QUOTE(Ramoniukas @ 2007 10 25, 15:39)
Buvau pokalbyje del darbo.sedejo trys firmos atstovai.Jie atsiliepe i mano skelbima, kur yra minimali info,kad as studijuoju neakivaizdziai.O imone didele,rimta.atrodo.Atsinesiau Cv.skyre 15 min.Prapasakojo apie darbo specifika,vos ne greitakalbe.Na leido paklausti.Na kartais galvoju koki klausima butu galima gudru uzduoti...
gal plepute zino, kai viska jie pasako,kad taip neuzkluptu.na kalbejau atsakinejau trumpai drutai.Na labai tikiuosi kad pakvies i antra pokalbi.Administratores pareigos,daug ivairiu pareigybiu atsakomybes ir pan,zada ir apmokymus, nes veikla specializuota.Na man patiko noriu to darbo.Dar jiems spejau pasakyti kad mano bakaluro darbo tema labai glaudziai susijusi su ju darbo specifika.Idomu ar ju tai neisgasdimo.Sakiau nemirksedama :vaikas darzeli, studijos netrugdys,...na gal vietom ir sumikciojau
dar biski pagrazinau kai ka..apie buvusio darbo pobudi...
o tokiu klausimu kokiomis apskaaitos programonis dirbus, pasakiau tas kurias univere mokiausi..., ir sakau kadangi programu daug manau nera sudetinga isisavinti ir kitokias, ir jie patys pasake kad bus kazkokia programa sistematizuota ir patys dar nemoka ja dirbti

;'a
nu gerai lauksiu skamsbucio,jei nesulauksiu tai

,bet viskas priesakyb
Jei klausimu neturi, galima pasakyti: dekui, jus taip aiskiai ir idomiai viska papasakojote, kad jau atsakete i visus mano klausimus. Daugiau klausimu neturiu, bet jei pokalbio eigoje jie dar kils, butinai juos uzduosiu

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 25, 16:01)
Plepute,
perskaičiau visas tavo temas. Nors sugaišau visą dieną- (interneto lėtumas naršant po SM neįtikėtinas) naudos gavau. Rytoj vyks baisusi testas persanalo atrankos įmonėje. Niekada nesu susidūrusi su tokiomis firmomis. Vengiu aš jų.
Turėsiu laikyti anglų kalbos, kompiuterinio raštingumo testus bei vyks pokalbis.
Gal žinai kokio lygio tie testukai bei užduotys būna? Labai jaudinuosi. Pasiskaičiusi tavo patarimų bandau pasirašyti savęs prisistatymą anglų kalba. Bet iš to jaudulio galva tuščia- minčių nerasta. Net lietuviškai nesigalvoja. perskaičiau patarimą apie teisingą mąstymą, bet nepadeda
Na bet viskas bus gerai.
anglu kalbos testas tikriausiai bus is gramatikos ir rasymo. kompiuterinio rastingumo pasiziures kaip su kompu dirbi (nebuna sunkus tie klausimai, tikrai nesunkus

), o pokalbis toks kaip ir turi buti pokalbis - klausines apie tave, tavo darbo patirti, planus ateiciai. Viskas bus gerai. Is to, kiek pasakoji, neatrodo, kad labai gresminga butu atranka. O tavo jaudinimasis tik pades tau susikaupti
QUOTE(BitėMaja @ 2007 10 25, 16:44)
Ačiū

Iš tikro verčiu tai aš į kitą pusę, - į lietuvių kalbą, bet tai turbūt tas pats galioja. Tiek, kad toks jausmas, kad Lietuvoj labai mėgstama viską lietuvint, užtai man toks klausimas ir kilo..

Pvz. koks nors "London University", neįsižeis lietuviai jeigu neišversiu?
neturetu isizeisti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 10 25, 17:06)
Plepute, o jei įmonė, užsiimanti personalo atranka ir t.t., pati ieško sau darbuotojo ir einu į pirmą pokalbį su jais, tai turbūt reikia tikėtis, kad būsiu išnarstyta po kaulelį

?
Turbūt belieka tikėtis, kad jei jiems netiksiu, tai bent sužinosiu, kam labiausiai tinku

..
Aha, butent to ir reikia tiketis

Labai bus idomu suzinoti tavo ispudzius po sio pokalbio
Papildyta:QUOTE(Wiwa @ 2007 10 25, 20:06)

, matai kaip

, o as visada apie save maniau, kad esu butent pareiginga, sisteminga ir tvarkinga
Bet jau taisausi, siandien beveik iveikiau I tema, jei vaikas netrukdytu, butu daug greiciau

Ir dar: kas tas IMXO?
Ir dar, I temoje su kazkuo susirasinejai per az, bandydama padeti nustatyti kuriam darbui labiau linksta ta moteris. Norejau pasklausti, kaip sekesi sis reikalas ir ar man galima butu taip padeti, nes kartais tokia pasimetus esu

Atrodo, kad niekam nesu linkus, nerandu saves

Prisipazinsiu, as neprisimenu kuo ten viskas baigesi ir kas ten tiksliai buvo
QUOTE(Luandra @ 2007 10 25, 20:14)
Ir mane labai domintų, kaip nustatyti ar tiks man tas darbas, kuri norėčiau dirbti, nors niekada nedirbau. dirbu buhalterė, tačiau malonumo neteikia.
turiu minčių apie kitą profesiją, bet norėtųsi kažkaip išaiškinti, gal man ji visai ir netinka:( kokias testais (internete kuriu galima rast) galima pasitikėti
As pabandysiu kazka apie tai parasyti, bet gal veliau. Tokiems dalykams reikia ikviepimo ir laiko...
Kaip matau, mano skolos dideja - pazadejau parasyti apie atlyginima, dabar va ir apie tai... Parasysiu