Įkraunama...
Įkraunama...

Geri stomotologai Vilniuje

QUOTE(Florestina @ 2007 04 16, 15:05)
Man du kartus rove "Gidentoje", jei reikes, tai ten eisiu ateityje. Jei pasakysi, kad l. skauda jie nevers laukti. Man luzo krastas danties (ji jau reikejo rauti, bet nusprendeme, kad reiketu palaukti, kol as priprasiu prie protezo kitoje puseje, nes negalesiu valgyti), tai mane uzrase po 3 dienu.  verysad.gif

Kiek kainavo rovimas? Ir ar tai buvo įvardinta kaip operacija, ar kaip rovimas? g.gif
Man reikia, bet bijau blush2.gif Ir pinigų gaila unsure.gif
Atsakyti
labai gera gydytoja yra jeruzales stomatologiniam Stasė Riaukienė thumbup.gif tikrai rekomenduoju, labai ja esu patenkinta thumbup.gif minusas tik, kad labai sunku pas ja papult doh.gif reik gerokai anksciau uzsirasyt, nes pateksi po kokio menesio ar daugiau unsure.gif o nepatariu eit i baltupio stomatologini [ toki naujuose namuose, kitoj pusej jeruzales ] reikejo skubiai susitvarkyt dantuka, kuriame buvo vaistukai ideti, tai tokia vyresne stomatologe iseme vaistus ir daugiau nieko nedarius uzplombavo, o pasirodo, kad reikejo ir kanalus plombuot blink.gif tai sita mano gydytoja buvo apstulbus nuo jos darbo ir plombu nekokybiskumo blink.gif o sita dantuka dabar teks is naujo tvarkyt, jei as jo isvis neprarasiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 16 balandžio 2007 - 15:08
QUOTE(Will @ 2007 04 16, 15:59)
Kiek kainavo rovimas? Ir ar tai buvo įvardinta kaip operacija, ar kaip rovimas?  g.gif
Man reikia, bet bijau  blush2.gif  Ir pinigų gaila  unsure.gif

Buvo ivardinta kaip rovimas, pirma karta salino netaisyklingai dygstanti protini danti, kaina 60 Lt su nuskausminimu. Antra karta salino negyva danti, nes kreivame jo kanale buvo palikta nuluzusi adata, mokejau 50 Lt su nuskausminimu (jei rimtai, tai moketi neteko, nes buvo luzes to danties krastas ir jis man buvo priplombuotas nedarant rentgeno nuotraukos, o kai po keleto dienu atsinaujino skausmai, tada buvo padaryta rentgenografija ir nustatyta tikroji skausmo priezastis. Iki to buvo manoma, kad skilusio danties krastas drasko dantenas, todel ir skauda.) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 04 16, 16:47)
Buvo ivardinta kaip rovimas...

Geras, neblogai bigsmile.gif Man irgi protinį reikia šalinti, bet aš nužiūrėjau, kad čia man kaip planinė operacija, reikia palikti užstatą ir kaina nuo 350lt unsure.gif O kas rovė? G. Gumbelevičius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2007 03 01, 10:26)
Aš seniai buvau nesilankiusi pas stomatologą (kokius 6 metus), todėl labai bijojau... Bet turbūt pasirinkau labai gerą kliniką ir gydytoją, nes tiesiog svajoju dar kartą tenai nueiti  biggrin.gif  Klinika yra prie Žalgirio stadiono, jeigu kam reikia malonios, gerai dirbančios gydytojos kontaktų - rašykite až. Kainos nežiau ar normalios (už skylutės užtaisyma - 100-120 lt), bet komfortas...  thumbup.gif

Labuka! Gal galetum brukstelti tos klinikos kontaktus ir adresa? Gyvenu netoli ir noreciau ten apsilankyti. Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 04 16, 16:55)
Geras, neblogai  bigsmile.gif  Man irgi protinį reikia šalinti, bet aš nužiūrėjau, kad čia man kaip planinė operacija, reikia palikti užstatą ir kaina nuo 350lt  unsure.gif  O kas rovė? G. Gumbelevičius?  g.gif

