Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 13:18)
biggrin.gif Neaaa...
O visai nesupykčiau tokį turėti  biggrin.gif
Mūsų dar laukia remontai, tai kol kas tik vizija  rolleyes.gif

Kažkaip pagalvojau kad panašu į lietuvišką interjerą ,tai sakau,gal tavo ax.gif bet tikiuosi,susikursi ne ką prastesnį mirksiukas.gif

QUOTE(kle0patra @ 2008 01 16, 14:33)
kleopatros

Ikeliu savo naujaji miegamaji  blush2.gif  pirma kart adedu fotkes, nzn ar pavyks  ax.gif
dar ne viskas pabaigta, bet visvien ikeliu parodyt  blush2.gif

ant lubu mano zodiako zvaigzdynas  rolleyes.gif

Labai fainas kambariukas ypač su tom liampom faina įdėja rolleyes.gif prittrūko ir man kokių užuolaidikių,man tai kokios krentančios tiktų
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 16, 13:08)

vau..! o koks sietynas ant lubų.. ir kokia lova.. ir KIEK erdvės!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Kleopatra, patiko man lova jūsiškėsmile.gif
Kur pirkote? Ir kaina žinoma domina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2008 01 17, 00:36)
Kleopatra, patiko man lova jūsiškėsmile.gif
Kur pirkote? Ir kaina žinoma domina bigsmile.gif

mano visas komplektas Optimatos gamybos smile.gif
Yra Megos Renlenoj, balduose savanoriuose, as pirkau Frustum balduose varniu g. kadangi visose parduotuvese skirtingos kainos uz ta pati daikta mirksiukas.gif tai issirinkau kur pigiausiai ir susitaupe 500lt smile.gif
dabar tiksliai nepamenu, bet kazkur apie 1650lt uz lova (su ciuziniu)
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 01 16, 16:32)
Mane domina drabužinės miegamajam. esu mačiusi kažkur, drabužinę atskirtą portjera. Gal kas turite pasidarę namuose, ar archyvuose saugot paveiksliukų.

Jau buvau įkėlusi, bet kelsiu dar kartą, kaip idėją drabužinei
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2008 01 16, 13:31)
Prasau Jusu pasiulymu.

pas mano tevelius taip pat thumbup.gif dejom zaliuzes mirksiukas.gif

QUOTE(ader @ 2008 01 16, 14:37)
tu gal negali tvirtinti ant sienos virs lango, bet ant lubu tai laisvai gali tvirtinti ka nori. PVZ. Begeli ir kabinti užuolaidas. arba lubinį karnizą.
Man tokioj nišoj butų gražu kabančios užuolaidos.

manau kad nelabai iseis, na jei galvojant apie mano tevu ta kambari, tai neiseitu po to lango atidaryt, nes ten labai jau prie lubu visi langai pritvirtinti.... g.gif

beje mes tame kambaryje priesingoj sienoj nei langas dazem tamsia spalva, norejom vizualiai sutrumpinti kambari, nes kitu atveju jau labai ilgas atrode doh.gif ir nesigailim tokiu sprendimu thumbup.gif ....kadangi ten salionas, tai tame gale valgomaji padarem, o arciau senojo lango nisos kampa pastatem pries ji baldus, o pats balkonas tarnauja kaip baras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 16, 19:48)
Mums siandien atveze miegamojo lova su spintelemis  4u.gif  Tik va iki galutinio isbaigimo mums dar toli - dziaugiames kad galesime nebe ant ciuzinio miegot, nes man dabar dideliai  nestuke.gif  sunku ir atsistot nuo zemes  4u.gif  o va iljiciaus lempomis dar ilgai "dziaugsimes"  blink.gif
pirkome Dalios balduose, baldu komplekta ADA, balinto azuolo spalva + siek tiek zebrano, man kazkaip patiko  blush2.gif
Tiesa komoda reikia gaminti ir ji bus tik kovo men, bet svarbu kad lova turime yahoo.gif
O spintos mums nereikejo nes turim mazute drabuzine  4u.gif

Kaip smagu kai gali nauju pirkiniu džiaugtis thumbup.gif Gal nuotraukyčių bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidule: 17 sausio 2008 - 11:11
QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 17, 09:18)
Jau buvau įkėlusi, bet kelsiu dar kartą, kaip idėją drabužinei
user posted image

Labai patiko kėdė wub.gif
Atsakyti
Man tokia patiktų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mažesniems kambariams
user posted image