O mūsų angeliukas planuotas ir labai laukiamas

QUOTE(merita @ 2008 04 22, 16:04)
sveikos.esu nauja forumo dalyve.as laukiuosi ir nebezinau uz ko griebtis. nezinau kas man darosi, bet mane kazkas stabdo.as kazko pradedu bijot ir nezinau ar noriu gimdyt ar ne....
noriu su kazkuom pasikalbet, rast uz save protingesniu kad man patartu nuo sirdies..

noriu su kazkuom pasikalbet, rast uz save protingesniu kad man patartu nuo sirdies..
sveika

O kas jus stabdo,ar labai jauna esat,ar neturit į ką atsiremt,o vaikelio tėvelis???
Papildyta:
Pirmas vaikelis-planuotas.
Antras-planuotas netyčiukas

Sveikutes
, musu lialia planuota, labai laukiama ir mylima

mes planavom lelių. mums dabar 5 savaitės ir esu nerealiai laiminga kad turėsiu stebukliuką

QUOTE(katuksss @ 2007 09 13, 17:11)
pas mumi tokia pat situacija....

Nieko cia labai nesuplanuosi,jie patys pasirinko laika kada ateiti,o mes tam nesipriesinom,visi laukiami,mylimi buvo ir bus

O musu tai lauktas, bet neplanuotas, nesitikejom taip greitai
Pries tai buvo ilgas 7 metu nepastojimo laikotarpis, o uzteko tik vyra pakeisti ir po 2 menesiuku uzkibo

Pries tai buvo ilgas 7 metu nepastojimo laikotarpis, o uzteko tik vyra pakeisti ir po 2 menesiuku uzkibo

Musu stebukliukas planuotas ir labai laukiamas
Dar iki vestuviu galvojom,kad susituoksim ir tada jau bandysim
Ir stai per medaus menesi mano pilvelyje apsigyveno musu angelelis

neplanuotas,netyciukas,bet labai laukiamas ir mylimas 
siandien tureciau nustebinti tevelius naujiena

siandien tureciau nustebinti tevelius naujiena

o savo lelia suplanave gaudem pora menesiu,bet neuzkibo.tada nusprendem isvykti kuriam laikui i uzsieny ir gryze pratesti ka pradejom
bet vos tik po savaites vyrui isvykus as pas ji atskridau jau su teigiamu nestumo testu

QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 23, 20:29)
o savo lelia suplanave gaudem pora menesiu,bet neuzkibo.tada nusprendem isvykti kuriam laikui i uzsieny ir gryze pratesti ka pradejom
bet vos tik po savaites vyrui isvykus as pas ji atskridau jau su teigiamu nestumo testu 

Niu va kaip gerai,o vienai cia reikejo vyra pakeist ,kad pastot