Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pirmoji dukryte buvo planuota,o sis mazylis netyciukas, bet labai laukiamas wub.gif
Atsakyti
Nestumo neplanavome blush2.gif , bet po to kai suzinojome nusprendeme, kad vaikelis i pasauli ateis paciu laiku, nes per karjera, planus ir tt... nesuplanuotume dar maziausiai 2-3 metelius blush2.gif , Esu jau 7-ta menesi nescia ir laaabai dziaugiuosi biggrin.gif nestuke.gif ax.gif ....
Atsakyti
Mes irgi planavome, bet kokius metus nesulaukem ax.gif Manau mazius pats pasirinko laika kada jis nori ateiti i si pasauli smile.gif Turetumem sulaukti Kaledinio stebuklo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai planuotas ir lauktas ax.gif
Atsakyti
mes planavom.bet ne iskart pavyko.truputi nervus patampe.o gal negalim turet,o gal...,o gal....bet uz keleto menesiuku nestuke.gif
Atsakyti
mes irgi gera pusmeti darem darem ir vis nesekmingai ax.gif bet vaikiukas zinojo, kad mamyte blogai jausis, todel uzsuko po vestuviu, kad sventes nesugadintu biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas buvo planuotas tik jau labai ilgai lauktas, na o antras tongue.gif laukiamas kada nors veliau, bet pasibeldes dabar - netyciukas wub.gif
Atsakyti
Musu lelius planuotas ir laaaabai laukiamas nestuke.gif wub.gif nusprendem, kad butent dabar turim daugiau laiko nuo karjeros, moxlu ir darbu, todel vaikelis butu paciu laiku thumbup.gif
Atsakyti
Planavom ir per pirma bandyma uzkibo lotuliukas.gif
Nerealiai laimingi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmagimė ilgai laukta ir planuota, o berniukas žirniukas tėčio Kalėdinė išdaiga Mamytei, bet labai laukiamas netyčiukas jau tuo tuoj nestuke.gif
Atsakyti
Ypatingai neplanavome,bet isanksto nusprendeme, kad jeigu lemta bus man pastoti,tai tikrai gimdysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juna:):):): 14 rugsėjo 2008 - 22:31
Sveikutes esamos ir busimos maytes, smile.gif o mums tai buvo taip idomiai smile.gif kai nuneseme pareiskimus planaviome, kad iskart po vestuviu bandysim susilaukti leliuko, bet iki vestuviu likus 3 men. suzinojau kad laukiuosi ir planavimas suzlugo smile.gif dabar esu 17 sav. nebeviena nestuke.gif ir labai tuo dziaugiuosi, gal ir neplanuotas bet labai laukiamas thumbup.gif
Atsakyti