Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(jolita02 @ 2007 10 01, 16:52)
Sveiki, kitais metais ruosiuosi stoti i islyginamasias sudijas, gal kas galit pasakyt kaip skaiciuojamas stojamasis balas ir  su kokiu balu siais metais paskutinis istojo. 4u.gif

balas skaičiuojamas iš aritmetinio vidurkio visų dalykų išskyrus diplominį darbą smile.gif Paskui kažkaip stebuklingai perskaičiuojamas doh.gif Aš įstojau turbūt paskutinė, tai vidurkis buvo pradinis (mano skaičiuotas ir pateiktas) 7.4 berods smile.gif Dar už 2m. stažą gavau 1 balą papildomai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 09 28, 15:26)
Pas ji nezinia, kas ilaikys o kas ne  doh.gif Jis savo kazkokia sistema turi, todel kali ar neklai nezinau, ar islaikysi. Taip buvo mums, vakariniokams.

deja tureciau toki pastebejima apie visus egzus doh.gif kuo rodos daugiau mokaisi tuo prastesnis rezultatas, o kai beveik neskaicius einu (nepalaikykit labai neatsakinga, tiesiog tuo metu dar ir kitoj mokykloj mokiaus) pazymys nustebina biggrin.gif

Na o siaip neprisistaciau smile.gif Antrus metus mokausi VU pokoleginese vadyba. Jei galesiu kuo pagelbeti gelbesiu wink.gif
Idomu uzsuka cia mano grupiokes g.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2007 10 03, 20:54)
deja tureciau toki pastebejima apie visus egzus  doh.gif  kuo rodos daugiau mokaisi tuo prastesnis rezultatas, o kai beveik neskaicius einu (nepalaikykit labai neatsakinga, tiesiog tuo metu dar ir kitoj mokykloj mokiaus) pazymys nustebina biggrin.gif

Na o siaip neprisistaciau smile.gif Antrus metus mokausi VU pokoleginese vadyba. Jei galesiu kuo pagelbeti gelbesiu wink.gif
Idomu uzsuka cia mano grupiokes  g.gif

Sveiki,

Tai labai gerai, kad studijuoji vadyba, bus mums pagalbą jeigu ką smile.gif Dabar šeštadienį bus pirmas egzas marketingas, tai gal prisimeni ar sunkus testas buvo?
Atsakyti
Ar lankosi čia pokoleginių I-ojo kurso ekonomistės? Būtų įdomu sužinoti, kaip mokytis namučiuose sekasi... Nes man kažkaip nelabai....... unsure.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
gal yra aną šeštadienį laikiusių ar poryt laikysiančių Gavelio mikroekonomiką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 10 02, 07:00)
balas skaičiuojamas iš aritmetinio vidurkio visų dalykų išskyrus diplominį darbą smile.gif Paskui kažkaip stebuklingai perskaičiuojamas doh.gif Aš įstojau turbūt paskutinė, tai vidurkis buvo pradinis (mano skaičiuotas ir pateiktas) 7.4 berods smile.gif Dar už 2m. stažą gavau 1 balą papildomai 4u.gif

o ar stazas turi buti pagal pasirenkama specialybe ar nesvarbu? ir ar is istojusiu i islyginamasias studijas dauguma buvo po aukstesniuju mokyklu ar po kolegiju?
Atsakyti
QUOTE(jolita02 @ 2007 10 04, 20:55)
o ar stazas turi buti pagal pasirenkama specialybe ar nesvarbu? ir ar is istojusiu i islyginamasias studijas dauguma buvo po aukstesniuju mokyklu ar po kolegiju?

nesvarbu specialybė, svrbu stažas ne mažiau kaip 2 metai smile.gif

Man rodos po kolegijų daugiau,bet ir po aukštesniųjų sočiai.. Tik kas seniai baigė aukštesniąsias,tuomet dar technikumus, tai sunkiai susigaudė per paskaitas,matosi,kad sunku atgaivinti žinias ir mokytis daug naujų dalykų..
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2007 10 04, 14:21)
Ar lankosi čia pokoleginių I-ojo kurso ekonomistės? Būtų įdomu sužinoti, kaip mokytis namučiuose sekasi... Nes man kažkaip nelabai.......  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif

as irgi jau skaitausi kaip pokolegijiniu smile.gif bet mokytis tai taip tingisi sad.gif brrr...
ir as speju tingesiu toliau;)
sakiau pradesiu nuo pirmadienio:) xe xe
Atsakyti
QUOTE(JAniuta @ 2007 10 04, 08:10)
Sveiki,

Tai labai gerai, kad studijuoji vadyba, bus mums pagalbą jeigu ką smile.gif Dabar šeštadienį bus pirmas egzas marketingas, tai gal prisimeni ar sunkus testas buvo?

oi, isvaziavau ir nemaciau, kad rasei. Ir siaip kita syki geriau parasyk i az nes ne visada atrandu laiko SM, o suzinojus apie gautas zinutes visada isoku.
Tai kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(katinute @ 2007 10 05, 11:16)
as irgi jau skaitausi kaip pokolegijiniu smile.gif bet mokytis tai taip tingisi sad.gif brrr...
ir as speju tingesiu toliau;)
sakiau pradesiu nuo pirmadienio:) xe xe

Tai jau irgi laikei informacinių sistemų egzą? Ir su kokiom viltim lauki rezultatų? Aš galvoju, kad man žiemą teks perlaikyti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2007 10 01, 15:42)
Sėkmės moksliukams  smartass.gif

Sveika,

Dar karta noriu padėkoti už suteiktą informaciją, labai padėjo man laikant egzaminą. Šiaip nelabai sunkus buvo ekzas, galvoju, kad išlaikiau, nors dar nėra rezultatų g.gif Dabar laikysim darbo ekonomiką g.gif
Atsakyti
verysad.gif Gal kuri galit pasakyti, iš kur išsitraukti rašto darbų tvarką, nes radau tik nurodymus, skirtus VU komunikacinio fakulteto studentams... Ar ir ekonomistams jie tinka? ax.gif blush2.gif
Atsakyti