Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Mano siuntinuko dar nera verysad.gif
Atsakyti
o man prireikė keletos smulkmenų, tai užsisakiau antradienį. Šiandien jau turiu tongue.gif
Bet aš joms laiškelį parašiau ir paprašiau, kad jeigu gali, greičiau išsiųstų ax.gif

Jeigu tau siuntė ne pirmenybiniu, tai tenka ilgiau laukti. Bet tikrai sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
sulauksi siuntinuko console.gif tk aisku kad nefajna kad taip ilgai,bet cia zinok pastas kaltas,nes jiems darbuotoju truksta,mazos algos ir bla bla bla.....todel jie taip dirba doh.gif
o vajzdelis bus veliau ax.gif befotkinant batareikes nusedo doh.gif tai truputuka reiks pakraut va
Atsakyti
Na tikėkimės kad viskas bus gerai.

Kvailas klausimas - o jei is tikru spalvu uzsisakyti ten pristatyma skainuoja? ar pasiimti reikia ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 28, 09:20)

Kvailas klausimas - o jei is tikru spalvu uzsisakyti ten pristatyma skainuoja? ar pasiimti reikia ar kaip? g.gif

taip, kainuoja mirksiukas.gif Tik nežinau, kiek tiksliai ax.gif

o-pa-pa, nu lauksim - nu ką daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 28, 09:20)

Aš Vilniuj užsakinėjau, nes nepalankioj vietoj ten jie dirba man, tai siūlė atvažiuot pasiimt, bet aš primokėjau 8lt ir tą pačią dieną iki pat namų durų tiekėjas atnešė. Patogu - nei kamščiuose po darbo tupėt, nei parduotuvės ieškot. Tinginiam pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
yahoo.gif sutvarke kompa pagaliau,taigi buvom sugede,tai zinokit jauciausi tai kaip be ranku rolleyes.gif ir zadetasis vaizdelis ax.gif user posted image
Atsakyti
labai gražu bigsmile.gif wub.gif Tik gerai spalvų neįžiūriu lens.gif Čia kokios? tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Kaip suprantu cia kalba eina apie modelina? Cia kalbama apie toki kuris verdant vandeny sukieteja? Papasakokit kur perkat modelina, ar lengva su juo dirbti, kazda bandziau bet, tai buvo senai gal pries 10 metu, tai galvoju gal kalba eina apie koki nors kita modelina...
Atsakyti
aciu ax.gif
cia juoda ir tokia plytu raudonumo metalizuota
Papildyta:
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 28, 15:12)
Sveikos merginos. Kaip suprantu cia kalba eina apie modelina? Cia kalbama apie toki kuris verdant vandeny sukieteja? Papasakokit kur perkat modelina, ar lengva su juo dirbti, kazda bandziau bet, tai buvo senai gal pries 10 metu, tai galvoju gal kalba eina apie koki nors kita modelina...

www.Tikrosspalvos.lt
Tikrai abejoju ar kas nores dar karta pasakot,nes tiek pripasakota,reikia tik pasiskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 28, 14:24)
aciu ax.gif
cia juoda ir tokia plytu raudonumo metalizuota

aišku, gražu turi būt biggrin.gif Nes čia nuotraukytėj matau tik gražų darbą tongue.gif Man patinka tuos a la saldainiukus daryt. Dabar pridariau jų, kad užtektų 1,50 m karoliams ir apyrankei, savaitgalį lipdysiu 1,30 m karoliams ir dvigubai apyrankei doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 28, 15:27)
aišku, gražu turi būt biggrin.gif Nes čia nuotraukytėj matau tik gražų darbą tongue.gif Man patinka tuos a la saldainiukus daryt. Dabar pridariau jų, kad užtektų 1,50 m karoliams ir apyrankei, savaitgalį lipdysiu 1,30 m karoliams ir dvigubai apyrankei doh.gif  biggrin.gif

pabandysiu is arciau vaizda padaryt,bet man tai labai sunkiai valdoma kolkas blush2.gif
Vajetau mega_shok.gif as truputi pavargau kol tiek karoliuku apdildziau,ko gero pazaliuociau jei man reiktu tiek daryt doh.gif nes man tai smagiausia pats kurybinis procesas,visa kita juodas darbas blush2.gif
As dar norejau Taves Jutare arba Bruksniuko paklausti, kai lakavau sita darbeli man siaubingai daug daresi tokiu burbuliuku oro,tai braukiau braukiau su teptuku,bet isdziuvus vistiek matosi kaikur tokie mazyciukai iskilimai doh.gif nuo ko tai gali priklausyt?
Atsakyti