Ziemai labiausiai patiko Nina Ricci Love in Paris,Dior Addict,Chopard Casmir,Dior Hypnotic Poison,Armani Sensi,Roberto Cavalli
QUOTE(Morepink @ 2007 11 14, 09:57)
Merginos gal galit parekomenduoti kvepaliukus su vanile? Patrauke mane ant saldumo 

Dior Addict ,Angel T.Mugler, L Lolita Lempicka ,Shalimar ir dar keliuose Guerlain ,
siek tiek Chanel Allure - cia kas atejo i galva ant greicio

QUOTE(Morepink @ 2007 11 14, 08:57)
Merginos gal galit parekomenduoti kvepaliukus su vanile? Patrauke mane ant saldumo 

Mano nosiai ryskiausia vanile Lancome "Hypnose". Dar - Davidoff "Good life", Lancome "Miracle forever".
QUOTE(Morepink @ 2007 11 14, 09:57)

isbandyk Lolita Lempicka "L", arba Britney Spears "In control"

jau mineti Lolitos Lempickos L , Lolitos Lempickos obuoliukas, Dior Addict, YSL Cinema, Nina Ricci NIna obuoliukas, Chopard Wish

Man,kvepalu pasaulio naujokei,labai didelis saldumynas vanilynas pasirode Carla Fracci Giselle ir E.Coudray Ambre et Vanille

Dekui uz pasiulymus, bandysiu issirinkti kuo vaniliskesni kvapa

QUOTE(Klajone @ 2007 11 14, 10:44)
Mano nosiai ryskiausia vanile Lancome "Hypnose". Dar - Davidoff "Good life", Lancome "Miracle forever".
Ir mano nosytei Lancome "Miracle forever" daug vanilės

QUOTE(Morepink @ 2007 11 15, 17:38)
Man tai Angel Innocent vaniliskas,kai as vaniles nemegeja,tai jie man per daug vaniliski.
O kokiu kvapas butu panasus i G. Sabatini temperamento?