QUOTE(Lenora @ 2007 10 03, 12:20)
Oi, sudominai
Visą savaitgalį kvėpinausi tik Tocada, bet joje man labai daug vanilės, o Dolce Vitoje - daug kedro. Gal šitie bus man aukso viduriukas
Bėgsiu uostyti.

Kedro ir šiuose nemažai, bet jis labai šiltas, net kedro riešutai man jaučiasi. Dolce Vitoje tas šiltumas iš vanilės ir sandalmedžio prisideda, o čia pats kedras labai šiltas.

Ir vistiek aš manau nieko geriau už Dior Addict šaltam sezonui nėra

QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 09 20, 10:23)
Mergaičiukės,gal žinot dar kokius nors labaaai saldžius kvepalus.. saldainių kvapo sumaisytų su kažkuo..
ale trūksta saldėsių rudenėjant...

ale trūksta saldėsių rudenėjant...

Pabandyk Elizabeth Arden "Provocative Woman Interlude"

QUOTE(lelytia @ 2007 10 03, 14:26)
kad siti man visai neprimena saldziu kvepalu...jie man tokie moteriskai aitrus.... va tikrai saldus tai Britney Spears "In contol".... :ax nieko saldesnio dar nesu turejus...... na nebent dar Escada "Magnetism"....

QUOTE(Nome @ 2007 10 04, 22:18)
Aš irgi būčiau linkus griebti Cinema, bet iš gobšumo (kad nebus ir nerasiu paskui) griebčiau Cristobal Ballenciaga arba L'Or de Torrente.

QUOTE(jadzka @ 2007 10 04, 21:38)
Aš renkuos tarp šių:
YSL Cinema
Cristobal Ballenciaga
L'Or de Torrente
Armani She
Padėkit išsirinkt
YSL Cinema
Cristobal Ballenciaga
L'Or de Torrente
Armani She
Padėkit išsirinkt

Balsuoju už[ L'Or de Torrente labai šildantis, keliantis nuotaiką ir kažkoks iškilmingas. O jau vien buteliukas ko vertas

YSL Cinema!

QUOTE(Nome @ 2007 10 04, 22:18)
as irgi uz Cinema

QUOTE(Lenora @ 2007 10 04, 22:29)
Balsuoju už[ L'Or de Torrente labai šildantis, keliantis nuotaiką ir kažkoks iškilmingas. O jau vien buteliukas ko vertas 

Buteliukas taip, o kvapas, MAN (pabrėžiu, kad man) tik neblogas toks