Įkraunama...
Įkraunama...

Geri stomotologai Vilniuje

Ar kas nors tvarke dantukus "Pileneje"? Arba ka nors girdejo apie sia klinika,hmmm? Uzsirasiau estetiniam plombavimui, sake, kad 400 lt uz viena dantuka....Noretusi, kad butu gerai. Is po "Denticijos" atsirado baime visiems stomatologams...
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 16, 18:27)
kokios kainos?

Ziuriu cia diskutuojate apie kainas "Gidentoje". Ju orientacini kainorasti galite rasti puslapuje www.gidenta.lt, skyrelyje - nuolaidos. As ne viena tukstanteli sioje klinikoje palikau (gydymas, protezavimas, implantai, higiena), bet nesigailiu. Kaip tik esu labai patenkinta rezultatais. http://www.gidenta.lt/lt/kainos.xhtml biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif

Atsakyti
[/quote]Papildyta:
Labai domina kas lanketes pas Gina Valanciene. Ji anksciau dirbo Pileneje, o dabar turi savo estetines odontologijos klinika. Pinigeliai nera mazi - po 500 uz 1 priekinio dantuko estetini plombavima, bet svarbiausia, kad rezultatas butu.
[/quote]

o kur tos gydytojos klinika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 23 vasario 2007 - 21:11
Na ir ne geriau uz tokius pinigus keramikini laminata pasidaryti?! Nesuprantu as tu plastmasiu megeju, jei daro koks 100 lt - nu puse velnio, bet moketi tiek uz plastmase, uz kiek iseina keramikine kontrukcija, groziu lenkianti bet kokia plomba, truputi nelogiska ...
Atsakyti
G.Valantavicienes klinika yra Fabijoniskese, Fabijoniskiu g. Siaip yra internetine svetaine.Nepamenu kaip tiksliai vadinasi , bet google ivedu estetine odontologija ir man tada ismeta biggrin.gif .
O siaip del estetinio plombavimo siuo metu, kai turejau problemu, labai daug domejausi, vienu metu irgi jau galvojau gal reiketu porceliano laminates susideti, o ne zaisti su tom plombom, bet...Diskutavau su daugeliu gydytoju ir priejau tokios nuomones. Kai dar sveiko dantuko yra daug ir jis yra labai nesugedes, geriau tada rinktis estetini plombavima, porceliano laminates veliau, kai kada nors ateityje, nes po tos proceduros nemazai nusiima sveiko naturalaus danties. Vis delto, jei yra galimybe, reikia stengtis kuo maziau tu invaziju, o stengtis issauoti sveika naturalu danti. Vienu zodziu, labai gera gydytoja patare, geriau dabar plombavimas, o kada nors ateityje laminates ir pan. Nors ..tai labai diskutuotina tema............Kiekvienas tegul renkasi ta , ka nori. Kita savaite einu i Pilene, nes ilgai rinkausi ar pas Gina Valantaviciene ar Pilene, laimejo Pilene biggrin.gif .Kai padarys, butinai parasysiu kaip viskas buvo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(adriana78 @ 2007 02 24, 23:38)
G.Valantavicienes klinika yra Fabijoniskese, Fabijoniskiu g. Siaip yra internetine svetaine.Nepamenu kaip tiksliai vadinasi , bet google ivedu estetine odontologija ir man tada ismeta biggrin.gif .
O siaip del estetinio plombavimo siuo metu, kai turejau problemu, labai daug domejausi, vienu metu irgi jau galvojau gal reiketu porceliano laminates susideti, o ne zaisti su tom plombom, bet...Diskutavau su daugeliu gydytoju ir priejau tokios nuomones. Kai dar sveiko dantuko yra daug ir jis yra labai nesugedes, geriau tada rinktis estetini plombavima, porceliano laminates veliau, kai kada nors ateityje, nes po tos proceduros nemazai nusiima sveiko naturalaus danties. Vis delto, jei yra galimybe, reikia stengtis kuo maziau tu invaziju, o stengtis issauoti sveika naturalu danti. Vienu zodziu, labai gera gydytoja patare, geriau dabar plombavimas, o kada nors ateityje laminates ir pan. Nors ..tai labai diskutuotina tema............Kiekvienas tegul renkasi ta , ka nori. Kita savaite einu i Pilene, nes ilgai rinkausi ar pas Gina Valantaviciene ar Pilene, laimejo Pilene biggrin.gif .Kai padarys, butinai parasysiu kaip viskas buvo 4u.gif .

