Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

QUOTE(xde @ 2008 11 22, 18:05)
Rochas Absolu atsisiunciau,bet dovanosiu mamai Kaledoms.Jauciasi,kad truputi pasenes kvapas doh.gif

Nesupratau ką reiškia "pasenęs"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 11 23, 10:38)
Nesupratau ką reiškia "pasenęs"? g.gif

Na, turbūt jauna motera parsisiuntė Absolu apie juos nepasiskaičius ir yra iš tų, kuriems kol kas klasikiniai kvapai dar yra senienos ir tinkantys babikėms.
xde, tai tu geriau parduok juos čia - tikrai nupirksim mirksiukas.gif Mes esam babytės, mėgstančios "pasenusius" kvapus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 23, 11:27)
Na, turbūt jauna motera parsisiuntė Absolu apie juos nepasiskaičius ir yra iš tų, kuriems kol kas klasikiniai kvapai dar yra senienos ir tinkantys babikėms.
xde, tai tu geriau parduok juos čia - tikrai nupirksim  mirksiukas.gif Mes esam babytės, mėgstančios "pasenusius" kvapus  biggrin.gif

Bože, bet gi Absolu toks minkštas, lengvai pudrinis ir švelnus kvapas blink.gif
Atsakyti
O sakykit prasom Absolu Rochas ar jauciasi pipirai?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 23, 13:39)
lotuliukas.gif iš kur jūs traukiat tokius dalykus.

Normaliai paklausiau g.gif Nes odos kvapas ganėtinai specifinis, tai ir paklausiau, kame tas malonumas

Nu jazmino ar pakalnutės kvapas irgi ganėtinai specifinis. Tai koks jausmas kvepėti gėlytėmis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 11 23, 13:26)
Nu kokios jūs piktos, kaip netikros mamytės verysad.gif

Sakyčiau, ne netikros, o trinktelėtos nekurios mamytės. doh.gif Didoka kuvalda ar smurtininko vyro.
Papildyta:
QUOTE(Rimaz @ 2008 11 23, 13:43)
Nu jazmino ar pakalnutės kvapas irgi ganėtinai specifinis. Tai koks jausmas kvepėti gėlytėmis? g.gif

Bet odos kvapas, kaip batų ar rankinės, ar odinės striukės, toks ypatingai specifinis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 23, 14:39)
Nes odos kvapas ganėtinai specifinis, tai ir paklausiau, kame tas malonumas

nu bet tu ir keista ax.gif nu kaip tau žmogus gali atsakyti, koks malonumas kvepėti tuo ar anuo? doh.gif jei malonus tas kvapas, tai ir kvepalų panašių ieško ax.gif

yra kam patinka benzino kvapas, yra kam patinka svilinamų padangų kvapas, yra kam patinka odos kvapas, man - nepatinka, tai tokiais ir nesikvėpinu kvepalais. užtat aš "lydausi" nuo bažnytinių smilkalų kvapo, o ne vienai moteriai jie sukelia niūrias mintis, pvz. apie mirtį, tai ir nesikvėpina. taškas. kiekvienam savo. kame problema?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 23, 13:45)
Bet odos kvapas, kaip batų ar rankinės, ar odinės striukės, toks ypatingai specifinis.  g.gif

Nu gerai, bandau rimtai parašyti savo nuomonę.
Tau odos kvapas specifinis, tai kaip suprantu, kvepaluose tau jis nepatiktų. Ar ne? (pasitikslinu dėl viso pikto). Man kvepaluose irgi jis nepatinka, todėl ir neturiu kvepalų su odos kvapu.
Pipirų kvapas - man nespecifinis, o čili pipiro kvapas netgi labai patinka, todėl labai ramiai jį toleruočiau ir kvepaluose.
Kamparo kvapas. Nu specifinis g.gif Ale Perles de Lalique - mano vieni mylimiausių kvepalų, nors daugeliui jie smirda kamparu. Nu o bet tačiau man kvepia ir mielai tuos kvepalus naudoju.
Cinamonas. Nieko specifinio. Ale daugelis jį naudona tik konditerijoje. O man labai patinka cinamoniniai kvepalai ir keletą jų mielai naudoju (Kenzo Tigrą, Ambre Narguile, Organza Indecence..)
Vanilė...
Degintas cukrus...
Gėlės (pakalnutės, hiacintai, tulpės - kai kurios oi oi kokio specifinio kvapo)...
Ir tokį sąrašą galima tęsti ir tęsti. Žmonių skoniai ir pomėgiai skirtingi, todėl jei tau nemalonu kvepėti kažkuo , tai visiškai nereiškia, kad man irgi tuo kažkuo bus nemalonu kvepėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 23 lapkričio 2008 - 14:06
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 23, 11:27)
xde, tai tu geriau parduok juos čia - tikrai nupirksim  mirksiukas.gif Mes esam babytės, mėgstančios "pasenusius" kvapus  biggrin.gif

Pasiskaitau ir pasidomiu smile.gif Gaila,bet pirkau neuoscius ,nes neradau Vilniuje kur,o tik paskaicius www.aromania.ru.Is tikro,tai klasikinis kvapas,man norisi kitokio ir tiek,be to isbandziusi Miracle forever,galiu patvirtinti,kad labai gerai laikosi kvapas.Zinoma,tai individualu.
Siunciausi per SM tarpininke is JAV,tik kursas dar buvo geresnis-po 2.45.Jei kam tikrai ju norisi,rasykite AZ,nes mamai kaip ir nereikia kvepalu Kaledoms,cia tik mano iniciatyva yra juos padovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 23, 18:53)

Siunciausi per SM tarpininke is JAV,tik kursas dar buvo geresnis-po 2.45.Jei kam tikrai ju norisi...

itikinote apsispresti neparduoti doh.gif ,tai tik pareklamuosiu kur pirkau (per sm tarpininke,kai surinko free shipinga):
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 23, 20:28)
itikinote apsispresti neparduoti doh.gif ,tai tik pareklamuosiu kur pirkau (per sm tarpininke,kai surinko free shipinga):

Tikrai pigiai gerus kvepalus parovei, neskubėk parduot. Ir pasisekė - apie 1stperfume yra prastų atsiliepimų, ne visos tarpininkės imasi užsakinėt iš ten.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 11 23, 21:22)
Tikrai pigiai gerus kvepalus parovei, neskubėk parduot. Ir pasisekė - apie 1stperfume yra prastų atsiliepimų, ne visos tarpininkės imasi užsakinėt iš ten.

dezute gan patrinta g.gif ,vaizdelis ne koks,celofanas irgi g.gif ,turinys gal tikras g.gif
Pasiskundziau tarpininkei tada,atrase,kad nebeuzsakines is ten,nes ir saskaitos fakturos neatsiunte ir dar kazkas neitiko.Tik tiek,kad tokios kainos daugiau niekur ir neradau.
Atsakyti