Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O mūsų angeliukas planuotas ir labai laukiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merita @ 2008 04 22, 16:04)
sveikos.esu nauja forumo dalyve.as laukiuosi ir nebezinau uz ko griebtis. nezinau kas man darosi, bet mane kazkas stabdo.as kazko pradedu bijot ir nezinau ar noriu gimdyt ar ne.... verysad.gif
noriu su kazkuom pasikalbet, rast uz save protingesniu kad man patartu nuo sirdies..

sveika 4u.gif . Sunku ką nors jums patarti,iš vienos žinutės situacijos nesimato...
O kas jus stabdo,ar labai jauna esat,ar neturit į ką atsiremt,o vaikelio tėvelis???
Papildyta:
Pirmas vaikelis-planuotas.
Antras-planuotas netyčiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...palnavom,bet truputuką vėliau...bet mažiukė pati pasirinko kada pas mus ateit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif , musu lialia planuota, labai laukiama ir mylima wub.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes planavom lelių. mums dabar 5 savaitės ir esu nerealiai laiminga kad turėsiu stebukliuką 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 09 13, 17:11)
Pusiau tyciukas, planavom ziemai, sulaukem rudeniui  biggrin.gif paskubejo  blush2.gif

pas mumi tokia pat situacija.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nieko cia labai nesuplanuosi,jie patys pasirinko laika kada ateiti,o mes tam nesipriesinom,visi laukiami,mylimi buvo ir bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 22 balandžio 2008 - 19:11
O musu tai lauktas, bet neplanuotas, nesitikejom taip greitai smile.gif
Pries tai buvo ilgas 7 metu nepastojimo laikotarpis, o uzteko tik vyra pakeisti ir po 2 menesiuku uzkibo smile.gif
Atsakyti
Musu stebukliukas planuotas ir labai laukiamas thumbup.gif Dar iki vestuviu galvojom,kad susituoksim ir tada jau bandysim biggrin.gif Ir stai per medaus menesi mano pilvelyje apsigyveno musu angelelis thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas tyciukas,antras netyciukas,nors isejo taip,kad netyciuku dar labiau dziaugemes ir laukem.
Atsakyti
neplanuotas,netyciukas,bet labai laukiamas ir mylimas smile.gif

siandien tureciau nustebinti tevelius naujiena unsure.gif
Atsakyti
o savo lelia suplanave gaudem pora menesiu,bet neuzkibo.tada nusprendem isvykti kuriam laikui i uzsieny ir gryze pratesti ka pradejom biggrin.gif bet vos tik po savaites vyrui isvykus as pas ji atskridau jau su teigiamu nestumo testu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 23, 20:29)
o savo lelia suplanave gaudem pora menesiu,bet neuzkibo.tada nusprendem isvykti kuriam laikui i uzsieny ir gryze pratesti ka pradejom biggrin.gif  bet vos tik po savaites vyrui isvykus as pas ji atskridau jau su teigiamu nestumo testu mirksiukas.gif

Niu va kaip gerai,o vienai cia reikejo vyra pakeist ,kad pastot smile.gif
Atsakyti