Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

CINEMA smile.gif
Atsakyti
Is mano turimu kvepalu man "rudeniskiausi" taip pat Burberry BRIT smile.gif
O "ziemiskiausi" - JPG Gaultier2... Dar labai noriu Kenzo Jungle Elephant (gal kam atsibodo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 05 spalio 2007 - 09:34
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 22:27)
Aš irgi būčiau linkus griebti Cinema, bet iš gobšumo (kad nebus ir nerasiu paskui) griebčiau Cristobal Ballenciaga arba L'Or de Torrente. tongue.gif

4u.gif Jadzka, Dolce Vita teisi... drinks_cheers.gif Iš visų tavo suminėtų aš neturiu kaip tik Cinema, bet ir Cristobal ir L'or, abu sakyčiau fantastiški, ir deja, jau sunku juos berasti, saviškius taupau labai. taigi, jei tik yra galimybė, griebk "raritetus". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 10 04, 22:45)
Buteliukas taip, o kvapas, MAN (pabrėžiu, kad man) tik neblogas toks  ax.gif

Buteliukas thumbup.gif drinks_cheers.gif O kvapas ju man nerealus wub.gif
Merginos, naudojancios L'or de Torrente - ar skirias kvapai EDT ir EDP???Labai reik skubaus atsakymo 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 05, 12:50)
Buteliukas thumbup.gif  drinks_cheers.gif O kvapas ju man nerealus wub.gif
Merginos, naudojancios L'or de Torrente - ar skirias kvapai EDT ir EDP???Labai reik skubaus atsakymo 4u.gif  ax.gif

Gaila,kad negaliu padėt, bet turėjau tik EDP, o EDT taip ir nepauosčiau...
Atsakyti
Galvoju pirkt NINA RICCI NINA ka galetumet apie juos pasakyt?Ar gerai laiko? Kvapas man nerealus wub.gif vis nuejus i parda pasipurskiu,tai is testerio atrodo gerai laiko,o kaip yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 10 05, 13:51)
Galvoju pirkt NINA RICCI NINA ka galetumet apie juos pasakyt?Ar gerai laiko? Kvapas man nerealus wub.gif vis nuejus i parda pasipurskiu,tai is testerio atrodo gerai laiko,o kaip yra istikruju?

Man Nina irgi labai patinka. Kvapas tikrai nerealus. Kol kas jų neturiu, bet tuoj turėsiu smile.gif. www.strawberry.com šiuo metu yra nuolaida 30 ml kvepaliukams. Su pristatymo išlaidom nekainuoja 70 Lt. Kažkur apie 26 USD kainuoja. Tai jei domina, gali iš ten užsisakyt. Aš tai nesusilaikiau, tokia gera kaina, o kaip tik mažo kiekio norėjau, nes didelis labai ilgai naudojasi, atsibosta.
Atsakyti
Kaz kodel mano temele pamirsote g.gif ... o juk ziemuze arteja mirksiukas.gif
O mane vel prie gaiviu kvapu partauke... sia savaitele naudosiu Versace Bright Crystale wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 05, 12:47)
4u.gif Jadzka, Dolce Vita teisi... drinks_cheers.gif Iš visų tavo suminėtų aš neturiu kaip tik Cinema, bet ir Cristobal ir L'or, abu sakyčiau fantastiški, ir deja, jau sunku juos berasti, saviškius  taupau labai. taigi, jei tik yra galimybė, griebk "raritetus".  mirksiukas.gif

Va ir aš panašiai mąstau, tik klausimas ar MB ras juos duty free g.gif: Turiu per kelias valandas parašyt kokių noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 10 15, 19:50)
Kaz kodel mano temele pamirsote  g.gif ... o juk ziemuze arteja  mirksiukas.gif
O mane vel prie gaiviu kvapu partauke... sia savaitele naudosiu Versace Bright Crystale  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nuostabus wub.gif Tinka ne tik vasarai...Neatsibostantys thumbup.gif
Atsakyti
O aš specialiai žiemai parsivežiau Annick Goutal MANDRAGORE rolleyes.gif
Atsidarau stalčių, pasižiūriu ir ... uždarau. Toks gražus buteliukas, net gaila liesti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2007 10 18, 13:23)
O aš specialiai žiemai parsivežiau Annick Goutal MANDRAGORE  rolleyes.gif
Atsidarau stalčių, pasižiūriu ir ... uždarau. Toks gražus buteliukas, net gaila liesti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juk nebūtina jį daužyt, norint pasikvepint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti