QUOTE(BitėMaja @ 2007 10 22, 20:45)
Labas, plepute

vis paskaitydavau šitą temą, bet paskutiniųjų dalių nemačiau, tai jeigu kartosiuos su klausimu, atsiprašau
Bandau išversti savo CV iš anglų į lietuvių kalbą, ir tai sunkiau negu tikėjausi.. Klausimas toks - ar galima palikti kompanijų pavadinimus ir panašią informaciją angliškai? Tiesiog keistai man atrodo juos versti ar lietuvinti, bet palikus angliškai gaunasi nei tai lietuviškas, nei tai angliškas CV...

Kompaniju pavadinimus palikti angliskam CV ne galima, o butina

pavadinimas, kaip ir vardas, i kitas kalbas nera verciamas. Tik be lietuvisku raidziu reiketu parasyti (kaip as dabar rasau forume be lietuvisku zenklu), o siaip viska palik kaip yra
QUOTE(Wiwa @ 2007 10 22, 22:33)
aciu plepute, dabar bent negrybausiu, tikrai uzvedei mane ant kelio
Dar noreciau taves paklausti, as turiu patirties admin darbe, bet neturiu personalo vadybininkes, bet tas darbas mane kazkaip labai vilioja, sakyk prasa, kai skelbime nurodo, kad darbo pobudis bus vykdyti personalo paieskas, atrankas, motyvuoti juos ir t.t., tai butina tureti sio darbo patirties ar priimtu i tokia vieta zmogu be sios srities patirties, o tik admin? Nu nezinau,a r as cia aiskiai issireiskiau

Juk imonese buna dar ir personalo vadove, tai sprendimus del darbuotojo priemimo kaip ir ji turbut priima ar kaip?

Tai labai, labai priklauso nuo situacijos ir nuo imones. Tikrai visaip buna. Svarbiausia - kas parasyta skelbime. Jei patirties praso, vadinasi reikia. Jei ne, vadinasi, gali buti bet kas. Bet net jei patirties praso, o tu ieskai darbo sioje srityje, vis tiek patarciau siusti savo CV, nes:
- neretai skelbime buna surasyti idelaus reikalavimai, kuriuos darbdaviai yra pasiruose pakoreguoti priklausomai nuo kandidatu ir situacijos darbo rinkoje;
- kartais jau po skelbimo situacija pasikeicia ir reikalavimus performuluoja;
- o gal geresniu uz tave vis tiek nebus?
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 23, 17:01)
Plepute, būčiau dėkinga už tavo nuomonę ir mintis:
Gavau pasiūlymą dirbti vienoje UAB. Perėjau keletą etapų su personalo vadovu. Viskas tiko. Tačiau jis nori, jog aš atlikčiau kažkokį mistinį testą kaip supratau vienoje iš atrankos įmonių... Tai noriu paklausti, kas ten per testas gali būti? Gal esi su tuo susidūrusi. Esu priimta biuro administratorės pareigoms, jei testo rezultatai tenkins būsiu perkelta į aukštesnes pareigas.
Apie testus jau nemazai rasiau anksciau, tik dabar, aisku, tai surasti butu bevilitiska

Ko gero tau duos asmenybes testa, kuriame matuos tokias tavo savybes kaip bendravimo igudziai, polinkis planuoti, organizuoti, dominuoti, siekti rezultatu ir t.t. Tokiu budu jie bandys nustatyti tavo potenciala ir pagal tai spres ar tinki i tokias pareigas. Tikriausiai, pergyveni labai del testo? Jei mane paklaustum kaip tokio testo nebijoti, patarciau suformuoti savyje toki poziuri:
sis testas yra geras ir profesionalus. Vadinasi, jis is tiesu parodys mano tinkamuma ir potenciala. Tokiu budu as gausiu daugiau informacijos apie save pacia. Jei netinku, aciu testui, nes vis tiek su netinkamom savybem nebuciau siose paregose pasiekus daug, o dabar zinosiu ka man daryti toliau (keisti sriti arba ugdyti savyje trukstamu savybiu). Jei tinku, aciu testui, nes to deka ir as, ir mano darbdaviai labiau manim pasitikes ir zinos konkreciau ko is manes tiketis.Kazkas tokio. Cia TEISINGO mastymo pavyzdis. Nezinau kiek realu taip galvoti, bet siulau pabandyti
Papildyta:QUOTE(Wiwa @ 2007 10 24, 18:03)
Plepute, siandien buvau vienoje imoneje atlikti testuku dvieju, vienas buvo itariu loginis, kur visokias figuras reikejo nagrineti ir isrinkti tinkama, viska turejau atlikti gerai, tik paskutines dvi mane pavede ir niekaip ju neperkandau

, kazin ka tai reiks, koks bus atsakymas is to testo?

O antras toks ilgas testas is virs 400 klausimu. Na nezinau ka jis ten nustato, turbut daug ka, bet manau, kad tai priklauso nuo nuotaikos, kaip atsakai i visus tuos klausimus. Ar ne taip? Ir dar labai jau idomu pasidare, ten buvo daug klausimu apie pokstu kretima, taip ir nesupratau kur ten suo pakastas, tai gavosi i keleta atsakyti neigiamai, bet i pora ir teigiamai

, kame ten esme?

Apie tai as irgi jau rasiau. Sorry, bet taip tingiu dabar kartoti. Pasieskok pirmoj arba antroj temoj (jauciu, kad labiausiai tiketina, kad pirmoj) apie Vekslerio testa ir apie Kalifornijos testa. Darei butent juos. Del Kalifornijos nesu visiskai tikra, nes ten 600 klausimu, bet kartais darbdaviai naudoja sutrupminta jo forma. Kaip bebutu, Vekslerio testas yra neverbaliniam intelektui nustatyti, o antras - asmenybes bruozams. Ar kartais ne reklamos srity ieskai darbo?

QUOTE(nicorrette @ 2007 10 24, 18:55)
as dalyvauciau treciadieni

O antradieni? As kaip tikra blondine tarp dvieju variantu pasirinkau trecia

Jau dabar visiskai ir 100% aisku, kad busiu Klaipedoj antradieni.
QUOTE(Viva Roza @ 2007 10 24, 21:31)
pasiskaiciau sita tema ir kilo toks klausimukas. visi cia raso einu i pokalbi po dvieju, triju, keturiu dienu. o man skambina visi ir klausia ar galiu ateiti jau siandien arba rytoj is pacio ryto, o skambina jau i pavakare! tai kodel cia taip? ar as cia patinku labai ar kaip suprasti? nes kazkaip keistai pasijauciu negi jie mano, kad neturiu jokiu reikalu ir tik ir laukiu kada mane netiketai pakvies pokalbio. jokio laiko pagalvoti ir pasiruosti pokalbiui.

Taip, nesamone biski

Kvepia nepagarba kandidatui. Nebent tau pasiseke pataikyti ant firmu, kurios labai skuba su atranka. Jei jautiesi nepatogiai, kad neturi laiko pasiruosti, pasakyk, kad rytoj isvaziuoju, bet poryt mielai pas juos ateitum

Pati perkelk laika ir ziurek kaip reaguoja. Jei labai spaus ateiti kuo greiciau, man kiltu abiejoniu del sios imones rimtumo...