Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
neplanuotas... bet aišku laukiamas... man toks jausmas, kad neplanuojant patys prisišaukem ta vaikiuką... nes nuplat apie vaikus kalbedavaom 4u.gif
Atsakyti
Pas mus gavos tyčinis netyčiukas ax.gif iš pradžių labai planavom, bet po 3 mėn. neužkibimo atsirado šiokių tokių pokyčių gyvenime, bet 4 ciklas viską perplanavo thumbup.gif
Atsakyti
su mano vyro nepaprastu saugojimusi turbut niekada neturesim netyciuko lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiutiCija: 06 gruodžio 2009 - 18:16
Planavom ir suplanavom bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif po sirdele nesioju trecia dziaugsmeli.. ir sita "netyciukas"...nors visada labai norejau trecia vaiko, bet vis tam nebuvo laiko, salygu, pasiryzimo.. jau ir metai, atrode, nebe tie... ir se tau, kad nori- stebukla turiu smile.gif
Atsakyti
Labukas nėštukės 4u.gif noriu ir aš pasidalinti savo įspūdžiais. Planavom apie 4 mėnesiu, vis bandėm ir bandėm kaip neužkibdavo taip neužkibdavo. Jau galvojom kad kažkas negerai... Tada jau prisiskaičius ivairiausių istorijų kad kitos merginos po visko darydavo žvakę, kad taip greičiau nuteka ir apsivaisina biggrin.gif ir pasirodo kad tai tiesa, ir mums užkibo kai tik pradėjau taip daryti thumbup.gif rezultatas akivaizdus nestuke.gif Taigi leliukas suplanuotas thumbup.gif
Atsakyti
Planuotas džiaugsmelis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neplanavau
Atsakyti
Pirmaji planavom metus laiko,o antrasis gavos netyciukas biggrin.gif
Atsakyti
neplanuotas,bet kai suzinojom,kad laukiuosi,ne kiek nenustebom ax.gif
Atsakyti
planuotas nestuke.gif ir lb lb lb laukiamas zirniukas 4u.gif nors tiksliau 50%-50%, nes gal metus bandem bandem ir nieko, o tada nusprendem palaukti kol pats ateis zirniukas, ir vat ne uz ilgo viena diena ziuriu mm jau gerai veluoja, tai pasirodo uzkibo zirniukas 4u.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 10 gruodžio 2009 - 22:23
pirmasis buvo netyciukas. Juokais vyrui sakydavau, kad vaikai bus po vestuviu. Suzinojau, kad laukiuosi savo mergvakario dienos ryta lotuliukas.gif Taigi beveik jau po vestuviu.
O antraji planavome ir labai greitai susiplanavome biggrin.gif
Atsakyti