siandien vaizdu diena
rodausi ir as savo zydraji
o-pa - pa gražu, kažkaip mano čia dabar prie tavo gražių nelabai tinka
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 11, 15:47)
Kentaure tu ka!!! gazus tavo darbeliai,taigi abidvi mokomes
o-pa-pa, labai gražus
Jūrinis toks
Ir baigiat apie tikimą ar netikimą prie kažko
Ir baigiat apie tikimą ar netikimą prie kažko
Jutare pakomentuok mano darbelius tiek kiek imatai. busiu dekinga
tik neaštriai kaip nors
Sveikos darbštuolės, atėjau visų pagirti.
Aga, man tavo burbuliukai labai
, jei nežinočiau, sakyčiau, kad akmenukai šlifuoti (pvz tigro akis)
Kentaure, aukščiau nosį!
Man tavo darbeliai labai gražūs, ypač auskariukai su perliukais - labai natūraliai atrodo (kažko ant akmenų šiandien mane patraukė
)
O-pa-pa, koks grožis
. O vielutė čia taip ir liks, ar versi ant ko nors?
Kentaure, aukščiau nosį!
O-pa-pa, koks grožis
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 11, 15:26)
Jutare pakomentuok mano darbelius tiek kiek imatai. busiu dekinga
tik neaštriai kaip nors
iš tikrųjų, tai nelabai ir įmatau
Patiko man melsvas vėrinukas pirmas
Manau, svarbiausia yra tai, kad tu darai
QUOTE(Jutare @ 2007 10 11, 16:22)
aciu Jutare
o apie tikimus ir netikimus cia Kentarure pirma pradejo
Jutare, zinai as zmogus greit perdegantis koki karteli nesigaus ir bus numestas sitas reikalas ilgam. Man patinka siaip, kad palyginti greitai gali gauti rezultata.
O dėl sukimo tai kažkaip sudėtingai ten jie suminkštėja ir ne " skraidanti lėkštė " pasidaro, o blynas. Tai ir kišau iš kamerą ir ką tik nedariau, bet gavosi kas gavosi.
O dėl sukimo tai kažkaip sudėtingai ten jie suminkštėja ir ne " skraidanti lėkštė " pasidaro, o blynas. Tai ir kišau iš kamerą ir ką tik nedariau, bet gavosi kas gavosi.
QUOTE(smilga246 @ 2007 10 11, 16:33)
Sveikos darbštuolės, atėjau visų pagirti.
, jei nežinočiau, sakyčiau, kad akmenukai šlifuoti (pvz tigro akis)
Kentaure, aukščiau nosį!
Man tavo darbeliai labai gražūs, ypač auskariukai su perliukais - labai natūraliai atrodo (kažko ant akmenų šiandien mane patraukė
)
O-pa-pa, koks grožis
. O vielutė čia taip ir liks, ar versi ant ko nors?
Kentaure, aukščiau nosį!
O-pa-pa, koks grožis
aciu ir tau
as niekaip neapsisprendziu ant ko suversiu,tai dabar suveriau ant troselio bo labai norejau pasirodyt
troselis tai cia nelabai tinka
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 10 11, 15:38)
aciu Jutare
ale galetum kada pasakyt ir taip ka nors,pvz kad kreivas biski ar paslifuot reiktu
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 11, 15:39)
Jutare, zinai as zmogus greit perdegantis koki karteli nesigaus ir bus numestas sitas reikalas ilgam. Man patinka siaip, kad palyginti greitai gali gauti rezultata.
neperdek, čia toks dalykas, kad prie kiekvieno rūbo gali pasidaryti tinkantį papuošalą
tai gal labai spaudi? Nespausk labai, labai švelniai suk ir gausis. Jei matai, kad nesisuka, truputį daugiau paspausk, bet ne perdaug. Nu čia pajausi
Jutare tai ir sukau skirtingai spausdama, todėl ir gavosi nevienodi.
Smilga aciu. tie auskariukai, man patinka, vadinu juos karameliniais, nes na tokia tarsi karamelė sumaišyta.
O-pa-pa, galima neprofesionalų patarima pasakysiu? man atrodo ten tikrų kokie 3 ar dar daugiau troselių (ar kaip te jie vadinami) na kad atrodytų panašiai kaip dabar tik jis būtų ne vienas. Man mėlyna spalva visiškai netinka, bet labai patinka, oi nešiočiau aš jį jei tiktų.
Isivaizduoju kaip turėtų gražiai atrodyti tai ka sakau.
Smilga aciu. tie auskariukai, man patinka, vadinu juos karameliniais, nes na tokia tarsi karamelė sumaišyta.
O-pa-pa, galima neprofesionalų patarima pasakysiu? man atrodo ten tikrų kokie 3 ar dar daugiau troselių (ar kaip te jie vadinami) na kad atrodytų panašiai kaip dabar tik jis būtų ne vienas. Man mėlyna spalva visiškai netinka, bet labai patinka, oi nešiočiau aš jį jei tiktų.
Isivaizduoju kaip turėtų gražiai atrodyti tai ka sakau.