Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 28, 14:24)
aciu ax.gif
cia juoda ir tokia plytu raudonumo metalizuota
Papildyta:

www.Tikrosspalvos.lt
Tikrai abejoju ar kas nores dar karta pasakot,nes tiek pripasakota,reikia tik pasiskaityt mirksiukas.gif

ACIU tau labai. Labai padejai is tikruju, dabar bent zinau su kuo tai "valgoma" o svarbiausia kur ieskot!!!
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 28, 14:37)
pabandysiu is arciau vaizda padaryt,bet man tai labai sunkiai valdoma kolkas blush2.gif
Vajetau mega_shok.gif as truputi pavargau kol tiek karoliuku apdildziau,ko gero pazaliuociau jei man reiktu tiek daryt doh.gif nes man tai smagiausia pats kurybinis procesas,visa kita juodas darbas blush2.gif
As dar norejau Taves Jutare arba Bruksniuko paklausti, kai lakavau sita darbeli man siaubingai daug daresi tokiu burbuliuku oro,tai braukiau braukiau su teptuku,bet isdziuvus vistiek matosi kaikur tokie mazyciukai iskilimai doh.gif nuo ko tai gali priklausyt?

o tu kai juos lipdai, plonas vienkartines pirštines užsidėk tongue.gif Nereikės šlifuot tongue.gif mirksiukas.gif
Jo, kartais būna, kad oro burbuliukai susidaro. Aš manau nuo to, kad kelis kart tepi. Ir ant tos plokštumos tau jie gavosi, taip? Tada aš darau šitaip - nulakavus pirmą kartą, leidžiu gerai išdžiūti, tada imu kokį 2000 švitrinį ir laaaabai švelniai pašlifuoju. Visi burbuliukai dingsta, ir tada antrą kartą lakuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 28, 15:51)
o tu kai juos lipdai, plonas vienkartines pirštines užsidėk tongue.gif Nereikės šlifuot tongue.gif mirksiukas.gif
Jo, kartais būna, kad oro burbuliukai susidaro. Aš manau nuo to, kad kelis kart tepi. Ir ant tos plokštumos tau jie gavosi, taip? Tada aš darau šitaip - nulakavus pirmą kartą, leidžiu gerai išdžiūti, tada imu kokį 2000 švitrinį ir laaaabai švelniai pašlifuoju. Visi burbuliukai dingsta, ir tada antrą kartą lakuoji mirksiukas.gif

turiu cia as tokias pirstinaites nemadingas lotuliukas.gif ale jos ant ilgesniu pirstuku turbut skirtos biggrin.gif
Jo,burbuliukai ant plokstumos,pirma karta nulakavus pasveiciau,jie pasinaikino,bet vat kad ir ant paskutio sluoksnio ju isdygo.Bet cia turbut ir igudimo reikalas ax.gif
Bandau det dar viena foto gal labiau spalvytes matysisuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 28, 15:43)
ACIU tau labai. Labai padejai is tikruju, dabar bent zinau su kuo tai "valgoma" o svarbiausia kur ieskot!!!

prasau ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 28, 15:01)
turiu cia as tokias pirstinaites nemadingas lotuliukas.gif ale jos ant ilgesniu pirstuku turbut skirtos biggrin.gif
Jo,burbuliukai ant plokstumos,pirma karta nulakavus pasveiciau,jie pasinaikino,bet vat kad ir ant paskutio sluoksnio ju isdygo.Bet cia turbut ir igudimo reikalas ax.gif
Bandau det dar viena foto gal labiau spalvytes matysisuser posted image

latekso turi pirštines? Jos Maximoj trijų dydžių būna. Tai aš S perku - tinka biggrin.gif

Tai kai lakuoji, stenkis toj pačioj vietoj daug kartų netepti, ir neskubėk tepdama mirksiukas.gif Aišku, įgūdžiai irgi savo daro ax.gif

Nu va, dabar matau ir spalvas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 28, 16:04)
latekso turi pirštines? Jos Maximoj trijų dydžių būna. Tai aš S perku - tinka biggrin.gif

Tai kai lakuoji, stenkis toj pačioj vietoj daug kartų netepti, ir neskubėk tepdama mirksiukas.gif Aišku, įgūdžiai irgi savo daro ax.gif

Nu va, dabar matau ir spalvas wub.gif  wub.gif  wub.gif

net nezinau kokios ten pirstines,jos is dazu plaukams dezutes,bet ne tos celofanines,o kazkokios gumines blush2.gif Reiks nusipirkt normalias smile.gif
Aciu uz patarimus 4u.gif
Kada kitakart kai lakuosiu reiks taip ir daryt ax.gif
Atsakyti
Merginos o gal yra kokios ir spec formeles modelinui. Irankius tai jau maciau, o kaip del formeliu? Gal kazka savo turt sugalvojusios?
Atsakyti
yra spalvose ir formeliu
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 28, 15:17)
yra spalvose ir formeliu

Bet tai ten visokie vaikiski kriauklytes ir t.t. arba komplekteliuose, o atskirai kaip ir nemaciau...hm
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 28, 16:24)
Bet tai ten visokie vaikiski kriauklytes ir t.t. arba komplekteliuose, o atskirai kaip ir nemaciau...hm

yra yra,atidziau paziurinek tongue.gif
Atsakyti
O-pa-pa, koks grožis wub.gif

buvau šiandien parduotuvėje - juodo fimo dar aštuoni gabaliukai guli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 28, 16:29)
O-pa-pa, koks grožis wub.gif

buvau šiandien parduotuvėje - juodo fimo dar aštuoni gabaliukai guli tongue.gif

O apsiperkat pagrindineje parduotuves bustineje t.y S. Zukausko gatveje?
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 28, 16:54)
O apsiperkat pagrindineje parduotuves bustineje t.y S. Zukausko gatveje?

aš tai Kaune, Zamenhofo gatvėje 4u.gif
Atsakyti