Sveiki visi,
arteja mano vizitas pas p.Gumbeleviciu "Gidenta". Gal yra cia buvusiu pas ji ir zinanciu, nuo kiek preliminariai galetu kainuoti plombavimas, rovimas, implantavimas ir visos kitos "malonios procedūros"?
Lauksiu pasisakymų!
Dėkoju!
QUOTE(ADP @ 2007 04 27, 08:30)
Sveiki visi,
arteja mano vizitas pas p.Gumbeleviciu "Gidenta". Gal yra cia buvusiu pas ji ir zinanciu, nuo kiek preliminariai galetu kainuoti plombavimas, rovimas, implantavimas ir visos kitos "malonios procedūros"?
Lauksiu pasisakymų!
Dėkoju!
Lauksiu pasisakymų!
Dėkoju!
Taigi jų interneto puslapyje kainoraštis yra

Šiaip jis jau nebeplombuoja

QUOTE(ADP @ 2007 04 27, 08:30)
Sveiki visi,
Lauksiu pasisakymų!
Dėkoju!
Lauksiu pasisakymų!
Dėkoju!
Jo tikrai, gali paziureti internete. Man gydymas kainavo labai ivairiai. O kad gydytojas neplombuoja, drisciau papriestarauti; man buvo taip: buvau uzsirasiusi pas Ji protezavimui, ir teko laukti apie 1 men. Per ta laika iskrito plomba is danties, esancio greto to, kuri reikejo protezuoti. Ir kai nuejau protezavimui, jis pats ta danti plombavo. Gydytojas neplombuoja tik tuo atveju, jei reikia gydyti kanalus. Jis man taip pat plombavo nuluzusi danti; kadangi kai paskambinau, man is karto pasake, kad del danties luzimo reiks kreiptis pas ji, kadangi buvo atluzes tik nedidelis krastelis, jis tiesiog priplobavo ir viskas. Nors ka gali zinoti, gal reiketu tik dziaugtis, kad gydytojas neplombuoja, bent jau man jis greze be nuskausminimo, o kai as sujudedavo, sake, kad: "as truputi sadistas, bet tu pakentek truputi". O preliminarias kainas jis tau pats pasakys.

QUOTE(Florestina @ 2007 05 02, 12:59)
Gydytojas neplombuoja tik tuo atveju, jei reikia gydyti kanalus.
Tai gydymo eigoje, kai jau pradedi vaikščioti pas jį protezavimams, gal kas ir keičiasi, bet aš pasirinkau gydytoją ir norėjau patekti būtent pas jį, tačiau paskambinus užsiregistruoti man buvo pasakyta, kad jis nebepriiminėja klientų plombavimams, gydymams ir t.t., tik protezavimams. Gal tik naujiems klientams taip sako?

Bet dabar nei kiek nesigailiu patekusi pas O. Timofejevą

QUOTE(Will @ 2007 05 02, 13:08)
Tai gydymo eigoje, kai jau pradedi vaikščioti pas jį protezavimams, gal kas ir keičiasi, bet aš pasirinkau gydytoją ir norėjau patekti būtent pas jį, tačiau paskambinus užsiregistruoti man buvo pasakyta, kad jis nebepriiminėja klientų plombavimams, gydymams ir t.t., tik protezavimams. Gal tik naujiems klientams taip sako?

As irgi gydymams lankausi pas O. Timofejeva ir del to nesigailiu. Siaip tai as irgi nesu tokia sena "Gidentos" paciente. Cia lankausi tik 2,5 metu. Viena karta jis mane prieme, kai atejau su skausmu, man buvo pasakyta, kad priims Olga, bet kai atejau, pasake, kad ji labai uzsiemusi, o pas gydytoja kaip tik kazkas neateis, tai jis man vaistu uzdejo, o toliau gyde Timofejeva. Siap tai jo, plombavimui pas ji neuzrasineja, bet jei jis skylute randa savo srities gydymo eigoje, tai uzplombuoja. Nevaro pas kita gydytoja.

