplamai bus vyr. pora- nzn.
klausiau nuotakos ko is manes reiketu--sake , jog nieko.
zinojau kad nuotaka nores mergvakario, o likus 3 savaitem iki vestuviu niekas jo nedaro, tai susikvieciua paneles i susitikima ir buvo aptartas scenarijus.

nesenai nuotaka paprase padeti jai isrinkti sales papuosimus.
o daugiau ar reikes pagalbos--neisivaizduoju.

perskaicius foruma prisiminiau kad dar gelyciu puoksteles buna---reikes nuotakos apie jas paklausti--ar ji isrinks, ir kas uz jas mokes..ar jaunieji
ar pulkas.

kas paprastai uz ja moka???itariu kad labai ivairia... blush2.gif
Atsakyti
O mane nervina tie ipareigojimai pamergems, nuomotis butent tokia suknele smile.gif Kuri galbut visai netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 12, 20:45)
O mane nervina tie ipareigojimai pamergems, nuomotis butent tokia suknele smile.gif Kuri galbut visai netinka smile.gif

jo, mane irgi labai nervina, juk ir spalva gali netikti, ir modelis ka bekalbeti ir apie kaina,,jei turi kokia suknute , jau galetum ir sutaupyti tuos 200 liuku, kuriuos ant nuomos praleisi.

beje, idomu, o kiek vidutiniskai kainuoja pabuvimas pamerge?

mano paskaiciavimas :
mergvakaris (nuo zmogaus mazdaug) 100-130
kirpykla - 30 lt
makiazas 50 lt
i vokeli desiu 150 arba 200 lt

batelius, suknele turiu, jei reikes puokstele pirkti tai kaina gali buti iki 40 lt (pazistama pasakojo kad tiek kainavo jos pamergine puokstele)

viso virs 400 lituku gaunas
o jei dar suknia nuomotis -200
jei dar tortas (mes nenesim) -40
tada kainele isauga iki 650.

blin, daugoka...
blush2.gif
ka pamazinti butu galima
Atsakyti
Na kai mano draugas buvo pabroliu, jis vsika pirko ir padejo kaip ir sakiau, bet dovana visi pabroliai ir pamerges padare simboline, as ir taip pat pasakysiu saviesiam, jei jie daug isleidzia pasiruosimuj del manes, tai jau man dovana kam dar ju..
cia tik mano nuomone, o kitkas priklauso nuo vestuviu senarijaus, jei nori jaunieji prabangesniu su visom tradicijom ir t.t.
dar be to mano pamerges ir bus geriausios drauges, kam imti i poras ko nepazysti, manau del tevu ar giminiu man sirdies neskaudes wink.gif
Atsakyti
Sveikos, būsiu pamerge vestuvėse pirmą kartą.. ir man įdomiausia visgi žaidimai visokie per vestuves,kur pabrolys ir pamergė dalyvauja, ar yra ko bijoti?smile.gif nes nei aš mačiau tą pabrolį savo, nei matysiu ligi vestuvių greičiausiai. tarkim kiek žinau būna, jog reik jaunuosius bučiuotis mokint,tai kažkaip su bet kuo čia taip nesinorėtų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(afene @ 2008 05 10, 15:57)
as nevilty doh.gif  tiksliau man geda uz jaunaja.mes eisim antra pora ir is musu jaunoji pareikalavo 10 buteliu degtines,10 sampano,sumoket uz automobiliu nuoma po 100lt,apmoket fotosesija belmonte,neskaitant geliu,3kg saldainiu ir kitu smulkmenu unsure.gif manau ia toks naglumas verysad.gif niu negaila man to,bet kaip galima tokias nesamones isgalvot..nu vienu zodziu verysad.gif ar daro taip kas is jusu ar cia jau as tokia atsilikusi verysad.gif
o pirmajai porai isvis nepavydziu..jiems dvigubai visko ir dar sale papuost uz savo pinigus verysad.gif
kaip zmogui paaiskint kad tai jaunajaigeda per visa pasauli unsure.gif
buciau nesutikusi dalyvauti vien is principo bet negaliu.cia mano busimo vyro brolio vestuves
patarkit ka daryt cry.gif

blink.gif blink.gif blink.gif oba... mergaite, aš tokiu atveju rimtai pamastyčiau ar noriu dalyvaut tokiose vestuvėse.... jau tokia jaunoji tai.. fool.gif kalbėk su saviškiu... tegu tas broliškai brolį į protą atveda.. kur tai matyta... umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 19 gegužės 2008 - 16:21
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 19, 18:19)
blink.gif  blink.gif  blink.gif oba... mergaite, aš tokiu atveju rimtai pamastyčiau ar noriu dalyvaut tokiose vestuvėse.... jau tokia jaunoji tai.. fool.gif kalbėk su saviškiu... tegu tas broliškai brolį į protą atveda.. kur tai matyta...  umn.gif

niu jo,cia taj neblogai sugalvojo,as tiesiog pasakyciau kad mano finansai tiek neleidzia ir tiek smile.gif Manau kad ta mergaite maziausiai tukstantuka turetu tureti doh.gif
Atsakyti