Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Chriupike @ 2007 10 10, 21:50)
sveikutes, na, as pries kuri laika teiravausi apie spalvas, skaitinejau visa info apie modelina ir pabandziau pazaisti pati pirmuciausia karta.
tik pirkau ne profesionalias priemones, o paprasta modeliavimo mase is Rimi parduotuves, lakavau paprastu laku, taigi darbeliai ne idealus, bet kaip pirmam kartui visai neblogai  smile.gif
p.s. tik nepagalvokit, kad cia jau labai didele menininke save laikau  4u.gif

http://public.fotki....uktukas001.html

nu tikrai neblogai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 10 10, 20:50)
sveikutes, na, as pries kuri laika teiravausi apie spalvas, skaitinejau visa info apie modelina ir pabandziau pazaisti pati pirmuciausia karta.
tik pirkau ne profesionalias priemones, o paprasta modeliavimo mase is Rimi parduotuves, lakavau paprastu laku, taigi darbeliai ne idealus, bet kaip pirmam kartui visai neblogai  smile.gif
p.s. tik nepagalvokit, kad cia jau labai didele menininke save laikau  4u.gif

nu bet spalvytės kokios wub.gif man labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 10 10, 20:50)

pamacius issiziojau.. super wub.gif

bruksniuk pas tave darbeliai wub.gif man kazkuo primena tuos kreminiai juodus mano smile.gif irgi su zigzagiukais lotuliukas.gif bet ploksti daug geriau atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airy: 10 spalio 2007 - 22:59
Chriupike, spalvyė labai gražios wub.gif O kaip pati pradžia, tai netgi labai nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 10 10, 21:14)
nu bet spalvytės kokios wub.gif man labai labai gražu thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif aga tikrai
kokie smagus burbuliukai
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 11, 08:14)
bigsmile.gif  bigsmile.gif aga tikrai
kokie smagus burbuliukai

skaniai kaip atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Dedu nekokybiškas foto, bet gal ka matysit smile.gif

Dovanėlė user posted image

Auskariukai. user posted image

Antri auskariukai user posted image

Mano vėrinys user posted image

Iš arčiau user posted image

Apyrankė user posted image

Iš arčiau user posted image

Teiskit blush2.gif
Foto gal kai bus fotoaparatas idesiu aiškesnes, bet labai jau norėjau pasirodyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 11, 11:29)
Dedu nekokybiškas foto, bet gal ka matysit smile.gif

ka cia teisti,labai grazu thumbup.gif gaila tik kad is arciau neiseina pasiziuret,bet siaip grazu,o pirmas melynas verinukas wub.gif
Atsakyti
Ačiū o-pa-pa 4u.gif
Atsakyti
kentaure, tikrai puikūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
aciu Jums labai uz grazius mano burbuliuku ivertinimus 4u.gif
del spalvutes buvau issigandus, gal gausis ne kas, nes visas rudumas nuvire, gavosi nei siokia, nei tokia spalva sad.gif bet nulakavus atsigavo. siandien bandysiu juos verti i apyranke ar auskariukus, ziuresim, kas gausis smile.gif
dar norejau paklausti patarimo. Nusipirkau jau ta tikra modelina, baltos spalvos ir maisiau su paprasta modeliavimo mase, tokia vaikiska. tai tas baltas modelinas is karto minkstas ir iki visiskai vientiso man neissikocioja, nelabai net nori kibti prie to vaikisko. ar cia normalu? ar tikrasis modelinas ir turi toks buti?
Atsakyti
Brūkšniuk, ačiū, kažkaip net lengviau atsikvėpiau tavo įvertinimą išgirdusi.

Žinau, kad suverti jie labai primityviai, bet teks galvoti kažką dėl to. na bet kaip pati išsireiškiau eidama į darbą su ta paskutiniąja apyranke sesei " pirmą kartą jaučiuosi labai gerai su savo gamintu papuošalu." Kažkoks labai mielas man šitas papuošaliukas. kolegė pamačiusi klausi kuriuos gaminau pati smile.gif nes violetiniai tie atroso kaip akmenukai kažkokie gyvai, savo netaisyklinga forma ir neaiškiu margumu smile.gif

Criupike, tavo karoliukai labai mieli wub.gif
Atsakyti