QUOTE(**SM** @ 2008 04 09, 10:53)
Sveika, Plepute, noriu patarimo arba nuomonės:
jau daugiau nei pusė metų ieškau naujo darbo. Šiuo metu esu dirbanti valstybinėje įstaigoje, prieš tai taip pat dirbau valstybinėje įstaigoje. Darbo ieškau per visur kur tik įmanoma

siunčiu cv, jį koregavau kiek tik man atrodė, kad reikia, parašau ir motyvacinį kai to reikalauja, tačiau iki šiol buvau pakviesta į pokalbį tik 2 kartus

anksčiau kai neturėjau darbo patirties kviesdavau iš 10 kartų 9 kartus, o dabar nesuprantu kas vyksta
Tikrai esu gabi darbuotoja, dabartiniame darbe mane labai myli ir gerbia mano šefas bei kolegos, su užduotimis susitvarkau puikiai, darbas man patinka, tik yra keli minusai: darbas labai mažai apmokamas ir antras- tai politikuota vieta
Ištiesų ieškau naujo geriau apmokamo darbo...tik niekaip nieks manęs nenori

ką aš darau blogai?
ir dar ką sakyti nuėjus į pokalbį, kodėl aš ieškau kito darbo?
ačiū
dar noriu pridėti, kad kompiuteryje gaudausi puikiai,moku anglų kalbą, išmanau raštvedybą, savo dabartiniame darbe bendrauju su labai "aukštais" miesto žmonėmis (tiksliau miesto galvomis), bendraujant su jais išmokau ir etiketo, be to esu veikli, atkakli, mano šefas tikrai neturi jokių nusiskundimų, mes sutariame puikiai, be to turiu 2 šefų (tarp jų ir dabartinio) rekomendacijas, tai kame reikalas galėtų būti

ar gali būti, kad man koją pakiša tai kad dirbu valstybinėj įmonėj? ar reikia savo cv paminėti kad dirbu su konkrečiais žmonėmis, na įvardinant jų pareigas?Kur aš darau klaidą, kad visiškai nesudominu savo būsimo darbdavio
Dabartiniame darbe nėra galimybės daugiau kilti atlyginimui, tai tik dėl to ir ieškausi naujo darbo
Nesu labai išranki, jau dabar visai siunčiu cv vos ne visoms darbą siūlančioms įmonėms ir vistiek niekas nesikeičia

Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....