Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikutes mamytes 4u.gif
mano berniukai nebuvo planuoti, bet uztat labai laukiami thumbup.gif
o kas dar planuojate. linkiu dideles sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 17 rugsėjo 2008 - 19:06
Musu mazylis - planuotas netyciukas ax.gif blush2.gif

Planavom veliau (po metu ar pusantru) , isejo anksciau ir tuo labai dziaugiames. nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Mano mazylis labai planuotas, beveik metus planavome ir pagaliau nestuke.gif
Atsakyti
Planuotas, lauktas ir pagaliau... nestuke.gif
Atsakyti
planuotas ir labai laukiamas wub.gif
Atsakyti
Pirmieji buvo neplanuoti,o trynukai planuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Ir laukimas dabar skyres labai.Gal jau ir supratimas kitoks,juk 11m.ir 10m. skirtumas tarp ju. wub.gif Aisku daug ka reiskia vyro palaikymas ax.gif
Atsakyti

planuotas virs puses metu! smile.gif
Atsakyti
Abu vaikiukai buvo/yra planuoti ir laukti wub.gif
Atsakyti
planuotas jau daugiau nei pries metus ir labai labai laukiamas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Planuotas wub.gif ir labai labai laukiamas heart.gif
Atsakyti
mano pirmi du buvo neplanuoti, bet labai laukiami, na tada buvau labai jauna, bet gavosi kaip gavosi, labai dziaugiuosi, kad turiu suneli ir dukryte

Trecia po ilgos pertrauko palnavome alko atsisakeme, sveikai matinomes abu tyrimus pasidareme, vaisingas dienas skaiciavome ir t.t., bet viskas baigesi nesekminai persileidimu,ranku nenuleidome,visvein tikejomes,kad veliau bus sekmingas nestumas,bet buvome atideje palnus del kaikuriu aplinkybiu(saugojomes), bet baks ir leliukas pats suplanavo, tai net nezinau kaip cia pavadinti planuotas ar ne, na pusiau tyciukas, tikuosi dabar viskas bus gerai ir pavasari jis isvys pasauli.
Atsakyti
musu maziukas buvo suplanuotas ir planas pavyko is pirmo bandymo nestuke.gif
Atsakyti