Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(Jorkiuke @ 2007 09 28, 14:40)
Sveikuciai...
Norejau pasiteirauti kaip pas Gaveli egzaminas? Jetaus kiek skaitua konspektus kazkaip man taip sunkiai sekasi juos isiminti, baisu darosi...  unsure.gif  verysad.gif

tai kitą šeštadienį laikysi ar kada? Gal mes grupiokės? smile.gif Pas jį lengvas egzas, viskas iš paskaitos..Jis pats sakė - atkreipkit dėmesį į grafiką, esantį prie firmos elgsenos berods. Tai kaip supratau iš jo bus uždavinukas.. Galim bendradarbiauti jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorkiuke @ 2007 09 28, 15:40)
Norejau pasiteirauti kaip pas Gaveli egzaminas? Jetaus kiek skaitua konspektus kazkaip man taip sunkiai sekasi juos isiminti, baisu darosi...  unsure.gif  verysad.gif

Pas ji nezinia, kas ilaikys o kas ne doh.gif Jis savo kazkokia sistema turi, todel kali ar neklai nezinau, ar islaikysi. Taip buvo mums, vakariniokams.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 09 28, 15:15)
tai kitą šeštadienį laikysi ar kada? Gal mes grupiokės? smile.gif Pas jį lengvas egzas, viskas iš paskaitos..Jis pats sakė - atkreipkit dėmesį į grafiką, esantį prie firmos elgsenos berods. Tai kaip supratau iš jo bus uždavinukas.. Galim bendradarbiauti jei ką mirksiukas.gif

Ne , tu sakei kad esi vadybos kurse, o as ekonomikos. 4u.gif maciau kad tau kita bus o man ryt egzaminas. jo sake i ka atkreipti demesi, bet zinai jis i mazai ka pasake atkreipti demesi, bet jauciu bus sudetingai ten ir daug daugiau, sake kad testas bus kazkiek ir daugiau nieko nesake, speju akd dar bus uzdaviniu ir idomu ar gali buti atviru klausimu g.gif

QUOTE(Nonna @ 2007 09 28, 15:26)
Pas ji nezinia, kas ilaikys o kas ne  doh.gif Jis savo kazkokia sistema turi, todel kali ar neklai nezinau, ar islaikysi. Taip buvo mums, vakariniokams.

blink.gif
fear.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorkiuke: 28 rugsėjo 2007 - 16:36
QUOTE(Jorkiuke @ 2007 09 28, 17:35)
Ne , tu sakei kad esi vadybos kurse, o as ekonomikos.  4u.gif  maciau kad tau kita bus o man ryt egzaminas.

doh.gif nu ir kas, kad skiriasi specializacija mūsų, bet dalykas, dėstytojas ir egzas tas pats gi smile.gif Jūs visus dalykus laikysit vadinasi savaite anksčiau nei mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2007 09 28, 08:03)
O nesakė kas bus testas ar atviri klausimai ? Gali rašyti ir savais žodžiais, kalti tikrai nereikia ... bet pagal mane tai bus testas, bent jau pernai mums buvo .. beje siūlau nesidairyti ir nebandyti kalbėtis, jis dėl to labai griežtas  schmoll.gif

Taip, sakė, kad bus testas iš keturių dalių-iš 20 klausimų (kaip aš supratau) bus 5 atviri ir kiti kaip testai (išsirinkti teisingą atsakymą ir parašyti tesingas teiginis ar ne). Bet vis tiek kažkaip dėl šitų atvirų klasimų neramu schmoll.gif Gal pasakysi koks išlaikusiųjų žmonių procentas buvo?Kažkaip nenorisi laikyti antrą kartą dar ir damokėti už tai g.gif Šiaip ar sunkus buvo testas išvis?

Dar kartą ačiū už suteiktą informaciją smile.gif
Atsakyti
Jorkiuke, kaip sekėsi egzamine? Ar sunkūs klausimai pakliuvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JAniuta @ 2007 09 28, 21:02)
Taip, sakė, kad bus testas iš keturių dalių-iš 20 klausimų (kaip aš supratau) bus 5 atviri ir kiti kaip testai (išsirinkti teisingą atsakymą ir parašyti tesingas teiginis ar ne). Bet vis tiek kažkaip dėl šitų atvirų klasimų neramu schmoll.gif Gal pasakysi koks išlaikusiųjų žmonių procentas buvo?Kažkaip nenorisi laikyti antrą kartą dar ir damokėti už tai g.gif Šiaip ar sunkus buvo testas išvis?

Dar kartą ačiū už suteiktą informaciją smile.gif

Kiek pamenu testas buvo labai nesunkus, pas mus neislaike is 68 gal kokie 7 zmones...taip kad tikrai neblogai... siaip testus turiu visu 4 grupiu, parasyk meila imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2007 10 01, 08:54)
Kiek pamenu testas buvo labai nesunkus, pas mus neislaike is 68 gal kokie 7 zmones...taip kad tikrai neblogai... siaip testus turiu visu 4 grupiu, parasyk meila imesiu smile.gif

Tai tu mane nusiraminai smile.gif Busiu labai dėkinga, mano mailas anna.maknot@gmail.com...

AČIŪ smile.gif 4u.gif
Atsakyti
įmečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2007 10 01, 11:18)
įmečiau  mirksiukas.gif

Ačiū labai!Dabar nors aiškiau kokie klausimai ir lengviau mokytis jau bus smile.gif
Atsakyti
Sėkmės moksliukams smartass.gif
Atsakyti
Sveiki, kitais metais ruosiuosi stoti i islyginamasias sudijas, gal kas galit pasakyt kaip skaiciuojamas stojamasis balas ir su kokiu balu siais metais paskutinis istojo. 4u.gif
Atsakyti