Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

QUOTE(xde @ 2008 11 23, 22:38)
dezute gan patrinta  g.gif ,vaizdelis ne koks,celofanas irgi  g.gif ,turinys gal tikras g.gif
Pasiskundziau tarpininkei tada,atrase,kad nebeuzsakines is ten,nes ir saskaitos fakturos neatsiunte ir dar kazkas neitiko.Tik tiek,kad tokios kainos daugiau niekur ir neradau.

Gal tu palauk su tom dovanom g.gif Reiktų visgi palygint su originaliais - čia tikrai panos Vilniuje turi, paklausinėk g.gif Šiaip jau ne visada maža kaina yra laimėjimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 23 lapkričio 2008 - 21:52
Man šitie bent jau šiandien atrodo labai tinkantys žiemai g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 11 24, 13:30)
Man šitie bent jau šiandien atrodo labai tinkantys žiemai g.gif

O kvapas ar ryskiai skiriasi nuo euphoria blossom?Nes jei panasus,tai jau tikrai,kad ne ziemai g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 24, 21:04)
O kvapas ar ryskiai skiriasi nuo euphoria blossom?Nes jei panasus,tai jau tikrai,kad ne ziemai g.gif

O jee.. doh.gif Tos blossom versijos dar neuosčiau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 24, 19:04)

blossom daug lengvesnis ir gaivesnis, žiemai jis netinkamas nes tiesiog "nešildo" manęs ax.gif
aš neuosčiau pastarųjų, žieminukų (kaip dauguma sako) nors labai noriu (reikia bandos jausmą pagauti ir paragauti)

Mano žieminiai favoritai:

Chanel Coco edp
Guerlain Samsara
Guerlain L'instant
Dior Addict
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 25, 08:13)
aš neuosčiau pastarųjų, žieminukų (kaip  dauguma sako) nors labai noriu (reikia bandos jausmą pagauti ir paragauti)

man irgi idomu "susipazinti"su jais,ar dar yra ju parduotuvese Vln.?Nes skaiciau,kad euphoria crystalline yra limituotas 2007m.leidimas g.gif
Atsakyti
o aš vis dažniau kvepiu Slava Zaitsev Maroussia biggrin.gif man "sueina" tas kvapas tokiam orui g.gif
Atsakyti
Gal kas zino situos?Ar labai vakariniai?Tiesiog kas per kvapas?Gal kur esate mate?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 25, 13:51)
o aš vis dažniau kvepiu Slava Zaitsev Maroussia biggrin.gif  man "sueina" tas kvapas tokiam orui g.gif

drinks_cheers.gif Man, kaip bebūtų keista, šitas kvapas būten tik šaltu periodu ir atsiskleidžia. Mėginau vasara, tai kažkaip ne taip[ schmoll.gif
Atsakyti
Labutis, norejau pasiteirauti tu kurios zino Thierry Mugler Angel La Rose kvapa, kaip manot ar sie kvepaliukai yra svelniausi is Angeliuku??? Ar tik man taip pasirode, bet jis ne toks ikyrus, siek tiek svelnesnis nei klaiskinis angelas?
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 11 28, 15:43)
Labutis, norejau pasiteirauti tu kurios zino Thierry Mugler Angel La Rose kvapa, kaip manot ar sie kvepaliukai yra svelniausi is Angeliuku??? Ar tik man taip  pasirode, bet jis ne toks ikyrus, siek tiek svelnesnis nei  klaiskinis angelas?

Jie man tikrai švelnesni nei klasikinis angelas, bet saldoki... Patys neįkyriausi iš mano uostytų, tai Angel Innocent Illusion

user posted image
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2008 11 25, 18:11)
Gal kas zino situos?Ar labai vakariniai?Tiesiog kas per kvapas?Gal kur esate mate?
user posted image

Žinai, kaip ir sudominai g.gif Pražiūrėjau puslapiuką(http://www.fragrantica.com/index.php?q=&designer=Bijan&osobine=&spol=female&view=Pretraga) ir radau įdomių aprašymų. Gal sakau ir surizikuot, ir pabandyt kuriuos ne kuriuos g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kobė: 28 lapkričio 2008 - 14:57
smagu čia jus skaityti...pirma karta pas jus. Keletą metų turiu tik vienus kvepalus Guci Rush2 ir ne kitaip. Dabar vyriškis grįžtantis iš Norvegijos nori nupirkti ka nors kelte. Man žiemai, kad būtų klasikiniai, ilgai laikytų kvapas ir tiktų labiau vakarui. vat, durna aš ania. Bet man reikia patarimo ax.gif versace, Dolce&Gabana ar chanel. reikia patarimo - ir greitai, bus pyrago už tai. pažadu smile.gif
Atsakyti