QUOTE(Motušė @ 2007 05 02, 18:19)
Paaiškinkit man
, kam rauti tokį dantį?
Neskauda, netrukdo. Lankausi pas tą patį gydytoją. turiu tokį patį nebaigusį dygti protinį dantį. Ir sulaukiau tokio pačio pasiūlymo. Kam daryti tai, kas nebūtina?
Beje, čia jau visas klubas gaunasi gyd. Gumbel. pacienčių
Kol kas apie šį gydytoją nuomonės neturiu. Yra du prieštaringi jausmai. Vienas - tai kad gal geras gydytojas, nes gana daug gerų atsilepimų, antras - kažkoks vidinis nepasitikėjimas.

Neskauda, netrukdo. Lankausi pas tą patį gydytoją. turiu tokį patį nebaigusį dygti protinį dantį. Ir sulaukiau tokio pačio pasiūlymo. Kam daryti tai, kas nebūtina?
Beje, čia jau visas klubas gaunasi gyd. Gumbel. pacienčių

Kol kas apie šį gydytoją nuomonės neturiu. Yra du prieštaringi jausmai. Vienas - tai kad gal geras gydytojas, nes gana daug gerų atsilepimų, antras - kažkoks vidinis nepasitikėjimas.

Pas mane protinis dygo istrizai ir "stume" kitus dantis, todel kamavo skausmai visame zandikaulyje. Danti pasalinus viskas dingo. O apatinis protinis buvo taisytas (beje jis pilnai islindo vos pries pora metu) - tai gyd. O. Timofejeva "prasikeike", sake, kad kai jis pats kanalu neplombuoja, tai jam bepigu siuntineti pas ja. Toki danti sunku pasiekti, sunku "kovoti" su seilemis; o kai kuriems zmonems sunku taisyti, nes juos tiesiog pykina (gerai, kad nesu is tokiu). Spalio men gydytoja sake, kad ir virsutiniame protiniame pastebetos rudos vageles, bet kol kas negilios, deje, vakar pajutau, kad ir sis dantis tapo jautrus. Ji man sake, kad eduonies pradzia - tai tik laiko klausimas. Ir stai praejo vos pusmetis...