Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

Mano sios ziemos topas bus Lolita Lempicka "Midnight sun", kuriuos pati kureja vadina poliarines nakties saule wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 06, 16:18)
Visada  matau Aistruolėje.  4u.gif

Kaip suprantu, tai parfumerijos parduotuve? Ji Vilniuje? O gal kas nors zino, kur Klaipedoje pardavineja Hanae Mori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 11 07, 10:55)
Kaip suprantu, tai parfumerijos parduotuve? Ji Vilniuje? O gal kas nors zino, kur Klaipedoje pardavineja Hanae Mori? g.gif

Anksciau buvo Manto gatveje, salia Vagos knygyno prie Vaivos, tokia drabuziu parduotuve labai panasiu pavadinimu i Kristiana, gal Kristida, tai vat jie anksciau prekiavo, bet kaip dabar tai nezinau.

O kas sudomino? O tu nori pirkti ar pauostyti? As turiu Hanae Mori taip vadinama Butterfly ir Midnight Moon meginukus. Galeciau duoti "pakvepenti" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 07 lapkričio 2007 - 11:19
QUOTE(Seeme @ 2007 11 07, 12:17)
Anksciau buvo Manto gatveje, salia Vagos knygyno prie Vaivos, tokia drabuziu parduotuve labai panasiu pavadinimu i Kristiana, gal Kristida, tai vat jie anksciau prekiavo, bet kaip dabar tai nezinau.

O kas sudomino? O tu nori pirkti ar pauostyti? As turiu Hanae Mori taip vadinama Butterfly ir Midnight Moon meginukus. Galeciau duoti "pakvepenti" ax.gif

Sudomino aprasymas ir atsiliepimai viename forume. As noreciau tik pauostyti, tiesiog idomu, koks tai kvapas. Kaip nors reikes uzbegti i ta parduotuve (supratau apie kuria sakei). O kokius drugelius turi tu: geltonus, ruzavus ar zydrus?
Gal galetum apibudinti kvapa?
Atsakyti
Šiai žiemai išsirinkau AGENT PROVOCATEUR „Eau Emotionelle“ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 11 07, 17:53)
Sudomino aprasymas ir atsiliepimai viename forume. As noreciau tik pauostyti, tiesiog idomu, koks tai kvapas. Kaip nors reikes uzbegti i ta parduotuve (supratau apie kuria sakei). O kokius drugelius turi tu: geltonus, ruzavus ar zydrus?
Gal galetum apibudinti kvapa?

Nebepamenu tu spalvu, pas mane tualetinis vanduo, tikriausiai ruzavas. Man labai saldu, bet jei tau Hypnose patinka, tai gal patiks.
Atsakyti
Sveikutes
ar esate kuri isigyjusi Elizabeth Arden Provocative, kaip ilgai jis issilaiko??? Jei kas esate turejusios ar naudojate siuo metu, parasykite.
Atsakyti
QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 08, 16:52)
Sveikutes
ar esate kuri isigyjusi Elizabeth Arden Provocative, kaip ilgai jis issilaiko??? Jei kas esate turejusios ar naudojate siuo metu, parasykite.

Jei čia kalba eina apie Provocative Interlude - tai aš turiu. Pirkau vasarą, tai labai patiko kvapas. Ir dabar patinka, bet šią savaitę (kai ypatinga dargana buvo, gal trečiadienį?) pasikvepinau, bet kažkaip nea doh.gif man jie tokiu oru... Gal jais kvepinsiuosi, kai bus tikras šaltukas, sniegas aplink...
O dėl kvapo laikymosi, tai man laiko tikrai ilgai.
Atsakyti
As pasildyt ir pasaldint ziema susiruosiau su thiery mugler innocent...... susizavejau ir nusipirkau.... svaigstu dabar
Atsakyti
Coco Chanel žieminukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 06, 15:18)
Visada  matau Aistruolėje.  4u.gif

o tai yra kur? ax.gif
Atsakyti
Merginos gal galit parekomenduoti kvepaliukus su vanile? Patrauke mane ant saldumo 4u.gif
Atsakyti