Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

QUOTE(rudagyle @ 2008 11 30, 23:10)
versace, Dolce&Gabana ar chanel. reikia patarimo

Na, čia jau ne kartą buvo rašyta, kad už tave niekas nuspręsti negali, nes mūsų visų nosys labai skirtingos smile.gif
Bet gal bent galėtum parašyti kvepalų pavadinimus iš kurių turi rinktis, nes Versace, D&G, Chanel čia tik gamintojai, kurie turi daug įvairių kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(rudagyle @ 2008 11 30, 23:10)
smagu čia jus skaityti...pirma karta pas jus. Keletą metų turiu tik vienus kvepalus Guci Rush2 ir ne kitaip. Dabar vyriškis grįžtantis iš Norvegijos nori nupirkti ka nors kelte. Man žiemai, kad būtų klasikiniai, ilgai laikytų kvapas ir tiktų labiau vakarui. vat, durna aš ania. Bet man reikia patarimo  ax.gif  versace, Dolce&Gabana ar chanel. reikia patarimo - ir greitai, bus pyrago už tai. pažadu  smile.gif

aš vienareikšmiškai iš tavo paminėtų gamintojų rinkčiausi Chanel.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 01, 01:46)
aš vienareikšmiškai  iš tavo paminėtų  gamintojų rinkčiausi  Chanel.

As irgi smile.gif
Atsakyti
o man ziemai labai patinka Cacharel Noa, toks jausmas pasikvepinus lyg buciau apsigaubus silta, lengva, perregima skraiste rolleyes.gif
o vasara jo visai nesinori g.gif
Atsakyti
Matai kaip skirtingai.. O man Noa visiškai vasariškas aromatas ir šaltu periodu galiu tik dėl kardinaliai kitokios nuotaikos pasikvepinti. rolleyes.gif Man rudeniškiausias (iš turimų) Bvlgari Jasmin Noir. Visi kiti (turimi) nuotaikos dalykas.
Atsakyti
Kashaya ziemai paruosta---odnoznachno biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 01 gruodžio 2008 - 23:10
QUOTE(Irmavi @ 2008 12 01, 23:08)
Kashaya ziemai paruosta---odnoznachno biggrin.gif

Man asmeniskai - Kashaya - rudeniškas kvapas - odnoznačno biggrin.gif
Atsakyti
Ieškau žiemai šiltų kvepalų - ne saldžių, ne gaivių, ne aitrių. Gal ką pasiūlytumėt mirksiukas.gif Nes baigiu nusimušt nuo kojų ir niekaip neišsirenku blush2.gif Praėjusią žiemą mano kvapas buvo AGENT PROVOCATEUR „Eau Emotionelle“ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 12 22, 15:47)
Ieškau žiemai šiltų kvepalų - ne saldžių, ne gaivių, ne aitrių. Gal ką pasiūlytumėt

Visa šita tema - vien pasiūlymai. Skaityk ir svarstyk, niekas kitas už tave nenuspręs.
Atsakyti
MB parveze dovanu Burberry London, kai uosciau pati, nutariau, kad jie man tokie sunkoki bet vasariniai, nes tikrai ne zieminiai,apie rudens sezona kaip ir nepagalvojau, vakar drauge pauoste juos juos, sako kad labiau rudeniniai, siandien pati juos uostau ir galvoju, kad tikrai labiau i rudeninius nesa, bet kad ne zieminiai tai tikrai, zieminiai saldesni man turetu but, taigi Burberry London - rudeniniai biggrin.gif .
Atsakyti
Ziemai, kaip ir kitiem metu laikam renkuosi siltus, saldzius, pudrinius, stiprius kvapus biggrin.gif Gaivus man labai retai patinka, nors ju turiu, bet retai kvepinuos g.gif
Atsakyti
Jau beveik galima atgavinti sia temele smile.gif

As , siuo metu, rudeniui noreciau CHANEL CLLURE SENSUELLE, DIOR MIDNIGHT POISON, DOLCE VITA ARBA GUCCY ENVY

Atsakyti