Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

Plepute,

Ar planuojamas koks nors seminars Vilniuje?

Ir dėkui Izzy (tikiuosi, teisingai parašiau nikąsmile.gif už nuorodą į senesnes Pleputės temas 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

eisiu i farmacijos firma Pfizer del administratores vietos... Gal turite info apie sia imone?
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2008 04 10, 11:51)
Plepute,
Ar planuojamas koks nors seminars Vilniuje?

pleputė veda seminarus bigsmile.gif įdomu pasidarė.... kokiomis temomis, kur, kada, kiek kainuoja?
Atsakyti
Dar turiu vieną klausimą, gal kas kitas, dar galėtumėte patarti, nes labai ieškau darbelio, o kol Pleputės nėra, nežinau ką daryti...
Kaip geriau parašyti prie darbo patirties, na kokia struktūra:
ar: Dirbu su tokiais ir tokiais žmonėmis (pareigos aukštos negaliu rašyti konkrečiai)). Koordinuoju nedidelės darbuotojų grupės darbą. Esu atsakinga už tą ir tą. Rengiu tokius ir tokius raštus. Tvarkau tą ir tą.
Dirbdama šiose pareigose įgijau tą ir aną............, įgijau vadovų pasitikėjimą bei pagarbą. Išmokau aną ir kitą.

ar geriau rašyti dėstant kiekvieną atskiroje eilutėje? ir ar rašyti, ką būtent išmokau dirbdama tame darbe?
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 04 11, 09:29)
Dar turiu vieną klausimą, gal kas kitas, dar galėtumėte patarti, nes labai ieškau darbelio, o kol Pleputės nėra, nežinau ką daryti...
Kaip geriau parašyti prie darbo patirties, na kokia struktūra:
ar: Dirbu su tokiais ir tokiais žmonėmis (pareigos aukštos negaliu rašyti konkrečiai)). Koordinuoju nedidelės darbuotojų grupės darbą. Esu atsakinga už tą ir tą. Rengiu tokius ir tokius raštus. Tvarkau tą ir tą.
Dirbdama šiose pareigose įgijau tą ir aną............, įgijau vadovų pasitikėjimą bei pagarbą. Išmokau aną ir kitą.

ar geriau rašyti dėstant kiekvieną atskiroje eilutėje? ir ar rašyti, ką būtent išmokau dirbdama tame darbe?

Nelabai supratau argumento dėl pareigų nerašymo, bet jeigu jau nerašai, tai siulyčiau kuo konkrečiau aprašyti savo funkcijas ir atsakomybes, man pirmas variantas atrodo priimtinesnis.
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2008 04 11, 11:38)
Nelabai supratau argumento dėl pareigų nerašymo, bet jeigu jau nerašai, tai siulyčiau kuo konkrečiau aprašyti savo funkcijas ir atsakomybes, man pirmas variantas atrodo priimtinesnis.

ne taip supratai ax.gif aš tik čia nerašau pareigų, tų žmonių. O savo cv parašiau, tik galvoju, ar tai netrukdo, nes tos žmonių pareigos labai aukštos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 04 11, 13:16)
ne taip supratai  ax.gif  aš tik čia nerašau pareigų, tų žmonių. O savo cv parašiau, tik galvoju, ar tai netrukdo, nes tos žmonių pareigos labai aukštos  unsure.gif

Na, mano nuomone, tai tu pavardziu nereiketu. Praeis rinkimai, bus kitos pavardes.... Jei teisingai supratau? Ir turbut pats istaigos pavadinimas kartu su pareigomis jau duoda uzuomina i tuos zmones?
Juk yra pareigos ir tam tikros funkcijos, kurias atlieki. Is to ir aisku tavo patirtis, atsakomybes.
Ir dar - tu pavardziu ivardijimas gali buti suprastas ir taip, kad Jus labai vertinate tuos zmones ir didziuojates bendru darbu su jais. O gal tas, kuris skaitys Jusu CV, bus labai nepalankios nuomones apie juos ir vien todel atmes CV.

Nezinau ar teisingai supratau, bet manau kad cia kalba eina apie politikus?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2008 04 11, 15:15)
Na, mano nuomone, tai tu pavardziu nereiketu. Praeis rinkimai, bus kitos pavardes.... Jei teisingai supratau? Ir turbut pats istaigos pavadinimas kartu su pareigomis jau duoda uzuomina i tuos zmones?
Juk yra pareigos ir tam tikros funkcijos, kurias atlieki. Is to ir aisku tavo patirtis, atsakomybes.
Ir dar - tu pavardziu ivardijimas gali buti suprastas ir taip, kad Jus labai vertinate tuos zmones ir didziuojates bendru darbu su jais. O gal tas, kuris skaitys Jusu CV, bus labai nepalankios nuomones apie juos ir vien todel atmes CV.

