Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Visi trys laaabai laaabai planuoti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
6metus vartojau kontraceptines tabletes, labai saugojausi. bet per naujuosius nusprendziau jas mest gert. galvojau kaip bus taip bus. zinoma saugojaus kitais budais, bet likimas iskrete poksta lotuliukas.gif dabar nestuke.gif ir vaikelis labai laukiamas wub.gif
Atsakyti
kaip mano mociute sakydavo:"vaikai gimsta laiku - tik vestuves buna per velai" biggrin.gif todel,sunku ka pasakyti,bet maniskis buvo absoliuuuuciaiiii neplanuotas,uz tai dabar labai....laukiamas!!!!!! nestuke.gif
Atsakyti
g.gif na pas mus manau, kad planuotas netyciukas smile.gif
nes kaip ir norejom, kaip ir jau buvom bepradedantys planuoti ir viena vienintelis karta pabandem - ir tikrai nesitikejom, kad to uzteks smile.gif
gavosis ir pirmo karto, nors mes ir nesitikejom, juolab, kad ir daktarai gasdino, kad su tokiu ciklu kaip mano lauks ilgas bandymu periodas smile.gif bandydami manem, kad pavyks po kokiu puses metu ir pan smile.gif o leliukas eme ir mus visus apgavo smile.gif
taip kad ir nezinau kaip cia rasyti ar planuotas ar netyciukas tongue.gif
Atsakyti
O mes labai planavom, labai stengemes, bet pavyko tik po 2 metu...bet dabar turim pati didziausia dziaugsma thumbup.gif
Atsakyti
Mes planavom nestuke.gif Norsgi irgi galiu juokauti sakydama kad planuotas netyciukas, taciau labiau planuotas siaip jau. Netyciukas tik del to, kad pirmas bandymas baigesi sekmingai, nors po kontraceptiku naudojimo buvau gasdinama, jog uztruks iki puses metu jei abiem viskas gerai su sveikata. O eme ir uzkibo is pirmo kartelio! wub.gif
Atsakyti
Nuo nauju po 5 m. vartojimo meciau gerti kontraceptikus, 3 menesius saugojomes, o ketvirta... nelabai blush2.gif Nors karts nuo karto pakalbedavom, kad kazkada galetume "uzsisakyti" maziuka, bet MB sakydavo, kad jam bus gerai kaip bus, viskas nuo manes ir mano darbo priklauso. Na, musu gyvenimo budas labai intensyvus...

Ta menesi, kai nelabai saugojomes, pajutau, kad jau noreciau blush2.gif Vilniuj pries Velykas nusipirkau angelo trimitininko statulele su tylia viltim, kad mazyli pasauktu, nes vis delto MB po metu jau ir 40, as irgi trisdesimtmeti perkopiau, dar tos kontraceptines taip ilgai vartotos velnias zino ka gali iskresti...
Nuo geguzes viduriuko pradejau gerti foline ir zyzti MB, kad noriu vaiko (tuo metu nezinojau, kad butent to zyzimo metu zirnis ir atkeliavo, patvirtindamas, kad zodziai materializuojasi) rolleyes.gif MB patare daugiau smileysex.gif uzsiimti, bet kazkaip ne vienas neisijautem i busimu teveliu roles, atrode, kad kazkoki zaidima zaistumem. 23 ciklo diena pasidariau testa. Nieko verysad.gif . Nusiminiau, ir isikaliau kad ta menesi nepavyko. Bet, kadangi del stomatologines bedos paskyre antibiotikus, pries juos pirkdama pasidariau dar viena testa "del viso pikto" 28 ciklo diena, ir jis man ryskiai parode, kad antibiotiku as negersiu biggrin.gif II isryskejo staigiai.

Taip kad mazasis mano pilvelio gyventojas (su pimpiliuku) daugiau tyciukas nei netyciukas, uzkibes butent tomis dienomis kai mama pirma syki garsiai pasake, kad jau jo reikia bigsmile.gif
Atsakyti
priklausau mažumai 4u.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]Labutis visiems mamytems ir visiems kurie į šį foruma užsuka . Aš šiuo metu laukiuosi antro vaikučio. Su vyru planavom du mėnesius. Ir štai viena ryta mane pradeda pykinti, nusiperkam neštumo testa ir jis parodo dvi juosteles VALIO mažas leliukas, mes to vaikelio labai laukiame ,o ypač apie būsima leliuka klausinėja mūsų pirmagimys Tomukas. thumbup.gif
Atsakyti
Planuotas biggrin.gif
Atsakyti
taip, mano nestuke.gif buvo planuotas wub.gif
Atsakyti
pirmas buvo netyčiukas, o antrą planavom pavyko po 2 mėnesių thumbup.gif
Atsakyti