Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

Labas, Plepute 4u.gif
tai va biggrin.gif laikstau į pokalbius jau praejau 4 atrankos etapus ir darbdavis man sako tipo : bla, bla, bla iš visu mes išsirinko jus aciuks.gif victory.gif , bet Lietuvoj šios įmonės veikla prasidės po gero pusmiečio swoon.gif , tai jis man davė garantinį raštą tipo tada ir tada žadam įdarbitni beee.gif
Kalusymas N1:
Ar tą garantiją kažko tai verata ? g.gif

Ir dar - tai va varau į pokalbį (čia jau kitas pokalbis mirksiukas.gif ) skelbime ko aiškiausiai parašyta - reikia tokio ir tokio vadovo, pokalbio gale lyg tarp kitkio yra pasakoma, kad mes ieškom pavaduotojo ir tai yra tas pats kas vadovas mega_shok.gif dirbu toki darbą ir žinau kad tai tikrai ne tas pat. g.gif Ir taip man buvo gal 4 kartus tease.gif
Ir kalbant apie tą atranką kuria aš jau praėjau, tai va pareigos apie kurios buvo kalbama - tinklo vadovė, o garantiname rašte parašyta " Įsipareigojam tokia ir tokia, priimti ne vėliau kaip tada ir tada - PARDUOTUVĖS VADOVĖ " mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif

Kalusymas N2
Ar tai tik man taip "sekasi" ar čia kažkokos tai naujas personalo paieškos budas pas mus atsirado ? g.gif
Atsakyti
CEZARIA>keleta patarimu pasinaudosiu.. neesu macius video medziagos.. vat man rasyti CV ir motyvacini tai problematiska ... nemoku patraukliai peteikti blush2.gif doh.gif Siaip viskas kas su rastu man sudetinga, bet paplepeti yra lengviau smile.gif
Atsakyti
Cezaria, aciu 4u.gif

o siryt ivyko idomus dalykas. buvau issiuntus cv i viena imone del prekiu priemejos darbo, na, pamaniau, cia nieko sudetingo, esu ta darius, automatiskai dirbsiu ir galvos neskaudes. tai gavau is ju laiska, kad gali man pasiulyti kitu darbu ir kad paskambinciau. paskambinau ir tas vyriskis paprase manes, kad vel paskambinciau po darbo, t.y. apie 18 val, nes jis nori su manim pasikalbeti negirdint pavaldiniams lotuliukas.gif sakau, ok, paskambinsiu. ale cia gal meiluzes darba siulys lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
praeita menesi ta imone ieskojo labai daug darbuotoju. kazkas ten negerai reiskia
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2008 04 07, 10:33)
praeita menesi ta imone ieskojo labai daug darbuotoju. kazkas ten negerai reiskia

o gal ir ne... smile.gif

Tik svarbiausia daugiau pasitikėjimo - kaip suprantu, tikrai turi patirties, reiskia butum naudinga tai įmonei, kuri tave pasirinktų smile.gif
Atsakyti
bet kokiu atveju skambinsiu. stengiuosi pakelt galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2008 04 07, 11:58)
o gal ir ne... smile.gif

Tik svarbiausia daugiau pasitikėjimo - kaip suprantu, tikrai turi patirties, reiskia butum naudinga tai įmonei, kuri tave pasirinktų smile.gif

pasirodo pats personalo vadovas daro karjera ir iseina is darbo ir nori suformuot personalo skyriu nedarydamas atrankos, todel galbut man pasiulys personalo vadybininkes darba, nes jam liudna buvo ziureti, kaip as turedama tokia darbo patirti pretenduoju i prekiu priemejas smile.gif anyway buvo malonu pasikalbeti. sake sia savaite viskas issispres.
Atsakyti
Plepute, turiu tau klausima 4u.gif Esu ketvirtame kurse. Liko dar metai. Studijos vakarines, todel turiu visas galimybes dirbti visa darbo diena. I jokius atsiskaitymus manes isleisti nereiketu, nes paskaitos vyksta vakarais. Labai daznai, net pretenduojant i darbo vietas, kuriu reikalavimus puikiai atitinku, i pokalbi nebunu pakviesta. Manau, kad kaltos studijos. Ar galiu rasydama CV nuslepti, kad studijos dar nebaigtos? Gal nerasyti studiju pradzios ir baigimo metu ir visa tai pasakyti tik per pokalbi ax.gif Ar tai skaitysis kaip melas?
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2008 04 07, 21:23)
pasirodo pats personalo vadovas daro karjera ir iseina is darbo ir nori suformuot personalo skyriu nedarydamas atrankos, todel galbut man pasiulys personalo vadybininkes darba, nes jam liudna buvo ziureti, kaip as turedama tokia darbo patirti pretenduoju i prekiu priemejas smile.gif anyway buvo malonu pasikalbeti. sake sia savaite viskas issispres.

Naoko, jei tenai reikės dar vienos personalo vadybininkės, šnipštelk ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai.
siandien buvau dar viename pokalbyje, i kuri mane nusiunte idarbinimo agentura. darbas logistikos vadybininke. neissiplesdama galiu pasakyti, kad nesupratau pacios darbo esmes, nesupratau uzduociu, nieko nieko nieko. pasakiau kad tokio darbo nesu dirbusi ir man reiketu kad kas nors apmokytu.
na, agenturoje aiskiai pasakiau kokio darbo ieskau, tik kazkodel tai vistiek siulo vadybinius darbus. pvz "nauju klientu (tiekeju ar pan) paieska" man yra absoliuti misle.
dar gavau viena pasiulyma del vertimu rastu ir bandysiu laime ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 08 balandžio 2008 - 12:44
QUOTE(Naoko @ 2008 04 08, 13:43)
"nauju klientu (tiekeju ar pan) paieska" man yra absoliuti misle.

Kas gali būt baisiau už tokį darbą blink.gif Skabinėji ir siūlai savo paslaugas, prekes... Trumpai tariant lendi be muilo į šikną...
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 04 08, 13:48)
Kas gali būt baisiau už tokį darbą  blink.gif  Skabinėji ir siūlai savo paslaugas, prekes... Trumpai tariant lendi be muilo į šikną...

na tai vadybininke is manes neiseis lotuliukas.gif
Atsakyti