Sveikute ,gal nusofotografuok dabar ir po ..
Labai idomu butu pamatyti smile.gif
Atsakyti
sveikos,mane taip pat domintu Pilenes odontologijos klinika.gal kuriai teko ten lankytis? ir gal kuri taisetes dantukus issimoketinai? nes man reiktu ir balint ir taisyt,tai nemaza sumele gaunas verysad.gif
Atsakyti
Sorry, ne Valantaviciene, o Valanciene 4u.gif ....
Papildyta:
QUOTE(erika.gut @ 2007 02 25, 11:30)
Sveikute ,gal nusofotografuok dabar ir po ..
Labai idomu butu pamatyti smile.gif

Tai, kad pas mane siaip neblogai ir dabar tie dantukai atrodo 4u.gif .Jau anksciau rasiau del ko pradejau dometis sia tema. Nuskilusi priekini dantuka tvarke Denticijoje ir jau, kai primaklino, tai neduok Dieve................Tad dabar taisau klaidas, padarytas Denticijoje verysad.gif .....Na, bet labai tikiuosi, kad Pileneje bus viskas labai gerai biggrin.gif . Nenoreciau pakartoti to, ka patyriau Denticijoje.Siaip ten, Pileneje, eiles tai nezmoniskos, jei ne laimingas ivykis, tai buciau tik geguzes gale ten papuolusi.
Atsakyti
QUOTE(adriana78 @ 2007 02 26, 12:09)
Sorry, ne Valantaviciene, o Valanciene 4u.gif ....
Papildyta:
Tai, kad pas mane siaip neblogai ir dabar tie dantukai atrodo 4u.gif .Jau anksciau rasiau del ko pradejau dometis sia tema. Nuskilusi priekini dantuka tvarke Denticijoje ir jau, kai primaklino, tai neduok Dieve................Tad dabar taisau klaidas, padarytas Denticijoje verysad.gif .....Na, bet labai tikiuosi, kad Pileneje bus viskas labai gerai biggrin.gif . Nenoreciau pakartoti to, ka patyriau Denticijoje.Siaip ten, Pileneje, eiles tai nezmoniskos, jei ne laimingas ivykis, tai buciau tik geguzes gale ten papuolusi.

Ei mergyte ,jegu ir dabar neblogi ,tai ar verta tikrai uz dantuka moketi 500lt. Kazkaip brangu ,jeigu taisymo nedaug...
Ziurek tiek sumokesi ,o zmones net ir nepastebes ,kad pagerejo. rolleyes.gif g.gif
Mano gydytoja kaina nustato priklausomai nuo darbo kiekio ir sunkumo. Pvz. jeigu nedaug koreguoja tai apie 200lt. uz danti. Apacioje ir tai buna maziau..O daro tai jau tikrai nuostabiai.
Atsakyti

ieškau stomatologo šiaurės miestelyje, kabinetai kas 3 žingsnius, tai kurį rinktis unsure.gif
labai laukiu atsiliepimų 4u.gif

Jei dar nesusiradai mirksiukas.gif Su vyru jau daugiau nei 10 metų dantis gydomės pas gyd. Daivą Vosylienę thumbup.gif Ji šiuo metu dirba Vilniaus odontologijos klinikoje S.Žukausko g.39 Protezavau dantis irgi ten pas Kigą. Apie jį nuomonių įvairių girdėjau, bet man tai sutvarkė labai gerai. Vyrui protezavo moteris, jie ten su Kiga pamainomis dirba. Vyras darbu nesiskundžia bigsmile.gif O kainos ten nemažos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 02 16, 17:39)
Ir aš ilgai ilgai rinkusi atsiliepimus pasirinkau GIDENTĄ  bigsmile.gif  Pas odontologus buvau nebus n metų, nes nerealiai bijau  blush2.gif  Paskambinus užsiregistruoti man pasiūlė O. Timofejevą (norėjau pas G. Gumbelevičių, bet jis jau neplombuoja, bet siūlė ir pas Gumbelevičienę) Apsilankiau, baimės dingo  thumbup.gif  Net vyras (irgi toks pat bijantis  doh.gif ) pradėjo pas ją lankytis  thumbup.gif
Taip pat ir higieniste esu labai patenkinta- labai miela ir draugiška, o darbo rezultatas maloniai nustebino  wub.gif

As lankausi pas gyd. O. Timofejeva irgi labai puiki ir svelni gydytoja. Man taip rodos i "Gidenta" kitokiu nepriima. thumbup.gif
Atsakyti
Aš seniai buvau nesilankiusi pas stomatologą (kokius 6 metus), todėl labai bijojau... Bet turbūt pasirinkau labai gerą kliniką ir gydytoją, nes tiesiog svajoju dar kartą tenai nueiti biggrin.gif Klinika yra prie Žalgirio stadiono, jeigu kam reikia malonios, gerai dirbančios gydytojos kontaktų - rašykite až. Kainos nežiau ar normalios (už skylutės užtaisyma - 100-120 lt), bet komfortas... thumbup.gif
Atsakyti