QUOTE(Florestina @ 2007 05 02, 13:48)
Siaip tai as irgi nesu tokia sena "Gidentos" paciente. Cia lankausi tik 2,5 metu.
Sena sena klientė Tu

QUOTE(Will @ 2007 05 02, 13:51)
Sena sena klientė Tu
Aš tik prieš šv. Kalėdas pernai pradėjau ten lankytis, o sausį jau baigiau lankymąsi, dabar tik krūminio rovimas liko, o jo labai bijau, tai atidedama neribotam laikui
Nuo vasario vyras ten lankosi, tai jis tikriausiai ir su Gumbelevičiumi susipažins 

Zinok, su dantu rovimu juokauti nederetu. Isitikinau pati, kai buvau jaunesne irgi atdeliojau, o po infekcija pasieke zandikauli, buvo tokie skausmai, kad didziausiam priesui nelinkeciau. Juolab, kad "Gidentoje" su rovimu problemu nera.
QUOTE(Florestina @ 2007 05 02, 15:27)
Zinok, su dantu rovimu juokauti nederetu. Isitikinau pati, kai buvau jaunesne irgi atdeliojau, o po infekcija pasieke zandikauli, buvo tokie skausmai, kad didziausiam priesui nelinkeciau. Juolab, kad "Gidentoje" su rovimu problemu nera.
Žinau

Kad problemų nėra, aš tikiu, tik tiek, kad paniškai bijau odontologų- taisymo jau beveik nebebijau, bet traukimo- siaubingai

QUOTE(Will @ 2007 05 02, 15:30)
Žinau
Tik man nėra būtinybės traukti
Tiesiog jis nepilnai išdygęs ir, kadangi jokios funkcijos net ir išdygęs neatliks, tai siūlo traukti
Kad problemų nėra, aš tikiu, tik tiek, kad paniškai bijau odontologų- taisymo jau beveik nebebijau, bet traukimo- siaubingai
Skausmo bijau 

Nebijok...

QUOTE(Will @ 2007 05 02, 15:30)
Žinau
Tik man nėra būtinybės traukti
Tiesiog jis nepilnai išdygęs ir, kadangi jokios funkcijos net ir išdygęs neatliks, tai siūlo traukti

Paaiškinkit man

Neskauda, netrukdo. Lankausi pas tą patį gydytoją. turiu tokį patį nebaigusį dygti protinį dantį. Ir sulaukiau tokio pačio pasiūlymo. Kam daryti tai, kas nebūtina?
Beje, čia jau visas klubas gaunasi gyd. Gumbel. pacienčių

Kol kas apie šį gydytoją nuomonės neturiu. Yra du prieštaringi jausmai. Vienas - tai kad gal geras gydytojas, nes gana daug gerų atsilepimų, antras - kažkoks vidinis nepasitikėjimas.

QUOTE(Motušė @ 2007 05 02, 18:19)
Todėl, kad jis vistiek jokios funkcijos neatlieka, be to, vistiek ateityje greičiausiai jis ges, reikės gydyti, o gal ir rauti

Bent jau pas mane nėra taip, kad jis visai nekelia problemų- visų pirma, jis dar nebaigęs dygti, o tai reiškia, kad žiauriai skauda (iki antibiotikų poreikio...), kai jis vėl sumąsto dygti, antra jis dygsta nevienodai ir tarp jo bei paskutinio danties formuojasi tarpas (čia didžioji problema, nes į tą tarpą prilenda maisto

Aš pas patį Gumbelevičių dar nebuvau, man Timofejeva pasakė, kad reikia užsiregistruoti ir ištraukti

na gal tuomet ir verta traukti tavajį dantuką. Mano kreivas, karts nuo karto paskauda dygdamas, bet vis tiek saugau. Ateičiai. Kai visi iškris tą kreivąjį išsitiesinsiu