Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Planuotas netyčiukas g.gif 4u.gif buvo visokių problemėlių su sveikata, lankiausi pas gydytoją, gydžiausi, palnavau pastoti, o kai gydytojas pasakė , kad jau žalia šviesa užsidegė, pasirodo, kad jau kelios savaitės kaip laukiausi thumbup.gif
Atsakyti
Pirma planuota wub.gif , o antra ne, bet vis tiek labai labai laukta ir mylima wub.gif
Atsakyti
Beveik metus bandziau pastoti,bet niekaip..Kai buvau praradus vilti ir ieskojau priezasciu pas gydytojus,pastojau ax.gif
Atsakyti
Nebuvo planuotas ,bet labai dziaugiuos ,kad turiu stebukliuka dukriuka, 4u.gif
Atsakyti
MUsu planuotas tik pirmas.Kiti du netyciukai. Trecias is vis topu topas buvo.As buvau tik po operacijos po kurios gavosi baisine alergija, buvo prileista visokiu vaistu, tame tarpe ir hormoniniu ir as kvaisa pamaniau kad jie man isreguliavo cikla nes mensesvelavo apie 10d, ko niekada nebudavo. doh.gif Bet kazkas mane pastumejo iki vaistines nusipirkti testa ir ka jus manote, pasirodo as nestuke.gif . O kai pagalvoju, tai ir buvo mano viso gyvenimo svajone, tik kazkur giliai sirdyje nuslopinta. Dabar turiu ir negaliu atsigrozeti savo stebukleliu. thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, tada as truputi nesuprantu, juk zinom, kaip pastojama biggrin.gif ,,tai jei nenori tai saugaisi ( nebutinai juk tabletes) ir nepastoji g.gif ,,o jei nesissaugojai tai koks cia netyciukas g.gif , atleiskit man neismaneliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Visai nelaiku buvo blush2.gif Labai man baisu pradžioj buvo doh.gif Bet nors netyčiukas, bet labai labai lauktas vaikelis atėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurila @ 2007 09 19, 09:16)
sveiki, tada as truputi nesuprantu, juk zinom, kaip pastojama  biggrin.gif ,,tai jei nenori tai saugaisi ( nebutinai juk tabletes) ir nepastoji  g.gif ,,o jei nesissaugojai tai koks cia netyciukas g.gif , atleiskit man neismaneliai  mirksiukas.gif

jei pradėčiau Tau vardyti, kaip gali atsirasti netyčiukas, turbūt visos šitos temelės puslapių neužtektų... lotuliukas.gif
beje, noriu paminėti bent vieną- net besisaugant galima pastoti, manau, tai Tu žinai? doh.gif juk nėra apsaugos priemonės, kuri veiktų 100procentų (na, išskyrus susilaikymą... lotuliukas.gif ), aš SM skaičiau, kad moteris net su spirale "sugebėjo" pastoti, taip kad... mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur dar visokios nelaimes vartojant apsaugos priemones... doh.gif Plyse prezervatyvai, pamirsta isgerti tablete, atsiklijaves pleistras, iskrites KZ... Ojoj, irgi ilgai vardinciau biggrin.gif
Atsakyti
Koks skirtumas tyciukas ar netyciuaks svarbu kad butu mylimas wub.gif
Atsakyti
Mano dukra buvo seniai planuota ir labai laukta. Jau ir antrąjį vaikelį planuojam. Ir apskritai, labai mėgstu planuoti ir labai nemėgstu staigmenų.
Atsakyti
mano vaikas buvo planuotas iš dalies, planavau tik aš ax.gif , vyrui buvo staigmena, po tokios staigmenos kai pranešiau jog laukiuosi prarado žadą ir tris dienas nesikalbėjo, o po to atėjo apkabino ir pasakė kad labai džiaugiasi, o dabar džiaugiamės savo dukrute 2.gif
Atsakyti