Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

QUOTE(Smauglius @ 2007 10 18, 13:23)
O aš specialiai žiemai parsivežiau Annick Goutal MANDRAGORE  rolleyes.gif
Atsidarau stalčių, pasižiūriu ir ... uždarau. Toks gražus buteliukas, net gaila liesti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Annick Goutal visi buteliukai grazus smile.gif Papasakok apie kvapa , kiek teko skaityti forumuose, butent Mandragore visi zavisi.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2007 10 05, 14:08)
Man Nina irgi labai patinka. Kvapas tikrai nerealus. Kol kas jų neturiu, bet tuoj turėsiu smile.gif. www.strawberry.com šiuo metu yra nuolaida 30 ml kvepaliukams. Su pristatymo išlaidom nekainuoja 70 Lt. Kažkur apie 26 USD kainuoja. Tai jei domina, gali iš ten užsisakyt. Aš tai nesusilaikiau, tokia gera kaina, o kaip tik mažo kiekio norėjau, nes didelis labai ilgai naudojasi, atsibosta.

Ech praziopsojau, buciau irgi ciupus. Dabar 40USD, beveik tas pats kas ir pas mus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 10 18, 15:47)
Ech praziopsojau, buciau irgi ciupus. Dabar 40USD, beveik tas pats kas ir pas mus verysad.gif

jau pakele kaina verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pats labiausiai tinkantis rudeneliui Dune by Christian Dior o ziemos mano pats milimiausias jau kelis metus "Jean Paul Gaultier" Jean Paul Gaultier (jis saldokas ir stiprokas bet saikingai papurkstas kvepia wub.gif ) Burberry Touch by Burberrys irgi neblogas bet man atrodo jo jau nebegamina verysad.gif
Atsakyti
Sieme man patys rudeniskiausi Dolce & Gabbana The ONE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2007 11 03, 11:32)

man irgi...vasarai jie man nepriliptu...bet va ziemai tai pasaka...nors mano puske ir drauge pauoste juos...sako bobiskas kvapas g.gif
Atsakyti
Na mano ruduo - žiema kvepės Armaniu....
Armani She
Armani She night
Armani Sensi White notes
ax.gif

Tik manau, kad dar kokį Cristobalį nukausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2007 11 03, 14:32)

Įsigijau ir aš šiuos kvepalus - bet dar nesuprantu - patinka jie man ar ne g.gif .Bandysiu jau ryt naudoti nail.gif Tikiuosi, kad bus good.gif
Atsakyti
o man rudeniskiausi dior dolce vita ir hanae mori abu kvapai.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 11 03, 22:16)
Na mano ruduo - žiema kvepės Armaniu....
Armani She
Armani She night
Armani Sensi White notes
ax.gif

Tik manau, kad dar kokį Cristobalį nukausiu biggrin.gif

Armani She thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 11 04, 21:45)
o man rudeniskiausi dior dolce vita ir hanae mori abu kvapai.

Labai man idomu, kur galima pas mus Lietuvoje isbandyti Hanae Mori??? Ar jus is uzsienio parsivezet?
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 11 06, 15:08)
Labai man idomu, kur galima pas mus Lietuvoje isbandyti Hanae Mori??? Ar jus is uzsienio parsivezet?

Visada matau Aistruolėje. 4u.gif
Atsakyti