Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Lelijja @ 2007 10 09, 22:53)
Oho kaip grazuuuu...Pasaka...auksines rankytes!!! wub.gif

ačiū wub.gif

kaip smagu pagyrimus skaityti

ačiū ir As smile.gif
Atsakyti
Na ir prirašėt , net du puslapius doh.gif , o šiaip aš nežinau nemoku kopijuoti, tai paimus kažkur matytą idėją ir darau. Kas gaunasi tas. bet niekad neturiu plano tas atrodys taip o tas taip tik beminkant bedėliojant kažką sumastau.

Vakar suvėriau savo dovaną, ir nufotografavau, tik laukiu kol permes man foto. aišku jos nekokybiškos , nes telefoninės, bet gal ka atrinskiu irpasirodysiu.

Kai kas man gerai gaunasi, kai kas nelabai, bet viena žinau, reikia važiuoti specialaus lako, nes šitas lipnus. O dar kai klausė sakė ne tikrrai nelimpa. Na bet ka padarysiu su šitais taip ir liks.
Atsakyti
sveikos darbstuoles 4u.gif
o jus pries dekupazindamos modelina nulakuojat ar klijuojat tiesiog ant poliruoto?
ir dar, as pradejau daryti apyranke balta, bet man nulakavus is kazkur atsiranda dulkeliu visokiu ir ant balto modelino matosi. atrodo jau taip svariai viska stengiuosi daryt bet vistiek isimaiso kazkokiu nesamoniu. ar jums taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 10, 11:04)
Na ir prirašėt , net du puslapius  doh.gif , o šiaip aš nežinau nemoku kopijuoti, tai paimus kažkur matytą idėją ir darau. Kas gaunasi tas. bet niekad neturiu plano tas atrodys taip o tas taip tik beminkant bedėliojant kažką sumastau.

Vakar suvėriau  savo dovaną, ir nufotografavau, tik laukiu kol permes man foto. aišku jos nekokybiškos , nes telefoninės, bet gal ka atrinskiu irpasirodysiu.

Kai kas man gerai gaunasi, kai kas nelabai, bet viena žinau, reikia važiuoti specialaus lako, nes šitas lipnus. O dar kai klausė sakė ne tikrrai nelimpa. Na bet ka padarysiu su šitais taip ir liks.

o koki tu laka turi?
nu jau kaip foto laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2007 10 10, 10:27)
sveikos darbstuoles  4u.gif
o jus pries dekupazindamos modelina nulakuojat ar klijuojat tiesiog ant poliruoto?
ir dar, as pradejau daryti apyranke balta, bet man nulakavus is kazkur atsiranda dulkeliu visokiu ir ant balto modelino matosi. atrodo jau taip svariai viska stengiuosi daryt bet vistiek isimaiso kazkokiu nesamoniu. ar jums taip nebuna?

ant lako nemanau, kad gerai laikysis. A dedu priešinėlę, o tik tada lakuoju wink.gif

jo, pasitaiko visokių dulkelių. Tada ką - lauki kol išdžiūna, pašlifuoji, ir vėl lakuoji iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2007 10 10, 11:27)
sveikos darbstuoles  4u.gif

pasitaiko visokiu dulkeliu,bet as ne su dulkem kariauju bet su burbuliukais, visokiom madom bandziau9ir kaip Jutare patare) bet dyksta jie man nors tu ka doh.gif pabandysiu laka pakeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 10 10, 10:34)

jo, pasitaiko visokių dulkelių. Tada ką - lauki kol išdžiūna, pašlifuoji, ir vėl lakuoji iš naujo biggrin.gif

ir taip be galo, be krašto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 10 10, 10:36)
ir taip be galo, be krašto lotuliukas.gif

beee.gif

nu nereik bėgiot po kambarį ir dulkių kelt, jei ruošies lakuot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 10 10, 10:40)
beee.gif

nu nereik bėgiot po kambarį ir dulkių kelt, jei ruošies lakuot laugh.gif

aš nebėgioju schmoll.gif tos dulkės pačios veisiasi doh.gif arba katei prisireikia ant kelių atsirasti lotuliukas.gif
Atsakyti
Brūkšniuk,
ir aš prisidedu prie pagyrų, darbeliai tavo Liabai gražūs wub.gif
Atsakyti
Brūkšniuk, labai mieli tavo darbeliai. Man labai gražūs.
user posted image.

O čia idėja sodininkėms-daržininkėms, pradedančioms modelinu žaisti (arba mažiesiems "padėjėjams", kurie vis lenda padėti lipdyti):
http://dnl.alp.ru/7y...92013227344.jpg
http://dnl.alp.ru/7y...92013471433.jpg
Atsakyti
sveikutes, na, as pries kuri laika teiravausi apie spalvas, skaitinejau visa info apie modelina ir pabandziau pazaisti pati pirmuciausia karta.
tik pirkau ne profesionalias priemones, o paprasta modeliavimo mase is Rimi parduotuves, lakavau paprastu laku, taigi darbeliai ne idealus, bet kaip pirmam kartui visai neblogai smile.gif
p.s. tik nepagalvokit, kad cia jau labai didele menininke save laikau 4u.gif

http://public.fotki....uktukas001.html
Atsakyti