Nezinau ar teisingai supratau, bet manau kad cia kalba eina apie politikus?

ne ne aš pavardžių tikrai kad nesiruošiau rašyti, tačiau kad ir pokalbio metu darbdavys būtinai klausia apie juos, toks jausmas kad su dievais dirbu blink.gif vat ir cv, kaip parašyti jų neminint, kai mano darbas tiesiogiai susijęs su jais unsure.gif o įstaiga, tiesiog valstybinė, ji dar nieko nepasako schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **SM**: 11 balandžio 2008 - 16:55
QUOTE(**SM** @ 2008 04 11, 16:55)
ne ne aš pavardžių tikrai kad nesiruošiau rašyti, tačiau kad ir pokalbio metu darbdavys būtinai klausia apie juos, toks jausmas kad su dievais dirbu  blink.gif vat ir cv, kaip parašyti jų neminint, kai mano darbas tiesiogiai susijęs su jais  unsure.gif o įstaiga, tiesiog valstybinė, ji dar nieko nepasako schmoll.gif

Įvardink savo pareigas ir aprašyk pagrindines funkcijas. Darbdavys gali klausti pvz kam atsiskaitote už darbą, su kuo tenka dažniausiai bendrauti įmonės viduje. Tokiu atveju pakaktų atsakymo pvz. atskaitinga skyriaus vadovui, tenka bendrauti su buhalterijos sk ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2008 04 12, 10:49)
Įvardink savo pareigas ir aprašyk pagrindines funkcijas. Darbdavys gali klausti pvz kam atsiskaitote už darbą, su kuo tenka dažniausiai bendrauti įmonės viduje. Tokiu atveju pakaktų atsakymo pvz. atskaitinga skyriaus vadovui, tenka bendrauti su buhalterijos sk ir tiek.

tai kad atskaitinga esu miesto galvai doh.gif vnž nežinau, kaip parašyti taip, kad kuo mažiau matytųsi mano vadai unsure.gif nes kad ir kaip aš bebandyčiau sumažinti duomenis apie juos, jie vistiek visur figuruoja g.gif peržvelgiau savo cv ir jis man visiškai nepatinka, gal todėl ir darbdaviams jis užkliūva g.gif
Atsakyti
Labas, Naoko. Cia ne prie ko, bet kazkada pazinojau moteri (japone), kurios vardas buvo Naoko. Man pasidare idomu kodel pasirinkai toki nika? smile.gif

QUOTE(Naoko @ 2008 04 06, 18:28)
Mano klaida turbut tokia, kad beveik nerasau motyvaciniu laisku. tiesiog nezinau ka ten parasyti, jauciuosi tokia niekam tikus ir mano didziausia svajone ramiai tyliai sedet prie kompo, tvarkyti dokumentus, jei reikia kur skambinti - tai tik labai konkreciais klausimais... su kolektyvu visada gerai sutariu, nes visiems padedu ir visi visada prisiima kazkokia globa man, taip lyg vaikas buciau (cia visur, kur dirbau). kartais pasitaiko labai patraukliu netradiciniu skelbimu (buvo toks Baltnetos komunikaciju), tai parasau tada "kreizi" motyvacini ir pakviecia pokalbiui. kaip Baltnetoj mane pacia pirmaja pakviete, taip sake direktorius, nes mano motyvacinis prasidejo zodziais "stai skelbimas, kurio sitiek laiko ieskojau!!!" smile.gif bet taip retai buna.

O ka tu parasei tame motyvaciniame laiske Baltnetos komunikacijoms? Pradzia puiki, bet ka rasei toliau? Gal ta pati turini reiketu panaudoti ir paprastesniame motyvaciniame? mirksiukas.gif

dar man labai sunku paaiskinti kodel iseinu is dabartinio darbo. negaliu gi sakyt, kad turiu liga, del kurios kartais atsigulu i ligonine menesiui, o dirbti tai kazkas turi... be to negaliu sakyt, kad toj imonej viskas daroma nesvariai, kad ji ant bankroto ribos, kad vyksta nuolatine kadru kaita, kad man neduoda seifo raktu, i kuri sudetos gaunamu dokumentu ir darbuotoju asmens bylos ir kurios man reikalingos, nes kazkas iskviete darbo inspekcija ir valdzia itaria mane... gausis taip, lyg blogai atsiliepciau apie esama darbdavi, o tai yra negerai kiek zinau. turbut sitoj vietoj ir susimaunu.
Kaip jau kazkas parase, galima labai ramiai pasakyti, kad imone bankrutuoja, del to darbe yra chaosas, todel tu ieskai darbo. Tai visai rimta ir suprantama priezastis. O apie liga ir problemas kompanijos viduje mineti is tiesu nereieketu...

dar labai kimba prie mano issilavinimo. esu baigusi menotyra. visi klausia kodel tokia nesamone pasirinkau studijuoti. na, as sakau, kad menas yra svarbi mano gyvenimo dalis ir as norejau tiesiog kelis metus studijuodama pagyventi sau ir daryt tai, ka noriu daryti, bet niekas nesupranta, kad is to neuzdirbami pinigai.

