Įkraunama...
Įkraunama...

Geri stomotologai Vilniuje

QUOTE(Motušė @ 2007 05 02, 18:19)
Paaiškinkit man fool.gif , kam rauti tokį dantį?
Neskauda, netrukdo. Lankausi pas tą patį gydytoją. turiu tokį patį nebaigusį dygti protinį dantį. Ir sulaukiau tokio pačio pasiūlymo. Kam daryti tai, kas nebūtina?
Beje, čia jau visas klubas gaunasi gyd. Gumbel. pacienčių mirksiukas.gif
Kol kas apie šį gydytoją nuomonės neturiu. Yra du prieštaringi jausmai. Vienas - tai kad gal geras gydytojas, nes gana daug gerų atsilepimų, antras - kažkoks vidinis nepasitikėjimas. schmoll.gif

Pas mane protinis dygo istrizai ir "stume" kitus dantis, todel kamavo skausmai visame zandikaulyje. Danti pasalinus viskas dingo. O apatinis protinis buvo taisytas (beje jis pilnai islindo vos pries pora metu) - tai gyd. O. Timofejeva "prasikeike", sake, kad kai jis pats kanalu neplombuoja, tai jam bepigu siuntineti pas ja. Toki danti sunku pasiekti, sunku "kovoti" su seilemis; o kai kuriems zmonems sunku taisyti, nes juos tiesiog pykina (gerai, kad nesu is tokiu). Spalio men gydytoja sake, kad ir virsutiniame protiniame pastebetos rudos vageles, bet kol kas negilios, deje, vakar pajutau, kad ir sis dantis tapo jautrus. Ji man sake, kad eduonies pradzia - tai tik laiko klausimas. Ir stai praejo vos pusmetis... verysad.gif g.gif Kepenim jauciu, laukia dar vienas "malonus apsilankymas"
fear.gif doctor.gif cray.gif cry.gif bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 03 gegužės 2007 - 12:06
Sveikos forumietes 4u.gif
skubiai reikia atsiliepimu apie stomatologa j.laskauska, dirbanti barboros radvilaites gatveje, kartu su savo zmona. Gal kas esate buve ir galetumete nuosirdziai atsakyti, kokios kainos, kaip protezuoja ir pan. Jei nenorite viesai, tai prasom i AZ. buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
brangiosios tik neikit, i siaures miestelyje esanti makstutienes odontologijos kabineta, beroc kubiliaus gatvej, liksi kaip as be pinigu ir be dantu, man dar pries gimdyma pradejo taisyti danti viena kuri skaudejo, tada kazko uzkliuvo antras ir jau 4 men kaip valo kanalus, palikau kruva pinigui ur likau su islauztu dantim, kuri reikia protezuoti o kainuoja tai apie 1000lt blink.gif g.gif
kol nepradejo visi juoktis is manes del tu kanalu valymo tol aklai tikejau, o tada pasidomejau ir apakau kad tuos kanalus per pora apsilankymu sutvarko ir tereikia vos poros simtu o as jau palikau beveik 1000lt
bukit atsargios, dabar nei nezinau ka daryt su tuo danciu ar jas i teisma duot, kad sutaisytu uz dyka ka padare
Atsakyti
Taip pat nepatarciau lankytis Zemynos g. 14 (Zemynos pagrindine mokykla). Ten negydo, bet gadina dantis. g.gif
Atsakyti
Ka galit pasakyti apie "centro" poliklinikos odontologus?
Atsakyti
QUOTE(Zifka fifka @ 2007 05 17, 12:49)
Ka galit pasakyti apie "centro" poliklinikos odontologus?

Manau, kad apie odontologus poliklinikose apskritai nieko gero pasakyti negalima. Bet gal cia tik man taip su jais nesiseke verysad.gif
Atsakyti
Gal turit gerų/blogų atsiliepimų apie Antakalnio stomatologijos centra? RFuošiuosi ten keliauti ax.gif
Atsakyti
Gal kas žino Viršuliškese geru stomatologu, nes kabinetu lyg tai ir nemažai, bet pas ka eit nežinau, nes man butinai turi visa laik daryti su nuskausminamoju, o tai buvau pas viena tai reikėjo prašyti.
Atsakyti
QUOTE(marconi @ 2007 06 03, 22:35)
nes man butinai turi visa laik daryti su nuskausminamoju, o tai buvau pas viena tai reikėjo prašyti.

Tai jau tamstelei visur teks to nuskausminimo prašyt. Protingi daktarai, jei mato, kad nėra reikalo to nedaro, čia nebent +10 Lt norėtų nuplėšt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 03 birželio 2007 - 22:03
QUOTE(Sophi @ 2007 06 03, 23:03)
Tai jau tamstelei visur teks to nuskausminimo prašyt. Protingi daktarai, jei mato, kad nėra reikalo to nedaro, čia nebent +10 Lt norėtų nuplėšt.

g.gif paprastai klausia kaip anksčiau taisyta, ar pakelsite skausmą, kaip anksčiau veikdavo nuskausminimai ir pan. O tada pirmą kartą dažnai renkasi patį silpniausią nuskausminimą ir žiūri ar pakanka, nes daugelis nuskausminimo nori iš baimės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marconi @ 2007 06 03, 23:35)
Gal kas žino Viršuliškese geru stomatologu, nes kabinetu lyg tai ir nemažai, bet pas ka eit nežinau, nes man butinai turi visa laik daryti su nuskausminamoju, o tai buvau pas viena tai reikėjo prašyti.

Ir as noreciau suzinoti, koki aplinkini kabinetuka geriau pasirinkti dantukams pagrazinti g.gif . Gyvenu Karoliniskese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 06 03, 23:03)

Gerai, jei tik 10 Lt, klinikoje, kur lankausi as ima 20 Lt. O nuskausmina ar ne priklauso nuo gydytojo. Pvz. gyd. Olga visada nuskausmina, karta ji man taise protini, tai taip nuskausmino, kad net veidas buvo nutirpes iki akies. Zodziu pataike i nerva, nuūskausminimas laikesi apie 12 val.. Taip kad ir tas nuskausminimas yra rizikingas. g.gif
Atsakyti