Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
musu angeliukas tai gavosi neplananuotas blush2.gif parvykau gimtinen i savo brangiausiojo gimtadieni, o jis ka manot g.gif savo gimtadienio proga man dovanele padovanojo bigsmile.gif kad ir neplanuotas lelius, bet jau dabar labai labai mylimas tevelio, seneles, proseneles...... mama net pasake, kad bus dabar del ko gyventi doh.gif
Atsakyti
sunu suplanavom is pirmo karto, o antrojo leliaus planavimas vyko 1,5 metu, bet dabar jau as ji nesioji biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Pirmas buvo nlb planuotas blush2.gif O dabar, antrasis jau kaip planuotas. Jau vis dazniau uzeidavo kalba, kad gal jau reikia ir antro, paskui bus per velu, bus didelis amziaus skirtumas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 24 balandžio 2008 - 14:13
Pas mus, kaip ir netyciukas gavosi blush2.gif , gyvenom kartu, nesisaugojom, bet vaiku dar neplanavom. Isvaziavom poilsiauti dviese, o is ten jau grizom tryse drinks_cheers.gif
Atsakyti
O pas mus toks tyciukas,netyciukas biggrin.gif blush2.gif ,kalbejom daug,kad jau reikia,jau laikas,bet vis nedrysom,nepasiryzom ir uzteko to vieno karto mirksiukas.gif ,todel ir sakau,kad planuotas netyciukas nestuke.gif

user posted image
Atsakyti
Mano abu nėštumai buvo planoti. ax.gif
Atsakyti
Puse metu "darem" kol pagaliau maziukas nusprende mus nudziuginti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2007 09 13, 16:09)
Planavome  tongue.gif

mes ir planavome net 4men jo laukeme kol atejo pas mus tas isdykelis
Atsakyti
man gavos netyciukas....bet dabar labai laukiamas
Atsakyti
Mes jau seniai norejom, todel po vestuviu nustojom saugotis ir.... pavyko pastoti is pirmo karto wub.gif
Atsakyti
musu planu0se vaikuciu nebuv0m dar 2-3 metams i prieki,bet aplanke blush2.gif jis mus,tai dabar jis labai labai labai visu laukiamas wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Na mes jau mastėm kad reikia, o nuėjus pas ginę tas planavimas pasigreitino - tai vat taipvat iš antro mėnesiuko ir suplanavom savo džiaugsmelį wub.gif
Atsakyti