Gyd. G. Gumbelevicius atlieka visas chirurgines intervencijas, iskaitant rovima, implantacija ir panasiai. Visada su gera nuotaika, su jumoru. Stai ir poryt pas ji eisiu, reiks salinti dar viena protini. Ir visai nebijau, nes zinau, kad eisiu pas patikima gydytoja. thumbup.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
matau zmones turi patirties dantų išrovime blush2.gif taigi man isrove 2 dantukus pries 2,5 dienas, skauda tai neypatingai, jauciasi ir tiek, nes vienas is ju protinis, tai ryjant labiau kliuna smile.gif bet vat noriu paklausti kazkaip pora dienu laikosi temperatura nedidele, bet vistiek, 37,2. Ar taip normalu ar jau reikia bijoti kad kox uzdegimas isisuko verysad.gif
Atsakyti
Man temperaturos nebuvo, bet as geriau antibiotikus tris dienas po rovimo, gydytojas paskyre.
Tavo vietoj, skambinciau daktarui, kuris rove ir teirauciausi, ar normalu, kad temperatura laikosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 20 balandžio 2007 - 09:39
QUOTE(Azazella @ 2007 04 20, 10:38)
Man temperaturos nebuvo, bet as geriau antibiotikus tris dienas po rovimo, gydytojas paskyre.
Tavo vietoj, skambinciau daktarui, kuris rove ir teirauciausi, ar normalu, kad temperatura laikosi.

na man antibiotiku neskyre. vat zinau kad trys dienos tokios lemtingos, kazkaip galvoju jei nepasikeis iki vakaro, rytoj pasiskambinsiu. sake kad jei po triju dienu bus skausmas neiprastas tai sake reiskias kilo uzdegimas. o apie temperatura nieko neminejo unsure.gif na ta temperatura nera didele, kazkaip jei uzdegimai buna tai 38 siekia ir daugiau, gal cia toks gyjimo procesas smile.gif na aciu uz pasidalijima patirtim 4u.gif dar palauksiu rytdienos ir tada skambinsiu varpais biggrin.gif tikiuosi praeis..
Atsakyti
gal nelauk ir skambink siandien, nes as su 37.5 savaite sedejau kol plauciu uzdegima prisisedejau verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes kreipiuosi i visas nes nebezinau ka daryti gak kuri turit pazystama stomatologe kuri galetu pakonsultuoti mane yra tokia situacija esu beveik be dantu reikia protezuoti gale ne vieno danties prieki estetiskai kazkaip balinti vienur nueinu viena sako kitur visai kita kita galymybes menkos su finansais is studiju fondo gavau paskola tik 3000lt,reikia kad normali odontologe paziuretu ir pakonsultuotu nes kiti priskaiciuoja apie 10 000lt,kiti raunam pasimeciau net nuotaika sugedo kur kreiptis ka daryti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 04 23, 16:06)
Sveikutes kreipiuosi i visas nes nebezinau ka daryti gak kuri turit pazystama stomatologe kuri galetu pakonsultuoti mane yra tokia situacija esu beveik be dantu reikia protezuoti gale ne vieno danties prieki estetiskai kazkaip balinti vienur nueinu viena sako kitur visai kita kita galymybes menkos su finansais is studiju fondo gavau paskola tik 3000lt,reikia kad normali odontologe paziuretu ir pakonsultuotu nes kiti priskaiciuoja apie 10 000lt,kiti raunam pasimeciau net nuotaika sugedo kur kreiptis ka daryti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Siaip tai tikrai dantu tvarkymas yra ne is pigiuju. Gal pabandyk nueiti i valdiska poliklinika, jie tikrai zinos, kur pasiusti, kad butu pigiau. Arba tarkis, kad tvarkytu dalimis, pirma tai ka reikia butiniausiai daryti, kitka veliau. As dariau butent taip.
Atsakyti