Nejaugi nera besimokanciu

QUOTE(dziustik @ 2009 02 10, 11:51)
Labai priekabus, kabinasi prie visko, o nuejus su darbu, praleidi valanda laiko maziausiai kol suziuri visus kablelius

Sveiki!gal kas laiket draudimo egzamina pas V.Kinduri arba prekybos ir paslaugu versla pas V.Vengrauska?Buciau dekinga uz bet kokia informacija

o man idomu, kas laket ekonometrija pas Karpuskiene? ar sunkus egzas?
Sveiki,
gal kas laikėte egzaminą tarptautinio verslo pas E. Vaiginienę? Norėčiau sužinoti kokie atsiliepimai

gal kas laikėte egzaminą tarptautinio verslo pas E. Vaiginienę? Norėčiau sužinoti kokie atsiliepimai

Balciunas tikrai geranoriskas destytojas, bent jau dieninio skyriaus studentu pazymiai buvo labai geri. Atsimenu, kad buvo dalis testiniu,dalis atviru klausimu ir butinai reikejo issinagrineti strukturines raidos etapus ar pan.
Vaiginiene irgi labai geranoriskas zmogus, man rodos, buvo testukas, nera sunkus, nors kai kurie jos klausimai prastai suformuluoti buvo.
Vaiginiene irgi labai geranoriskas zmogus, man rodos, buvo testukas, nera sunkus, nors kai kurie jos klausimai prastai suformuluoti buvo.

QUOTE(JurgitaL @ 2009 02 03, 19:57)
Sveiki, gal kuri laikete egzaminus ir atsimenate klausimus finansų pas Čepienę ir struktūrinė politika pas Balčiūną. Jeigu turite kokios nors informacijos laukiu elektroniniu paštu michele@xxx.lt
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
QUOTE(JurgitaL @ 2009 03 24, 17:45)
Sveiki,

QUOTE(ewile @ 2009 03 24, 13:08)
o man idomu, kas laket ekonometrija pas Karpuskiene? ar sunkus egzas?
Laikiau pas šią dėstytoją.Egzaminas nesunkus jeigu esi perskaitęs konspektą.Galiu atsiųsti medžiagos egzaminui .
O Miskini irgi gal teko laikyti? Kaip pas ji testas? Kokie klausimai? Girdejau, kad suktu duoda.

QUOTE(Lagūna @ 2009 03 26, 14:45)
Laikiau pas šią dėstytoją.Egzaminas nesunkus jeigu esi perskaitęs konspektą.Galiu atsiųsti medžiagos egzaminui .
QUOTE(Lagūna @ 2009 03 26, 15:45)
nepasakyčiau, kad sėkmingam išlaikymui užtenka perskaityti konspektą. Vien uždavinius siūlyčiau gerai pasistudijuoti... ir formules mokėti. Mums sakė, kad jų nebus, o buvo...
Gal kas nors esate susidure su dest.V.Vengrausku?jis desto prekybos ir paslaugu versla
sveikos mergaites,
as planuoju stoti i triju metu islyginamasias studijas. ar buna didelis konkursas???
as planuoju stoti i triju metu islyginamasias studijas. ar buna didelis konkursas???
Sveiki
Gal esate laike strateginio valdymo egzamina pas E. Smilga? Ar sunkus egzaminas?

Gal esate laike strateginio valdymo egzamina pas E. Smilga? Ar sunkus egzaminas?