QUOTE(dovaite @ 2008 02 03, 23:22)
Čia gal kartais pas Martišių tas darbas?
Destytojo pavardė Martinavičius Jonas.
Papildyta:
QUOTE(Forz @ 2008 02 04, 13:34)
Mane taip pat domina tos ukio statistikos savarankiskas. Neisivaizduoju nuo ko pradet. Dar ta kursini rasyt reiks. O kaip ten kazin su tais destytojais paskui bendraut reikia, rasant kursini? Padeda kuo nors, ar kaip ten?
va, va, tas darbas statistikos tai mano galvos skausmas irgi dabar...
O del kursinio tai kiek zinau tai yra destytoju kurie padeda, bet yra ir tokiu, kurie tik isbrauko kas jiems nepatinka ir zinokis, kapstykis pats. Na, tikiuosi mums tokie nepaklius...
O del bendravimo tai gal el. pastu galima bus, o gal koki karteli reiks ir nuvaziuot susitikt, jau kaip sutarsim.
Papildyta:
QUOTE(JAniuta @ 2008 02 04, 09:20)
Ir aš bučiau dėkinga, jei parašysit dėl ukio statitstikos darbo, nes nebuvau paskatoje ir net nežinau ką reikia rašyti
Matai, mums per paskaita destytojas lapus padalino su savarankisko darbo temom, ten tu temu daug. Ir mes turejom pasirinkt is ko norim rasyt. Kaip pavyzdi parasau keliu temu pav.: Nedarbas; nusikaltimu statistika; kainų indeksai; demografine statistika; vidaus prekyba; uzsienio prekyba ir t.t.
tai va, pasirinkus tema pagal ja ieskaisi duomenu (lenteliu visokiu, grafikų ir t.t.)
O tu konspekta turi? nes susirinkus informacija, tada jau reiks pagal formulytes is to konspekto ivairius rodiklius pasiskaiciuot.