Nuo nauju po 5 m. vartojimo meciau gerti kontraceptikus, 3 menesius saugojomes, o ketvirta... nelabai

Nors karts nuo karto pakalbedavom, kad kazkada galetume "uzsisakyti" maziuka, bet MB sakydavo, kad jam bus gerai kaip bus, viskas nuo manes ir mano darbo priklauso. Na, musu gyvenimo budas labai intensyvus...
Ta menesi, kai nelabai saugojomes, pajutau, kad jau noreciau

Vilniuj pries Velykas nusipirkau angelo trimitininko statulele su tylia viltim, kad mazyli pasauktu, nes vis delto MB po metu jau ir 40, as irgi trisdesimtmeti perkopiau, dar tos kontraceptines taip ilgai vartotos velnias zino ka gali iskresti...
Nuo geguzes viduriuko pradejau gerti foline ir zyzti MB, kad noriu vaiko (tuo metu nezinojau, kad butent to zyzimo metu zirnis ir atkeliavo, patvirtindamas, kad zodziai materializuojasi)

MB patare daugiau

uzsiimti, bet kazkaip ne vienas neisijautem i busimu teveliu roles, atrode, kad kazkoki zaidima zaistumem. 23 ciklo diena pasidariau testa. Nieko

. Nusiminiau, ir isikaliau kad ta menesi nepavyko. Bet, kadangi del stomatologines bedos paskyre antibiotikus, pries juos pirkdama pasidariau dar viena testa "del viso pikto" 28 ciklo diena, ir jis man ryskiai parode, kad antibiotiku as negersiu

II isryskejo staigiai.
Taip kad mazasis mano pilvelio gyventojas (su pimpiliuku) daugiau tyciukas nei netyciukas, uzkibes butent tomis dienomis kai mama pirma syki garsiai pasake, kad jau jo reikia
andromedosukas.blogspot.com