Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
musu mergyteplanuota,ir kaip po 8 metu kartu ir vedybinio metu nusprendem,kad uzteks bui dviem ir iskarto po keliu bandymu uzkibo wub.gif ,po triju metu vel planuosim wub.gif
Atsakyti
Musu mazyle visiskai neplanuotai atejo i pasauli rolleyes.gif . Is pradziu labai nustebino blink.gif , veliau abu suglumom huh.gif, bet laaaabai greitai apsidziaugem . O dabar esame laimingesni, nei kada nors buvome : clap.gif clap_1.gif happybday.gif

Antra vaikiuka noreciau suplanuoti, bet dazniausiai vaikai viska padaro kaip Jiems reikia tongue.gif O vyras sako, kad kaip dievas duos doh.gif Ziuresim. wub.gif
Atsakyti
As du metus negalejau niekaip pastoti,o kai susiruosiau pas gydytoja aiskintis kame reikalas,suzinojau,kad laukiuosi,laimei nebuvo ribu,tik,kad ta laime truko neilgai-ivyko persileidimas.Labai pergyvenau ir vis verkdavau ir bijojau,kad ir vel taip neatsitiktu,o po triju men vel pastojau ir kai nuejau pas gydytoja,man pasake,Du vaikiukai!!!lAPSIVERKIAU is laimes vietoj..dabar turiu du dziaugsmelius is karto ir vis dekoju Dievui ir negaliu patiketi savo laime biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai taip taip, laaabai planuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 09 14, 20:02)
  kai nuejau pas gydytoja,man pasake,Du vaikiukai!!!l

nu faina lotuliukas.gif likimas visada su kaupu grąžina tai, ką atima, jei tik turime kantrybės laukti...
Atsakyti
Planuotas thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mergytė planuota smile.gif
Atsakyti
čia apklausa truputį netiksli gaunasi g.gif . nes pirmagimis mano - netyčiukas, o mažylis - planuotas. taigi, kaip ir abu atsakymus reikėtų pažymėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 15, 15:53)
čia apklausa truputį netiksli gaunasi g.gif . nes pirmagimis mano - netyčiukas, o mažylis - planuotas. taigi, kaip ir abu atsakymus reikėtų pažymėt biggrin.gif

nepagalvojau... blush2.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukas yra ilgai lauktas ir planuotas wub.gif
Atsakyti
musu maziuke netyciuke.. nu is dalies.. blush2.gif tik pradejom jau kazka galvot apie mazyli ir uzkibo laugh.gif
Atsakyti
Visi planuoti (ir dvynukų visada norėjau, bet nemelavo tik trečias kartas thumbup.gif ).
Atsakyti