Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

Mane domina drabužinės miegamajam. esu mačiusi kažkur, drabužinę atskirtą portjera. Gal kas turite pasidarę namuose, ar archyvuose saugot paveiksliukų.
Atsakyti
kleopatros

Ikeliu savo naujaji miegamaji blush2.gif pirma kart adedu fotkes, nzn ar pavyks ax.gif
dar ne viskas pabaigta, bet visvien ikeliu parodyt blush2.gif

ant lubu mano zodiako zvaigzdynas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 16 sausio 2008 - 14:34
QUOTE(Kotri @ 2008 01 16, 11:31)
Labukas,

Prasau Jusu pasiulymu.
Siuo metu tvarkome savo miegamaji. Butas yra 1-ame aukste. Kadangi turime du balkonus nuspreneme prailginti miegamaji ir isversti puse balkono. Kambario langas jau idetas, ir truputeli dabar man kyla klausimas kokias uzuolaidas ar roletus deti.? Ka man daryti.? Nuotraukele ikelsiu. Gal kas minciu kokiu turite?
Esme ta kad prie lango negaliu i lubas nieko tvirtinti, nes neatsidarys langas (langas padarytas iki lubu). Galiu tik tvirtinti prie plastiko.

tu gal negali tvirtinti ant sienos virs lango, bet ant lubu tai laisvai gali tvirtinti ka nori. PVZ. Begeli ir kabinti užuolaidas. arba lubinį karnizą.
Man tokioj nišoj butų gražu kabančios užuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2008 01 16, 14:33)
kleopatros

Ikeliu savo naujaji miegamaji  blush2.gif  pirma kart adedu fotkes, nzn ar pavyks  ax.gif
dar ne viskas pabaigta, bet visvien ikeliu parodyt  blush2.gif

ant lubu mano zodiako zvaigzdynas  rolleyes.gif

patiko thumbup.gif wub.gif ir spalvos ir baldai thumbup.gif

mes biški nusiskaičiavom doh.gif doh.gif užsisakėm lovą tiksliai nepasimatavę kokio ji ilgio nuo pat galvūgalio iki kojūgalio doh.gif tai per siaurą praėjimą pasilikom doh.gif mat galvūgalis ir kojūgalis smarkiai išlenktas, užima papildomai apie 30cm doh.gif bet mb mano meistrelis, sakė pakeis galvūgalį unsure.gif tikiuosi pasitaisysim, taip, kad viskas mum tiktų unsure.gif kas kaltas, kad patys apsižioplinom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(marlena24 @ 2008 01 16, 09:28)
Kai nurodomi lovos ismatavimai, turima omenyje tos vietos kur dedamas ciuzinys ismatavima,o ne pacio lovos karkaso mirksiukas.gif nes kitaip kur gi tu gausi ciuzini pvz. 157*197 lotuliukas.gif

kaip gaila, kad mes taip nesusiprotėjom doh.gif galvojom, kad čia visos lovos išmatavimai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miltė: 16 sausio 2008 - 15:17
QUOTE(kle0patra @ 2008 01 16, 15:33)

Jaukus miegamasis thumbup.gif. O kas ten per kubas kampe? Kokios bus užuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2008 01 16, 14:33)
kleopatros
Ikeliu savo naujaji miegamaji  blush2.gif  pirma kart adedu fotkes, nzn ar pavyks  ax.gif
dar ne viskas pabaigta, bet visvien ikeliu parodyt  blush2.gif
ant lubu mano zodiako zvaigzdynas  rolleyes.gif

Gražios ir lubos,ir baldai,patiko ypač spinta thumbup.gif o kur lovos užtiesalą pirkot blush2.gif niekur nerandu už padorią kainą blush2.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus bigsmile.gif visa remonta mano draugas padare, tik grindu nusveitimui samdem meistrus mirksiukas.gif

QUOTE(Saja @ 2008 01 16, 15:25)
Jaukus miegamasis  thumbup.gif. O kas ten per kubas kampe? Kokios bus užuolaidos?

kubas tai yra statybu klaida 4u.gif jis tusciavidurys, po juo eina laiptine smile.gif tais laikais kai state nama matyt nemokejo suktus laiptus mestreliai padaryti smile.gif ir kad nereiktu pasilenkus lipti laiptais iskele stai toki i mano kambari smile.gif ant jos bus baldu spalvos stalvirsis medinis. ir kokia grazi gele.
o del uzuolaidu dar nzn. kadangi per puse kambartio nuleistos lubos, nzn ar graziai pasikabins karnizas, gal teks roletus det, dar nzn....

QUOTE(ramirėja @ 2008 01 16, 15:43)
Gražios ir lubos,ir baldai,patiko ypač spinta thumbup.gif o kur lovos užtiesalą pirkot blush2.gif niekur nerandu už padorią kainą blush2.gif

o uztiesala vakar mama nupirko JYSK'e mirksiukas.gif nukainuoti po 129lt smile.gif
ne tokiu spalvu norejau, ale laikinai bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 16 sausio 2008 - 16:18
QUOTE(Kotri @ 2008 01 16, 13:46)

Pas mus analogiskas variantas. Dejom roletus. Tiesa, dabar ten svetaine ax.gif
Atsakyti
MB irgi ta lova patiko, tik mums 160 per siaura sad.gif((((((((
Papildyta:
Gal kas zinote meistrus, kurie pervelka baldus?
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2008 01 16, 15:33)

jauku thumbup.gif
Atsakyti
o koks komplekto pavadinimas, tu is sba kur suluzo??
Atsakyti
Mums siandien atveze miegamojo lova su spintelemis 4u.gif Tik va iki galutinio isbaigimo mums dar toli - dziaugiames kad galesime nebe ant ciuzinio miegot, nes man dabar dideliai nestuke.gif sunku ir atsistot nuo zemes 4u.gif o va iljiciaus lempomis dar ilgai "dziaugsimes" blink.gif
pirkome Dalios balduose, baldu komplekta ADA, balinto azuolo spalva + siek tiek zebrano, man kazkaip patiko blush2.gif
Tiesa komoda reikia gaminti ir ji bus tik kovo men, bet svarbu kad lova turime yahoo.gif
O spintos mums nereikejo nes turim mazute drabuzine 4u.gif
Atsakyti