Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(@egle@ @ 2007 12 17, 09:33)
Ten tų klausimų kalnai  blink.gif  Ir visi kažkokie ne iš pagrindų  schmoll.gif

Man jau baisu darosi. unsure.gif Viena skola jau turiu, antros kazkaip nesinori. schmoll.gif
Bet mazu turi kokiu klausimu? Parasyciau e-mail i kuri galetum atsiusti. smile.gif
Atsakyti
Laba diena merginos smile.gif
gal kas laikete paslaugu vadyba? labai noreciau suzinot kaip sekesi, kokie klausimai buvo blush2.gif
Atsakyti
Regis jau turiu vadybos klausimus. Aciu norkele uz zinute. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2007 12 17, 17:29)
Man jau baisu darosi.  unsure.gif Viena skola jau turiu, antros kazkaip nesinori.  schmoll.gif
Bet mazu turi kokiu klausimu? Parasyciau e-mail i kuri galetum atsiusti.  smile.gif

Tik dabar pamačiau tavo žinutę blush2.gif blush2.gif Ar jau laikei, ar dar ne? Gal dar galiu kuo nors padėt?? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kita mat ruosiuosi stoti i islyginamasias.gal galetumete trumpai nupasakoti kaip vyksta studijos,kada reikia eiti i paskaitas,kada atsiskaitymai.viena karta i semestra ar savaitgaliais reikia eiti i paskaitas?Kaune sake mokosi aukstaja matematika,o kaip Vilniuje?buciau labai dekinga jei pasidalintumete informacija su manimi,nes nenutuokiu kaip viskas vyksta studijuojant neakivaizdziai.is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(VAJA @ 2008 01 09, 00:56)
Sveikutes,
kita mat ruosiuosi stoti i islyginamasias.gal galetumete trumpai nupasakoti kaip vyksta studijos,kada reikia eiti i paskaitas,kada atsiskaitymai.viena karta i semestra ar savaitgaliais reikia eiti i paskaitas?Kaune sake mokosi aukstaja matematika,o kaip Vilniuje?buciau labai dekinga jei pasidalintumete informacija su manimi,nes nenutuokiu kaip viskas vyksta studijuojant neakivaizdziai.is anksto dekoju

labas,
paskaitos, o kartu ir egzas buna 1-2 k. per menesi.jei esi ne vilniete, tai 6niais 9 val. buna egzas, o nuo 10 val. jau kito dalyko paskaitos. ir varai taip ratu: egzas, paskaitos, egzas, paskaitos... studijuoju antrus metus, tai dalyvavimą paskaitoje zymejo gal kokie 3-4 destytojai. siaip neverta gaisti laiko. aciu dievui, aukstosios matematikos mokytis nereikia biggrin.gif
o gal kas turit info apie valstybinius egzaminus? laaabai bijau neislaikyti, nes turiu talenta susivelti|: atrodo zinau, moku, bet stresas daro savo...
Atsakyti
QUOTE(mamuxas @ 2008 01 11, 16:24)
aciu dievui, aukstosios matematikos mokytis nereikia biggrin.gif

čia jau dezinformacija nono.gif

Matematika šiemet išlyginamosiose buvo, bet ne tokio lygio kaip Kaune - egzaminas gan paprastas, medžiaga naudotis leidžia jo metu sprendžiant uždavinukus smile.gif

Man įdomu ar išlyginamosiose galima imti akademinių atostogų g.gif Gal kas ėmėt? Man per sesiją gimdyti išpuola, tai arba su skolom teks kažkaip suktis, arba metams atidėti studijas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 01 14, 11:14)

Matematika šiemet išlyginamosiose buvo, bet ne tokio lygio kaip Kaune - egzaminas gan paprastas, medžiaga naudotis leidžia jo metu sprendžiant uždavinukus smile.gif
Man įdomu ar išlyginamosiose galima imti akademinių atostogų g.gif Gal kas ėmėt? Man per sesiją gimdyti išpuola, tai arba su skolom teks kažkaip suktis, arba metams atidėti studijas.. g.gif

Akademinias galima imti, jei imi akademinias dėl gimdymo tai reikia prie prašymo pridėti pažymą, kad esi nėščia. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mance @ 2008 01 14, 13:58)
Akademinias galima imti, jei imi akademinias dėl gimdymo tai reikia prie prašymo pridėti pažymą, kad esi nėščia. nestuke.gif

bet aš perskaičiau, kad nebaigus pirmų metų neduoda akademinių unsure.gif Aš kątik baigiau pirmą semestrą, t.y. pusmetį, tai mąstau ar išleis unsure.gif Daviau užklausimą, tai laukiu atsakymo iš VU unsure.gif
Atsakyti
Mergikės padėkite?
Kyla abėjonės
Numatoma parduoti prekiu apimtis „A „= 15884
„B“ = 19998
Reikia apskaičiuoti gamybos masta? Gamybos mastas = parduota produkcija – pagamintos produkcijos likuciai metu pradzioje + pagamintos produkcijos likuciai metu pabaigoje – nebaigtos gamybos likuciai metu pradzioje + nebaigtos gamybos likuciai metu pabaigoje
Įmonė naudos vietines žaliavas , tačiau užtikrinti nenutrūkstamą gamybos procesą turės sukaupti tam tikra pagamintos produkcijos ir žaliavų atsargų kiekį. Prekės tiekiamos kas 40d. Kiti produktai kas 6d. Atsargos sudaromos, kad pakaktu 3d. Vėlavimui.
Čia kaip suprantu reikia atsargas skaiciuoti?

Metų pr. Įmonė turėjo įsigyjusi „C“ medžiagų atsargų (jos tinkamos ir gaminiams A ir B ) : 100kg. Miltų, 10litr aliejaus, 5 kg pom padažo. (Nebaigta gamyba met prad.? ) Tai suskaičiuojam kiek galime pasigaminti vnt iš tų likučių (100kg. Miltų = 333vnt. 10litr aliejaus= 142vnt, 5 kg pom padažo= 167vnt.) tai kaip skaičiuoti visus tuos likucius ar bendra vnt i kuri ieina visi komponentai, tai yra aliejus 142vnt? ar čia aplamai ne prie ko?
Prašau help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 01 14, 12:14)

taip, suklydau: matematikos nėra t.v. pokoleginėse. dabar visos studijos vadinamos išlyginamosiosmis - 2 ir 3 metų. tai tiems, kas studijuoja 2 metus matematikos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(mamuxas @ 2008 01 14, 19:12)
taip, suklydau: matematikos nėra t.v. pokoleginėse. dabar visos studijos vadinamos išlyginamosiosmis - 2 ir 3 metų. tai tiems, kas studijuoja 2 metus matematikos nebuvo.

aa, jasno 4u.gif maniau seniau nebūdavo matematikos 3metų išlyginamosiose, uch galvoju, mums nepasisekė tada laugh.gif

Kas galit pasakyt, kokio dalyko kursinis būna pirmais metais (čia išlyginamosiose 3 metų)? unsure.gif
Atsakyti