Mano siuntinuko dar nera

o man prireikė keletos smulkmenų, tai užsisakiau antradienį. Šiandien jau turiu
Bet aš joms laiškelį parašiau ir paprašiau, kad jeigu gali, greičiau išsiųstų
Jeigu tau siuntė ne pirmenybiniu, tai tenka ilgiau laukti. Bet tikrai sulauksi

Bet aš joms laiškelį parašiau ir paprašiau, kad jeigu gali, greičiau išsiųstų

Jeigu tau siuntė ne pirmenybiniu, tai tenka ilgiau laukti. Bet tikrai sulauksi

sulauksi siuntinuko
tk aisku kad nefajna kad taip ilgai,bet cia zinok pastas kaltas,nes jiems darbuotoju truksta,mazos algos ir bla bla bla.....todel jie taip dirba
o vajzdelis bus veliau
befotkinant batareikes nusedo
tai truputuka reiks pakraut va

o vajzdelis bus veliau

Na tikėkimės kad viskas bus gerai.
Kvailas klausimas - o jei is tikru spalvu uzsisakyti ten pristatyma skainuoja? ar pasiimti reikia ar kaip?
Kvailas klausimas - o jei is tikru spalvu uzsisakyti ten pristatyma skainuoja? ar pasiimti reikia ar kaip?

QUOTE(Kentaure @ 2007 09 28, 09:20)

taip, kainuoja

o-pa-pa, nu lauksim - nu ką daryt

QUOTE(Kentaure @ 2007 09 28, 09:20)

Aš Vilniuj užsakinėjau, nes nepalankioj vietoj ten jie dirba man, tai siūlė atvažiuot pasiimt, bet aš primokėjau 8lt ir tą pačią dieną iki pat namų durų tiekėjas atnešė. Patogu - nei kamščiuose po darbo tupėt, nei parduotuvės ieškot. Tinginiam pats tas

labai gražu
Tik gerai spalvų neįžiūriu
Čia kokios?

aciu
cia juoda ir tokia plytu raudonumo metalizuota
Papildyta:
www.Tikrosspalvos.lt
Tikrai abejoju ar kas nores dar karta pasakot,nes tiek pripasakota,reikia tik pasiskaityt

Papildyta:
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 28, 15:12)
Sveikos merginos. Kaip suprantu cia kalba eina apie modelina? Cia kalbama apie toki kuris verdant vandeny sukieteja? Papasakokit kur perkat modelina, ar lengva su juo dirbti, kazda bandziau bet, tai buvo senai gal pries 10 metu, tai galvoju gal kalba eina apie koki nors kita modelina...
www.Tikrosspalvos.lt
Tikrai abejoju ar kas nores dar karta pasakot,nes tiek pripasakota,reikia tik pasiskaityt

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 28, 14:24)
aciu

aišku, gražu turi būt

QUOTE(Jutare @ 2007 09 28, 15:27)
aišku, gražu turi būt
Nes čia nuotraukytėj matau tik gražų darbą
Man patinka tuos a la saldainiukus daryt. Dabar pridariau jų, kad užtektų 1,50 m karoliams ir apyrankei, savaitgalį lipdysiu 1,30 m karoliams ir dvigubai apyrankei

pabandysiu is arciau vaizda padaryt,bet man tai labai sunkiai valdoma kolkas

Vajetau

As dar norejau Taves Jutare arba Bruksniuko paklausti, kai lakavau sita darbeli man siaubingai daug daresi tokiu burbuliuku oro,tai braukiau braukiau su teptuku,bet isdziuvus vistiek matosi kaikur tokie mazyciukai iskilimai