O jei pasakytum, kad tuo metu tau tai patiko, galvojai kazka sieti gyvenime su menotyra, bet aplinkybes susikloste kitaip ir dabar dirbi toki darba, kuri dirbi. Ir tiek. Daug teisintis del issilavinimo nereikia - tai buvo tavo pasirinkimas, kuris nera prastesnis, nei daugumos kitu zmoniu profesiju pasirinkimas cool.gif

tada klausia kodel butent administracinio darbo noriu, Dieve, nu ka atsakyti i tokius klausimus. as tenoriu ramaus aiskaus darbo su aiskiomis konkreciomis uzduotimis ir nebenoriu buti pardaveja anei padaveja... virs metu dirbau personalo vadove valdiskoj istaigoj. taip tik vadinausi, nes mano pareigos buvo kaip sekretores. 20 zmoniu istaiga, kurioje viskas senu senovej nusistoveje ir tiek. daugiausia turedavau virti kava sveciams ir rasineti isakymus vidinei veiklai. dabar administratore vadinuosi. pagrinde tvarkau korespondencija, forminu priemimus, atleidimus (iki 5 per diena) ir skambineju po firmas, bandydama surast, kas patvarkytu kompiuterius, printerius ir is kur gaut kanceliarijos, nes imone niekam nemoka pinigu ir jau visa Lietuva turbut tai zino, nes kur paskambinu, visur pradeda apie nemokejima uz paslaugas... negaliu to sakyti per pokalbi juk. na va, matosi turbut mano panika is sito ilgo padriko rasto... o darbo reikia skubiai, kaip tik baigsis biuletenis turiu pradet dirbti, nes mire mano tetis ir as dabar viena atsakinga uz buta, savo vaika ir savo neigalia seseri (ai kartais tai pasakau per pokalbi, kai jau visai blogai jauciuosi, bet siaip stengiuosi nutyleti).
Visu pirma pasiulyciau parasyti savo pareigas ne personalo vadove, o administratore. Jei tai buvo is tiesu administratores funkcijos, rasydama "personalo vadove" tik kenki sau. Kodel ieskai administracinio darbo - todel kad gerai zinai koks tai darbas, tau jis patinka ir sioje srityje nori likti. To uztenka. Tuo labiau, kad tavo darbo keitimo priezastis yra ne kitu funkciju ir atsakomybiu noras, o tai, kad imone bankrutuoja.

cia gal psichologui pasakot reikejo, nezinau...
Is tiesu tai jei jauti, kad tau reikia tokios pagalbos, as galeciau pagalvoti ir gal ka nors rekomenduoti... unsure.gif

QUOTE(Naoko @ 2008 04 06, 19:14)
as zinau kad neigiamas poziuris. stengiuosi tai suvaldyti. bet jis yra. cia mano ligos dalis. o dirbti vistiek reikia  blush2.gif
As nezinau tavo situacijos, bet tavo zodziuose isgirdau sioki toki saves pateisinima - neigiamas poziuris yra ligos dalis, stengiesi tai suvaldyti, bet is tiesu manai, kad nelabai tai yra imanoma... O mastymas vis delto yra kiekvieno is musu rankose. Labai noriu tau palinketi nenuleisti ranku net ir tokioje sudetingoje situacijoje. Labai tau to linkiu!!!

QUOTE(Naoko @ 2008 04 07, 21:23)
pasirodo pats personalo vadovas daro karjera ir iseina is darbo ir nori suformuot personalo skyriu nedarydamas atrankos, todel galbut man pasiulys personalo vadybininkes darba, nes jam liudna buvo ziureti, kaip as turedama tokia darbo patirti pretenduoju i prekiu priemejas smile.gif anyway buvo malonu pasikalbeti. sake sia savaite viskas issispres.
Kaip tau sekesi su jais? Ar jau dave atsakyma?

QUOTE(Naoko @ 2008 04 09, 14:59)
suzinojau siandien idomia naujiena. kad as atleista is darbo kovo 26 diena. tai dabar biuletenis mano negaliojantis reiskia, nes jis nuo kovo 27 dienos ir dar neuzbaigtas... na, tame gero yra tai, kad su sita kontora viskas jau aisku, reik eit i darbo birza.
Labai uzjauciu console.gif Ir dar karta linkiu, kad kuo greiciau situacija susitvarkytu... 4u.gif
Atsakyti
Dekui, Plepute smile.gif
kolkas negavau jokio darbo. pataisysiu cv pareigas.
o nickas mano is Murakami knygos, kuria skaiciau tuo metu, kai registravausi SM smile.gif
Atsakyti