Pas mane neplanuotas nestumas bet zinia buvo maloni!!

mes su vyru visada viska planuojam, atrodo kad musu gyvenimas vien tik planas "chuliganas"
pirmaji musu maziuka suplanavom per tris menesius, bet antrasis pas mus neskuba
dabar bus 7 menuo kaip bandom pagauti pupa
bet vis tiek kada nors pagausim

pirmaji musu maziuka suplanavom per tris menesius, bet antrasis pas mus neskuba

Manau visai nesvarbu ar vaikas planuotas ar ne. Svarbiausia, kad dziaugsmas sirdute uzlietu suzinojus, kad po ja auga nauja gyvybe, kuri bus pati mylimiausia ir laukiamiausia siam pasauly
As nenorejau pastoti ir net nesupratau kaip tai ivyko, nes nesaugu seksa turejau karta nevaisinga diena ir stai
mano pilvely mazas leliukas

Musu planuotas
4 menuo buvo sekmingas

Pirmasis buvo netyčiukas,o antrasis tyčiukas

musu maziukas yra netyciukas
bet labai jau lauktas,kadangi teveliai nelabai jau skubejo planuoti,tai maziukas suplanavo uz mus

musiskis irgi netyciukas:) uzkibo net mamytei reguliariai geriant KT:) net gydytoja sveikino,sako stipru vaikiuka turesit , kad jei tokiomis salygomis sugebejo uzkibt:) ir tikrai, va jau izengem i II trimestra, jokiu negalavimu, jokiu blogumu, jauciuosi idealiai:) skirtumas tik tas kad jau pilvukas lenda:)
Planuotas,ir suplanuotas labai greit

musu zirniukas buvo planuotas,nes as irgi naudojau KT, ir kai nusprendem, kad ju nebereikia, pirma men nieko nebuvo, o antra jau zirniukas isikabino ten kur reikia, surado kelia
ir kai suzinojau, tai lb dziaugiausi, nes abu su MB esam tigrai ir musu zirniukas bus tigriukas

Mano abu nestumai planuoti

Pirmas nestumas lauktas bet specialiai neplanuotas, o antra planavom ir per 4men suplanavom

Mūsų nėštumas planuotas ir laukiamas