Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

man ziemiskiausi Kenzo Amour ir Lancome Hypnose wub.gif taip skaniai kvepia vanile wub.gif
Atsakyti
o jei saldūs nepatinka kokius patarsit žiemai kitokius
Atsakyti
Mano šios žiemos favoritai bus:
ARMANI CODE
DIOR PURE POISON
LOLITA LEMPICKA FEMME
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 14, 15:19)
Šiandien galutinai supratau, kad mano turimi šiltieji Guerlain niekaip prie sniego netinka  verysad.gif Reikia šaltų baltų unsure.gif

Įdomu, kokių? Kažkaip Guerlain'as man nekelia tokių asociacijų... Nebent Aqua Allegoria Lilia Bella - baltom lelijom (skauda širdį, kad pauosčiau, bet nenusipirkau, kai turėjau galimybę verysad.gif ). O kiti, kiek uosčiau - šilti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 20, 20:36)
Įdomu, kokių? Kažkaip Guerlain'as man nekelia tokių asociacijų... Nebent Aqua Allegoria Lilia Bella - baltom lelijom (skauda širdį, kad pauosčiau, bet nenusipirkau, kai turėjau galimybę verysad.gif ). O kiti, kiek uosčiau - šilti... g.gif

Lilia Bella kol kas dar nesu uosčiusi, bet "į trasą jau eina" šaltieji Champes Elysees ir ruošiasi startuoti Samsara - Samsara šiluma tokia žieminė (įdomu, ką už mėnesio šia tema užgiedosiu hihihi.gif).
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 21, 18:12)
Lilia Bella kol kas dar nesu uosčiusi, bet "į trasą jau eina" šaltieji Champes Elysees ir ruošiasi startuoti Samsara - Samsara šiluma tokia žieminė (įdomu, ką už mėnesio šia tema užgiedosiu hihihi.gif).

Dėl Samsaros sutinku - kaip karštas vynas su prieskoniais... bet kad Eliziejus tau šaltas, tai įdomu. Man jie - tikras birželio rytas Laisvės alėjoj - giedras, maloniai šiltas, saulėtas, kvapnus, bet gaivus, su lengvu vėjeliu... Aš ne prieš tai, kad juos žiemą naudot, bet kad jie "šalti" ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 21 lapkričio 2007 - 18:21
QUOTE(biologė @ 2007 11 21, 19:20)
Dėl Samsaros sutinku - kaip karštas vynas su prieskoniais... bet kad Eliziejus tau šaltas, tai įdomu. Man jie - tikras birželio rytas Laisvės alėjoj - giedras, maloniai šiltas, saulėtas, kvapnus, bet gaivus, su lengvu vėjeliu... Aš ne prieš tai, kad juos žiemą naudot, bet kad jie "šalti" ? g.gif

Šalia Mahoros, Terracottos, Shalimar ir pan. patikėk, Eliziejaus laukuose tikrai šalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 21, 19:12)

Nu , nustebinai, kad jie šalti. Aišku, kad ne Samsara, bet kokios žydinčios liepos thumbup.gif Nu gal jie gaiviai šilti g.gif

QUOTE(biologė @ 2007 11 21, 19:20)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Minerva @ 2007 11 21, 19:39)
Šalia Mahoros, Terracottos, Shalimar ir pan. patikėk, Eliziejaus laukuose tikrai šalta biggrin.gif

Terracottos neuosčiau, bet vistiek Eliziejus man subtiliai šiltas smile.gif
Atsakyti
Et, na ką gi, ruduo praėjo, o kur buvus kur nebuvus jau ir gražuolė žiema čia pat. rolleyes.gif

user posted image

Tiesa, nelepina ji dar mūsų baltu puriu sniegu, darančiu naktis šviesesnėmis ir taip nuostabiai žėrinčiu vakaro šviesose bet... sulauksim dar, kaip gi žiemą be jo? irnesakyk.gif Tiesą sakant šiandien jau ir sulaukėm šiek tiek. mirksiukas.gif O ir Kalėdos su Naujaisiais Metais jau čia pat. mirksiukas.gif Būtų įdomu išgirsti, kuo kvepėsite ir kokie aromatai asocijuojasi jums su gražiausiomis žiemos šventėmis? O gal kaip tik nesureikšminate to? ax.gif
Man tarkim, jau ne pirmi metai Kalėdų laikotarpį simbolizuoja Lolita Lempicka, tiek pats kvapas, tiek ir buteliukas, kurio spalvos primena žiemos sutemas ir apskritai turi kažką pasakiško ir paslaptingo. rolleyes.gif
user posted image

Bet dabar suku galvą, kad norėčiau kažko labai šildančio, jaukaus, kaitinančio tarsi kalėdinis vynas su prieskoniais ar karštos bandelės... ir kažkodėl šiemet traukia prie Dior Addict. rolleyes.gif Seniai jau man jie patinka, jaukus cinamono, vanilės ir medienos derinys... smile.gif Kitas geras variantas atrodo Cacharel Gloria, kurio žavesį įvertinau būtent žiemą, man jie kaip saldus vyšnių likeris su priekoniais. Givenchy Amarige Mariage irgi, rudenį visai prie jų netraukė, o dabar jau jaučiu, kad... Tiesa, dar L de Lolita Lempicka labai žiemiškas pasirodė, tačiau man juose saldumo šiek tiek daugoka, g.gif nors per braškančius šalčius turėtų visai neblogai atsiskleisti... mastau.gif
Be abejo, galima rinktis ir tokius kvepalus, kurie padėtų mums susilieti su gamta, o ne slėptis nuo jos, kurių kvapas tik paryškintų žaviąją žiemos pusę. Kai kas renkasi Dior Pure Poison - žiemą geriausiai atsiskleidžia jų grynas, baltas, skaidrus ir beveik sterilus aromatas, Chanel Cristalle - žiemą nebandžiau, bet kai kas bandė ir atsiliepimai teigiami. Man pačiai buvo netikėta kai pernai žiemą man labai tiko Cacharel Eau d'Eden, o vasarą pabandžiau - nė per kur, kvapas kiek per svaigus pasirodė. unsure.gif Nors šiemet gal bus kitaip? ax.gif

O kokios jūsų idėjos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 17 gruodžio 2007 - 01:08
Dolce Vita,tu Poete,pasirodo-taip graziai parasei thumbup.gif thumbup.gif Man su ziema asocijuojasi Guerlain "Samsara" ir Aqua Alegoria Winter Delice",na dar "Angel"labai megstu,ypac kai lauke daug sniego...
Atsakyti
Calvin Klein Eufohria
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 17, 01:21)
Dolce Vita,tu Poete,pasirodo-taip graziai parasei thumbup.gif  thumbup.gif Man su ziema asocijuojasi Guerlain "Samsara" ir Aqua Alegoria Winter Delice",na dar "Angel"labai megstu,ypac kai lauke daug sniego...

Ačiū blush2.gif bet, na kokia aš poetė, nei vieno eilėraščio gyvenime nesu sukūrus, kur jau ten... blush2.gif lotuliukas.gif
Angel pamiršau paminėti... doh.gif aišku skonio reikalas, bet tikrai kad Žiema = Angel. Jokiam kitam metų laikui jis man taip nelimpa. rolleyes.gif O dėl Samsara nežinau... g.gif
Winter Delice neuosčius, pagal pavadinimą atrodo turėtų būti labai kalėdiniai. ax.gif
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 02:17)
Calvin Klein Eufohria

drinks_cheers.gif
Atsakyti