Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mano tai pat buvo planuotas anksciau bet isejo veliau smile.gif doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
Planuotas, bet taip tyliai ramiai niekam nesakant ax.gif
Atsakyti
O mes kaip ir nesiruošėm ypatingai planuoti pirmojo 4u.gif štai ir laukiam db, kas bus blush2.gif
Atsakyti
Tiesiog abu su MB labai labai norejom, ypatingai ir nesistengem o leliukas greitai pilviuke ir apsigyveno wub.gif tikrai maloni staigmenyte buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif taip mes planavom,net metus laiko... Ir stai po metu as pagaliau pastojau nestuke.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburaska28 @ 2009 11 04, 11:21)
Dukra neplanuota, sunus planuotas o dabar vel netyciuko laukiam. smile.gif

mano lygiai toks pats variantas blush2.gif
Atsakyti
Pas mus planuotas ir beveik is karto pavyko thumbup.gif
Atsakyti
planuotas netyciukas biggrin.gif
Atsakyti
Ir "tyčiukas" ir "netyčiukas" blush2.gif Vaikiuką planavom kažkur po metų. Aišku susijaukė visi planai, bet tai nieko tokio palyginus su būsima laime. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juillet: 15 lapkričio 2009 - 15:26
Mažius planuotas. Tik gal aš asmeniškai buvau įsitikinus, kad taip greitai nesigauna lotuliukas.gif Nuėjau pas gydytojus pasitikrinau ar viskas gerai, pasidariau tyrimus ir kai gavai teigiama atsakymą, jog galime "gaminti" vaikutį, mes jį ir pagaminome iš pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus mažylis taip pat planuotas nestuke.gif Tai dabar be galo laukiam,kada išauš ta diena,kai ateis į šį pasauly wub.gif
Atsakyti
mm... g.gif tyciukas ar netyciukas??? pirmus du metus bandem, nepavyko. Niekas nerado priezasties kodel. per paskutinius metus nusprendziau kad negaliu sedeti ranku susidejus ir laukti kada gi . Tad pradejau kopti karjeros laiptais, lankau kursus, istojau i universiteta ir va as NESCIA!!!!
Visa laika tikejau kad as turesiu ta dziaugsma, tik zinojau kad jis/ji pasirinks laika KADA.
Atsakyti