Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

Geriausias būdas sužinoti, kaip laikosi kvapas, užsipurkšti ant savo odos smile.gif Jeigu sakote, kad juos jau bandėte, negi pati nepastebėjote, kiek laikėsi kvapas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 11, 06:26)
Geriausias būdas sužinoti, kaip laikosi kvapas, užsipurkšti ant savo odos  smile.gif Jeigu sakote, kad juos jau bandėte, negi pati nepastebėjote, kiek laikėsi kvapas?  g.gif

Tik ant lapelio purkstelejau ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 11 11, 12:21)
Labukas, vakar visai atsitiktinai uztikau  visai ne naujus (2004m), bet visai rudeniui ziemai tinkancius kvepaliukus. Tiksliau as is viso aplink ta firma eidavau ratu, nes man nei buteliuku dizainas, nei apskritai pasitikejimai kelianti firma atrode (tokie paaugliniai parfumai ir tiek), bet... emiau ir pabandziau Moschino Couture ir kvapas visai neblogas pasirode, toks ir saldumo turi ir medzio siek tiek natu, na toks visai visai nieko  smile.gif Gal kuri turit siuos kvepaliukus, gal galit pasakyt kaip laikosi kvapas ???

aš turiu. laikosi taip pat gerai, kaip ir kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 11 11, 13:21)
emiau ir pabandziau Moschino Couture ir kvapas visai neblogas pasirode, toks ir saldumo turi ir medzio siek tiek natu, na toks visai visai nieko  smile.gif Gal kuri turit siuos kvepaliukus, gal galit pasakyt kaip laikosi kvapas ???

Alpstu del sio kvapo. Sesuo isigijo-papurskiau pauostyti, nes del Moschino irgi vis abejodavau, nei kvapai patikdavo, nei pats brando pavadinimas kazkokiu emociju kele. Is pradziu raukiaus, fui kokie stiprus, paskui pastebejau, kad vis suku ratus aplink sesers kvepalus biggrin.gif Galvoju isigyti, tik laukiu kada sese pabaigs, nes abiem kvepeti tais paciais, tai nylabai man kokia ideja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 11 11, 14:02)
Alpstu del sio kvapo.

iš avataro matos, kad jau apalpai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 11 11, 14:08)
iš avataro matos, kad jau apalpai cool.gif

Buna cool.gif O Jūsų avataras mane gasdina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 11 11, 14:19)
O Jūsų avataras mane gasdina  biggrin.gif

stengiuos padaryti gerą įspūdį nail.gif
Atsakyti
O kaip mano avataras? Ar kvepia cigarilkos dūmais, kai į temą užsuku?
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 11 11, 20:02)
O kaip mano avataras? Ar kvepia cigarilkos dūmais, kai į temą užsuku?

O bigsmile.gif Bobulencija is back biggrin.gif Všystko v požontku (ar kažkaip panašiai) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 11, 21:15)
bigsmile.gif Bobulencija is back  biggrin.gif Všystko v požontku (ar kažkaip panašiai)  thumbup.gif

bis.gif bis.gif bis.gif

Yra ir tęsinys...
jajci pže župe... hihihi.gif

Man iš KVĖPALŲ žiemai tie Magnificiant ar kaip ten jie, labai labai wubiniai ir tinkami manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulytė: 11 lapkričio 2008 - 19:43
pamąsčiau (ir man patiko lotuliukas.gif ) ir sumąsčiau, kad šių metų šaltojo sezono mano favoritai ir itin dažnai naudojami yra šie:

1. Hermes "Hermessence Ambre Narguile"

2. Rochas "Absolu"

3. Parfums de Nicolai "Vanille Tonka"

4. Givenchy "Organza indecence".

ir sėkmingai prisijungs Dior "Addict" biggrin.gif
Atsakyti
Miracle forever planuoju isigyti ziemai.
Lancome Magnifique man asmeniskai netiko,nors ir bandziau"prisijaukinti".
Rochas Absolu atsisiunciau,bet dovanosiu mamai Kaledoms.Jauciasi,kad truputi pasenes kvapas doh.gif
Atsakyti