Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 01 15, 14:13)

drauge savo miegamajame turi panasia lempa su zvakemis, super atrodo, o kaip romantiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 01 17, 17:10)

O čia mano svajonių miegamasis.. rolleyes.gif Traukia toks paprastumas, jaukumas, šiltas minimalizmas, neperkrauta erdvė... ax.gif Tas paveikslas, pertvara.. wub.gif Lova tai išvis thumbup.gif Silpnybę japoniškam interjerui jaučiu ko tai... ax.gif Funkcionalumas ir susiliejimas su gamta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 17 sausio 2008 - 20:30
user posted image
idomiai spalvos suderintos... nesirinkciau tokio apsvietimo pati
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2008 01 17, 11:58)
Kaip smagu kai gali nauju pirkiniu džiaugtis  thumbup.gif Gal nuotraukyčių bus  ax.gif

manau kad imesiu bent jau pacios lovos foto, vaizdo bendro tokio ir jaukiai isbaigto dar ilgai nebus - bet pacia lova kodel gi nepasidziaugus mirksiukas.gif Siuo metu MB tarp krepsinio pertraukeliu renka ja, bet manau baigiamieji darbai tik savaitgali nusimato, tad ir fotosesija ne anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusidažėm savo miegamąjį ax.gif
man l. patinka, tik dar nėra galutinio vaizdo, dėsim grindjuostes, lovą statysim...
kai bus panašesnis į kambarį, įdėsiu foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam,nuotraukyčių laukiam bigsmile.gif Norisi idėjų pasisemt bigsmile.gif
Atsakyti
na kad labai smarkiai nesitiketumet kad bus WAU tai ikeliu dabartinio foto blush2.gif

Miegamasis
Atsakyti
na aisku kiek zmoniu,tiek nuomoniu,bet man sienos spalvos tai schmoll.gif kazkaip ligonine biski primena...nu nejauku man,bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 01 18, 10:58)
na aisku kiek zmoniu,tiek nuomoniu,bet man sienos spalvos tai schmoll.gif kazkaip ligonine biski primena...nu nejauku man,bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

tikrai taip - kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif man kaip tik sienos spalva labai miela o visa kita taigi nieko nera ..... unsure.gif viska reikia ikurti, bet deja nesigauna visko taip op ir padariau blush2.gif kol kas i komodos (kuri labai laikinas baldas) vieta keliaus leliaus lovyte, tad kalbet apie galutini visiskai isbaigta su visais akcentais ir detalemis miegamaji negalesu dar bent 2 metus tikrai schmoll.gif bet uztat turesiu kur PATOGIAI miegoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 18, 09:50)
na kad labai smarkiai nesitiketumet kad bus WAU tai ikeliu dabartinio foto  blush2.gif

Miegamasis

Štai ko pavydžiu, tai drabužinės....mano miegamajame niekaip neišeina jos pasidaryti...tiesiog per mažai vietos schmoll.gif taigi kai viskas bus savo vietoje svarbu, kad pačiai būtų miela ir jauku gyventi, taip ir us pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 18, 09:50)
na kad labai smarkiai nesitiketumet kad bus WAU tai ikeliu dabartinio foto  blush2.gif

Miegamasis

mes tokia pat spalva dažėm, ir tokią purpirinę spalvą priderinom ant vienos sienos, nes darėm tokį atsikišimą virš lovos galvūgalio ir apšvietimą ten tokį dėjom. man visai patinka, jaukiai atrodo 4u.gif
Atsakyti