Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(silvija27 @ 2007 09 21, 13:27)
Laba diena,

Esu naujokė tarp jūsų. Ši tema man labai tinka,  nes pati studijuoju VU pokoleginės ekonomika paskutinis kursas. Galvoju gal rasiu prijaučiančių, kad galėtume pasidalinti vargais smile.gif

Sveikutė, papasakok, kaip tau pernai sekėsi? mirksiukas.gif Nes čia tikriausiai visos pradedančios, tai gaudom bet kokią žinutę iš patyrusių.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaile @ 2007 09 21, 16:01)
anksciau issiusta zinute buvo tau, Cile, tik as cia biski susiveliau besiusdama  ax.gif

supratau biggrin.gif Tai tu vadinasi buvai šeštadienį pas Gavelį biggrin.gif Neklystu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2007 09 18, 09:02)
Sveikutės  4u.gif

baigiau EF bakalaurą (vadybos kryptis), jei reikės kokios info, visada su malonumu padėsiu  mirksiukas.gif

Liabuka, norėjau paklausti-ar sunkus buvo Pranulio egzaminas (pirmas dalykas pirmo semestro, pirmo kurso ) ačiū blush2.gif
Atsakyti
Pas Pranulį Marketingas ??
Atsakyti
QUOTE(vilte21 @ 2007 09 26, 09:50)
Liabuka, norėjau paklausti-ar sunkus buvo Pranulio egzaminas (pirmas dalykas pirmo semestro, pirmo kurso ) ačiū  blush2.gif

sveika:)
laikiau pernai pas ji egzamina ir neislaikiau. bet neislaikiau tik todel,kad tingejau sedeti paskaitoj ir nesedejau, kad neskaiciau konspekto ir ejau su spera.
nusirasyti buvo tikrai neimanoma.
si sestadieni perlaikinejau.
tad reikia perskaityti konspekta ir ji moketi labai gerai.
konspektas geras, suprantamai viskas isdestyta, be jokiu aukstu moksliniu fraziu:)
tad sekmes:)

Atsakyti
QUOTE(vilte21 @ 2007 09 26, 07:50)
Liabuka, norėjau paklausti-ar sunkus buvo Pranulio egzaminas (pirmas dalykas pirmo semestro, pirmo kurso ) ačiū  blush2.gif

Čia tikriausiai tas dėdulė, pas kurį baisiai daug punktų reikia mokėti.. oj, kaip mes kalėm juos.. baisuma.. doh.gif
Jei neklystu. Turiu visus konspektus kompe (greičiausiai), kuriuos ruošėm būtent tokio tipo egzaminui.
Pasižiūrėsiu, ar tikrai pas Pranulį buvo. Jei taip, galiu konspektus persiųsti. Aišku, jei reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte21 @ 2007 09 26, 07:50)

Parašyk meilą įmesiu koks testas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 09 24, 08:30)
supratau biggrin.gif Tai tu vadinasi buvai šeštadienį pas Gavelį biggrin.gif Neklystu?  smile.gif

aga, buvau, kaip ir dar visas burys pradedanciuju. Dabar tik reikia mokintis smile.gif. sekmes. butu idomu susipazinti. gal galim ei. pastu?
Atsakyti
Sveiki, taip pat kitą šeštadienį laikysiu Pranulio marketingą. Norėjau paklausti tų, kurie jau turėjo egzą ar galima rašyti savais žodžiais, ar būtinai reikia iškalti, kaip parašyta konspektuose?Nes dabar išeina, kad ir laiko nėra kalti visą knygą, o ir darbas neleidžia g.gif Gal ne visų temų reikia? nes per pati paskaitą tai papasakojo tik 4-5 temos nedaugiau.
Dar, kaip aš pati supratau, tai būtinai reikia žinoti tas sąvokas, kuriuos jis pabrėžė konspekte.
Gal dar kas nors pasakys koks procentas išvis buvo išlaikusiųjų?Įdomu, ar reilu išlaikyti iš pirmo karto g.gif

Ačiū už informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaile @ 2007 09 27, 11:40)
aga, buvau, kaip ir dar visas burys pradedanciuju. Dabar tik reikia mokintis smile.gif. sekmes. butu idomu susipazinti. gal galim ei. pastu?

aišku, dryžuotuke laugh.gif Aš tai prieky sėdėjau, gal kur netoli? mirksiukas.gif Parašiau tau asmeninę , manau pabendradarbiausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JAniuta @ 2007 09 27, 12:56)
Sveiki, taip pat  kitą šeštadienį laikysiu Pranulio marketingą. Norėjau paklausti tų, kurie jau turėjo egzą ar galima rašyti  savais žodžiais, ar būtinai reikia iškalti, kaip parašyta konspektuose?Nes dabar išeina, kad ir laiko nėra kalti visą knygą, o ir darbas neleidžia g.gif Gal ne visų temų reikia? nes per pati paskaitą tai papasakojo tik 4-5 temos nedaugiau.
Dar, kaip aš pati supratau, tai būtinai reikia žinoti tas sąvokas, kuriuos jis pabrėžė konspekte.
Gal dar kas nors pasakys koks procentas išvis buvo išlaikusiųjų?Įdomu, ar reilu išlaikyti iš pirmo karto g.gif

Ačiū už informacija smile.gif

O nesakė kas bus testas ar atviri klausimai ? Gali rašyti ir savais žodžiais, kalti tikrai nereikia ... bet pagal mane tai bus testas, bent jau pernai mums buvo .. beje siūlau nesidairyti ir nebandyti kalbėtis, jis dėl to labai griežtas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikuciai...
Norejau pasiteirauti kaip pas Gaveli egzaminas? Jetaus kiek skaitua konspektus kazkaip man taip sunkiai sekasi juos isiminti, baisu darosi... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti