Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vetra72 @ 2007 09 21, 14:00)
mes irgi po vestuviu padejom visas apsisaugojimo priemones i sali ir gan greitai jau zinojom apie busima seimos padidejima. nepasisant to 70% zmoniu galvoja ir vis dar isitikine, kad tuokemes 'is reikalo', nors logiskai galvojant kai sventem pirmas vestuviu metines dukrytei buvo 2 menesiukai (taigi 9+2=11 smile.gif ) tenka irodinet, kad vaikiuko tikrai nepernesiojau! bigsmile.gif

O mes pradėjom prieš vestuves, nes aš bereikalo būčiau tikriausiai ir netekėjusi, nes jau susiplanuodavom vestuvių datą ir aš vis persigalvodavau lotuliukas.gif o kai pradėjau lauktis tai ir vestuves ruošti lengviau buvo, puse darbo suplanuota ax.gif ir lieka daugiau pilvelio džiaugsmui thumbup.gif
Atsakyti
As pirma vaika planavau ir pastojau ta menesi kuri ir norejau. O dabar esu uzsienyje ir suzinojau, kad laukiuosi antro - netyciukas. Iki siol dar sunku apsiprasti su ta mintim.
Atsakyti
rikutis, labai faina apklausele padarei, o kokie idomus rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 09 23, 00:17)
As pirma vaika planavau ir pastojau ta menesi kuri ir norejau. O dabar esu uzsienyje ir suzinojau, kad laukiuosi antro - netyciukas. Iki siol dar sunku apsiprasti su ta mintim.

baltai pavydziu tokiom kaip tu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 02:24)
baltai pavydziu tokiom kaip tu  blush2.gif

Taip ir labai laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes mažylį planavome tik po mano mokslų, o atsitiko taip kad jį pas mus pasibeldė ankščiau. kuo aš labai džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
zinau viena gera pasakyma - netyciuku nebuna. smile.gif
Atsakyti
Tikriausias planuotas tyčiukas thumbup.gif Labai laukėme, tik buvau įsitikinusi, kad pavyks pastoti keliais mėn vėliau, negu iš tikrųjų pavyko thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Ilgai planuotas tyciukas:) wub.gif
Atsakyti
Abu neplanuoti netyciukai wub.gif
Atsakyti
O musu tai labai tyciuke, nebuvom susituoke, bet norejom vaikiuko, o kai suzinojom, kad turesim mazyli, tada atsirado reikalas vestuvem, o tai kam tada daryt baliu jei "nera reikalo". Siaip cia mano toks poziuris. biggrin.gif
Atsakyti
Pusė metelių planuotas vaikiukas wub.gif
Atsakyti