Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(justess22 @ 2007 09 27, 14:59)
Kaune parduotuve "Dailininkams" dirba iki 18val darbo dienom, o sestadieni iki 15val berods...

Jurate, Kaune dar vakar juodo fimo buvo (Vilniaus g. raštinės prekėse)...nes ir as viena gabaleli nukoviau  blush2.gif Gal iki sestadienio dar liks?...

reiškias, teks suspėt iki ten kažkaip dar nulėkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 27, 15:01)
reiškias, teks suspėt iki ten kažkaip dar nulėkt biggrin.gif

aš eisiu ryt ir nupirksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 27, 15:04)
aš eisiu ryt ir nupirksiu tongue.gif

išpirksi visą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 27, 14:44)
nulakavau nagų laku, o jis šiandien ryts susigėręs į karoliuką buvo  blink.gif keistai kažkaip  g.gif

Taigi... O, jei dar iškeptą "fimuką" patrintum kokiu tamponėliu suvilgytu nagų lako valiklyje (acetone) , tai pamatytum, kaip jis gražiai tą fimiuką "aptirpina"
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 27, 15:16)
išpirksi visą? g.gif

beveik cool.gif
Atsakyti
Kentaure, nusipirk Fimo lako ir nebecicackink ten su jokiais nagu lakais nail.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 27, 15:34)

nu ir pirk - aš žinau kur kitur gaut liezuvis.gif
Atsakyti
tai ruosiuosi tik kol as daksikapstyciau iki tu parduotuviu kur juo preėkiaujama jos jau nebedirbtu tadlaukiu kol sese gales.
o nagu laku lakavau tik viena karoliuka.

Magic sakai tirpina hm, o kai kurios merginos tik tokiu ir lakuoja kazkokiam forume skaiciau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 27, 16:58)
tai ruosiuosi tik kol as daksikapstyciau iki tu parduotuviu kur juo preėkiaujama jos jau nebedirbtu tadlaukiu kol sese gales.
o nagu laku lakavau tik viena karoliuka.

Magic sakai tirpina hm, o kai kurios merginos tik tokiu ir lakuoja kazkokiam forume skaiciau. g.gif

tai kad tas nagu lakas taip nerimta ax.gif
Atsakyti
o-pa -pa bet pasiziureti kaip atrodo nulakuotas daiktas tai norisi juk. O kaip sakiau nusipirkti lako nera laiko. nes geografiškai blogoj vietoj jis man. doh.gif O jei ir buna patogu ten pravažiuoti tai jau nebedirba ta parduotuvė doh.gif
Atsakyti
labas rytas ax.gif
Siandien vaizdu norit nail.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 28, 08:34)
labas rytas ax.gif
Siandien vaizdu norit  nail.gif

tai aišku bigsmile.gif
Atsakyti